Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ale to trzeba Jej dzisiaj wszystko powiedzieć. Może Zuzia do Niej pójdzie z Gagarina? A jeśli nie, to też trzeba zadzwonić i podziękować i powiedzieć, że po remoncie coś podrzucimy. A pamiętasz, żeby transport przez Serock jechał? To Neigh się umówi od razu na odbiór Mopka. Masz na Nią namiary? Przyjeżdżają szczeniaczki Luny? Luna też? Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='beam6']Ja to nawet 2 x :oops:[/quote] No coś Ty!!!! ;) Quote
KingaW Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Beata, nic się nie stało! Chyba mnie wtajemniczycie jeśli zapadły jakieś wielkopomne decyzje.... :razz: Pisałam już, że nie mam dostępu do Dogo z mojego kompa i musze sie pzresiadać na taki ogólny, zeby coś napisać. Wiec nie dziwota że mi dużo umyka, no bo jak już usiadę to zaczynam pisać. a nie przeglądać wątki wszelkie wstecz.... Hmmm. Nie zauważyłam tego ducha zespołowego, chociażby wielokrotnie bezskutecznie prosząc kogoś o coś na wątku. Powtarzam, nie będę wszyskiego omawiać ze wszyskimi (tym bardziej, że nawet trudno powiedzieć z kim konkretnie, skoro nawet nie wiadomo kto jest członiekm stow.) i tak samo powinno być z innymi osobami. Powinniśmy coś ustalić, kto sie czym ma zajać i tego się później trzymać. A nie wszyscy na urra decydować o wszystkim. W innym przypadku będziemy nadal grupą bab, które ratują pieski trochę chaotycznie, a nie zorganizowanym ciałem. Zresztą, zespół też powinnien się dzielić na jakieś teamy, a nie robić kazdy wszystko co podleci. Jeśli ktoś chce wziąć udział wraz ze mna w projekcie Wybiezrmiśkowym b. proszę... I z taką osobą dyzjutować mogę do bólu. Ale jeśli nie to naprawdę dotychczasowa praktyka uczy, że dyskusje na szerszym forum nie maja sensu. Kończy sie to na ogół kilometrową wymianą maili i nic z tego później nie wynika. A teraz sorry, nie mam dostępu do Dogo z mojego kompa i muszę korzystać z ogólnego i siedzę na środku jak ten patyk i każdy może zajrzeć i zobaczyć co mam otwarte, a nie jest to moja robota za którą mi płacą, oj ci nie jest.... :evil_lol: Quote
beam6 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='KingaW'] Powinniśmy coś ustalić, kto sie czym ma zajać i tego się później trzymać. A nie wszyscy na urra decydować o wszystkim. [COLOR=blue]Właśnie to m.in. było omawiane[/COLOR] :razz: Zresztą, zespół też powinnien się dzielić na jakieś teamy, a nie robić kazdy wszystko co podleci. [COLOR=blue]I rozdzielane[/COLOR] :lol: ( częściowo na ochotnika - częściowo z łapanki) Kończy sie to na ogół kilometrową wymianą maili i nic z tego później nie wynika. [COLOR=blue]Trochę efektów już jest[/COLOR] :evil_lol:[/quote] A na walnym będziesz ? :cool3: Quote
Owieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ale to trzeba Jej dzisiaj wszystko powiedzieć. Może Zuzia do Niej pójdzie z Gagarina? A jeśli nie, to też trzeba zadzwonić i podziękować i powiedzieć, że po remoncie coś podrzucimy. A pamiętasz, żeby transport przez Serock jechał? To Neigh się umówi od razu na odbiór Mopka. Masz na Nią namiary? Przyjeżdżają szczeniaczki Luny? Luna też?[/quote] Jak najbardziej jestem za Tym żeby poszła tam Zuzia bo nie ma dla niej tymczasu , szczeniaki juz prawie umówione ...trzeba tylko czekać na decyzje transportu. ;) Quote
Wilejkaros Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Owieczka, masz PW ode mnie z info. Idę do pracy, więc jestem pod kom. Quote
OlimpiaK Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Co do slawnych ludzi i naszych psiakow to ja moge zapytac moich sasiadow, ktorzy adoptowali Bonanze vel. Skunska (obecnie Kacpra) - obydwoje sa sportowcami z osiagnieciami - Michał Łogosz [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Micha%C5%82_%C5%81ogosz[/URL] i Asia Szleszyńska [URL]http://www.badminton.pl/skb_druzyna.html[/URL] (troche nizej). Quote
Owieczka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jest problem z jednym szczeniakiem od Norki , pani która miała go wziąść stwierdzila , ze z nieprzewidzianych przyczyn musi z niego z rezygnować :shake:. Lepiej tak , niż jakby wzięła i miała go oddać. Tak czy siak malutki Spiky musi przyjechac ze schronu ( sam nie zostanie ) :placz: Musimy mu znaleźć lokum na dwa dni ( bo dałam ogłoszenia do wyborzej na piątek i znając życie telefony się rozdzwonią :razz: Kto weźmie małego Spika ??!! [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/6959/dscn1059ky5.jpg[/IMG] Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Owieczka, do panie Beaty mo zna zadzwoni c i zapytać. Myślę, że problemu nie będzie. Zadzwonisz, bo ja ledwo mówię? Quote
Owieczka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Wilejkaros']Owieczka, do panie Beaty mo zna zadzwoni c i zapytać. Myślę, że problemu nie będzie. Zadzwonisz, bo ja ledwo mówię?[/quote] Psiaki przyjeżdżaja jutro po południu. Pytałam p. Beatę czy weźmie tego maluszka - powiedziala , że nie ma problemu. W zasadzie to zastanawia sie nad Spiky'm jeszcze jedna rodzinka więc .... może :cool3: ? Quote
Owieczka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czy ktoś jedzie ze mną do schronu w sobote ?? :shake: bo sama nie jadę !! Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A ktoś był chętny chyba ostatnio? I teraz już nie wiem czy źle nie napiszę, ale CHYBA lika, doddy, Ewusek... Quote
beam6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=Red]UWAGA, UWAGA BO JEDZIE INFORMACJA [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=2]W niedzielę jest fajna psiowo-rowerowa impreza plenerowa w Żyrardowie :multi: Od 8.30 rano do pi razy oko 16 :multi: Sądzę, że przybędzie mnóstwo Darczyńców, których marzeniem października jest wspomożenie Stowarzyszenia Na Rzecz Bezdomnych Zwierząt "NICZYJE" :razz: [COLOR=Navy][B]Pomóżmy Im spełnić Ich marzenie [/B]:evil_lol: [COLOR=Black]Jedziemy z Liką, moim TZ-tem, stołem, namiotem, banerami, gadżetami, siłą przekonywania, kawą i dobrą pogodą. Ale w trójkę NIE DAMY RADY - kto z nami może pojechać, choćby na pół dnia, na ćwierć ? Każda pomoc na wagę złota (2 próby). Pierwsze trzy Osoby, które się zgłoszą do pomocy dostaną specjalną pochwałę od Pani Prezes na walnym :diabloti: POMÓŻCIE :cool3: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
Ewusek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja mam zajecia w weekend wiec odpadam, dodadkowo ma przyjechac do mnie piesek z Kalisza... Z lika i doddy jestem wstepnie umowiona na wizyte w schronie w przyszlym tygodniu (preferuje wtorek albo środe). Owieczko, tak mi przykro, ze nie moglam dzisiaj Zuzki zabrac do p. Beaty ! Jestem taka zla ! Chyba zostalam nabita w balona :-( Rece mi opadaja :-( Dostalam wczoraj maila z prośbą o pomoc w transporcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64497&page=29"]Baffiego[/URL] z Wegrowa do Warszawy na Sadybe, zgodziłam się bo to podobno dramatyczna sytuacja :-( No i siedze caly czas w domu z moim tata, ktory mial tam jechac i sie nudze... Quote
beam6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bardzo na Ciebie Ewusek liczyłam ................:( Quote
Owieczka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Ewusek']:oops: przykro mi :-([/quote] Wielu rzeczy się nie przeskoczy :shake: qrcze kto moze jechac w sobotke ?? Ja muszę jechać rano i na południe wrócić więc raptem na 3-4 godzinki. :razz: Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Owieczka - chcemy jechać w [B][COLOR=red]niedzielę !!!!![/COLOR][/B] Quote
jayo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 jak to w niedziele???? a co ze stoiskiem w Zyrardowie???? Quote
ludwa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła... Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='ludwa']Słuchajcie, dostałam zestaw maskotek (niestety nie wszystkie ładne, więc na bazarku pewnie nie zejdą a zresztą i tak chyba nei bardzo schodzą maskotki) więc jeśli mogłby się przydać np w Żyrardowie (właściwie nie wiem do czego????:roll:) to bym szybciutko dzisiaj uprała i komuś podrzuciła...[/quote] W loterii "pójdzie" wszystko :evil_lol: Jakby co to podrzuć do mnie (Gocław) No właśnie do Żyradowa wybieramy się ze stoiskiem w niedzielę czy ja coś pokręciłam ? Quote
ludwa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ok, to jak się możemy umówić? Ja je dzisiaj wrzucę do pralki, jutro mam wolne więc mogę Ci podrzucić (najlepiej rano) Mogą być wilgotne? U mnie kocioł się zepsuł i nie mamy ogrzewania, więc bębą schły coś ok tygodnia:cool3: Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dla poprawy humoru relacja z domu szczeniorka Mikruska teraz P............ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85896&page=5[/URL] :multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi: Quote
ludwa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Halo, halo, Beam, czekam na odpowiedź. Mam dostęp do netu do 17, jutro nie ma mnie w pracy więc nie mam jak się skontaktować potem...:cool3: Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ludwa - całe szczęście poradziłaś sobie w trudnej sytuacji, dzięki, jesteśmy umówione :) Jakoś ta kolejka do Żyrardowa niewielka :shake: Szkoda by było ominąć tę imprezę :shake: Quote
Recommended Posts