Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to trzeba Jej dzisiaj wszystko powiedzieć. Może Zuzia do Niej pójdzie z Gagarina? A jeśli nie, to też trzeba zadzwonić i podziękować i powiedzieć, że po remoncie coś podrzucimy. A pamiętasz, żeby transport przez Serock jechał? To Neigh się umówi od razu na odbiór Mopka. Masz na Nią namiary? Przyjeżdżają szczeniaczki Luny? Luna też?

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

Beata, nic się nie stało! Chyba mnie wtajemniczycie jeśli zapadły jakieś wielkopomne decyzje.... :razz:
Pisałam już, że nie mam dostępu do Dogo z mojego kompa i musze sie pzresiadać na taki ogólny, zeby coś napisać. Wiec nie dziwota że mi dużo umyka, no bo jak już usiadę to zaczynam pisać. a nie przeglądać wątki wszelkie wstecz....
Hmmm. Nie zauważyłam tego ducha zespołowego, chociażby wielokrotnie bezskutecznie prosząc kogoś o coś na wątku. Powtarzam, nie będę wszyskiego omawiać ze wszyskimi (tym bardziej, że nawet trudno powiedzieć z kim konkretnie, skoro nawet nie wiadomo kto jest członiekm stow.) i tak samo powinno być z innymi osobami. Powinniśmy coś ustalić, kto sie czym ma zajać i tego się później trzymać. A nie wszyscy na urra decydować o wszystkim.
W innym przypadku będziemy nadal grupą bab, które ratują pieski trochę chaotycznie, a nie zorganizowanym ciałem.
Zresztą, zespół też powinnien się dzielić na jakieś teamy, a nie robić kazdy wszystko co podleci.
Jeśli ktoś chce wziąć udział wraz ze mna w projekcie Wybiezrmiśkowym b. proszę... I z taką osobą dyzjutować mogę do bólu. Ale jeśli nie to naprawdę dotychczasowa praktyka uczy, że dyskusje na szerszym forum nie maja sensu.
Kończy sie to na ogół kilometrową wymianą maili i nic z tego później nie wynika.
A teraz sorry, nie mam dostępu do Dogo z mojego kompa i muszę korzystać z ogólnego i siedzę na środku jak ten patyk i każdy może zajrzeć i zobaczyć co mam otwarte, a nie jest to moja robota za którą mi płacą, oj ci nie jest....
:evil_lol:

Posted

[quote name='KingaW']
Powinniśmy coś ustalić, kto sie czym ma zajać i tego się później trzymać. A nie wszyscy na urra decydować o wszystkim.
[COLOR=blue]Właśnie to m.in. było omawiane[/COLOR] :razz:
Zresztą, zespół też powinnien się dzielić na jakieś teamy, a nie robić kazdy wszystko co podleci.
[COLOR=blue]I rozdzielane[/COLOR] :lol: ( częściowo na ochotnika - częściowo z łapanki)
Kończy sie to na ogół kilometrową wymianą maili i nic z tego później nie wynika.
[COLOR=blue]Trochę efektów już jest[/COLOR]

:evil_lol:[/quote]

A na walnym będziesz ? :cool3:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ale to trzeba Jej dzisiaj wszystko powiedzieć. Może Zuzia do Niej pójdzie z Gagarina? A jeśli nie, to też trzeba zadzwonić i podziękować i powiedzieć, że po remoncie coś podrzucimy. A pamiętasz, żeby transport przez Serock jechał? To Neigh się umówi od razu na odbiór Mopka. Masz na Nią namiary? Przyjeżdżają szczeniaczki Luny? Luna też?[/quote]
Jak najbardziej jestem za Tym żeby poszła tam Zuzia bo nie ma dla niej tymczasu , szczeniaki juz prawie umówione ...trzeba tylko czekać na decyzje transportu. ;)

Posted

Co do slawnych ludzi i naszych psiakow to ja moge zapytac moich sasiadow, ktorzy adoptowali Bonanze vel. Skunska (obecnie Kacpra) - obydwoje sa sportowcami z osiagnieciami - Michał Łogosz [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Micha%C5%82_%C5%81ogosz[/URL] i Asia Szleszyńska [URL]http://www.badminton.pl/skb_druzyna.html[/URL] (troche nizej).

Posted

Jest problem z jednym szczeniakiem od Norki , pani która miała go wziąść stwierdzila , ze z nieprzewidzianych przyczyn musi z niego z rezygnować :shake:. Lepiej tak , niż jakby wzięła i miała go oddać.
Tak czy siak malutki Spiky musi przyjechac ze schronu ( sam nie zostanie ) :placz: Musimy mu znaleźć lokum na dwa dni ( bo dałam ogłoszenia do wyborzej na piątek i znając życie telefony się rozdzwonią :razz:

Kto weźmie małego Spika ??!!

[IMG]http://img74.imageshack.us/img74/6959/dscn1059ky5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Owieczka, do panie Beaty mo zna zadzwoni c i zapytać. Myślę, że problemu nie będzie. Zadzwonisz, bo ja ledwo mówię?[/quote]
Psiaki przyjeżdżaja jutro po południu.
Pytałam p. Beatę czy weźmie tego maluszka - powiedziala , że nie ma problemu. W zasadzie to zastanawia sie nad Spiky'm jeszcze jedna rodzinka więc .... może :cool3: ?

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=Red]UWAGA, UWAGA BO JEDZIE INFORMACJA

[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]W niedzielę jest fajna psiowo-rowerowa impreza plenerowa w Żyrardowie :multi:
Od 8.30 rano do pi razy oko 16 :multi:

Sądzę, że przybędzie mnóstwo Darczyńców, których marzeniem października jest wspomożenie Stowarzyszenia Na Rzecz Bezdomnych Zwierząt "NICZYJE" :razz:

[COLOR=Navy][B]Pomóżmy Im spełnić Ich marzenie [/B]:evil_lol:

[COLOR=Black]Jedziemy z Liką, moim TZ-tem, stołem, namiotem, banerami, gadżetami, siłą przekonywania, kawą i dobrą pogodą.

Ale w trójkę NIE DAMY RADY - kto z nami może pojechać, choćby na pół dnia, na ćwierć ?
Każda pomoc na wagę złota (2 próby).
Pierwsze trzy Osoby, które się zgłoszą do pomocy dostaną specjalną pochwałę od Pani Prezes na walnym :diabloti:

POMÓŻCIE :cool3:
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

Ja mam zajecia w weekend wiec odpadam, dodadkowo ma przyjechac do mnie piesek z Kalisza...
Z lika i doddy jestem wstepnie umowiona na wizyte w schronie w przyszlym tygodniu (preferuje wtorek albo środe).

Owieczko, tak mi przykro, ze nie moglam dzisiaj Zuzki zabrac do p. Beaty ! Jestem taka zla ! Chyba zostalam nabita w balona :-(
Rece mi opadaja :-(
Dostalam wczoraj maila z prośbą o pomoc w transporcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64497&page=29"]Baffiego[/URL] z Wegrowa do Warszawy na Sadybe, zgodziłam się bo to podobno dramatyczna sytuacja :-( No i siedze caly czas w domu z moim tata, ktory mial tam jechac i sie nudze...

Posted

[quote name='Ewusek']:oops: przykro mi :-([/quote]

Wielu rzeczy się nie przeskoczy :shake:
qrcze kto moze jechac w sobotke ?? Ja muszę jechać rano i na południe wrócić więc raptem na 3-4 godzinki. :razz:

Posted

Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła...

Posted

[quote name='ludwa']Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła...[/quote]
W loterii "pójdzie" wszystko :evil_lol: Jakby co to podrzuć do mnie (Gocław)
No właśnie do Żyradowa wybieramy się ze stoiskiem w niedzielę czy ja coś pokręciłam ?

Posted

Ok, to jak się możemy umówić? Ja je dzisiaj wrzucę do pralki, jutro mam wolne więc mogę Ci podrzucić (najlepiej rano) Mogą być wilgotne? U mnie kocioł się zepsuł i nie mamy ogrzewania, więc bębą schły coś ok tygodnia:cool3:

Posted

Dla poprawy humoru relacja z domu szczeniorka Mikruska teraz P............
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85896&page=5[/URL]

:multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi:

Posted

Ludwa - całe szczęście poradziłaś sobie w trudnej sytuacji, dzięki, jesteśmy umówione :)

Jakoś ta kolejka do Żyrardowa niewielka :shake: Szkoda by było ominąć tę imprezę :shake: