Magdarynka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jeszcze Gumisia, Doria, Tina i Cola... A czy mogłabyś podesłać mi jakiś nowy tekst do Mopci? Quote
lika Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jayo, a Wiera jest już poogłaszana? Co to za psiaki Henia vel Rumba i ruda sunia z Tatarka? Mają wątki? Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Magdarynka']Jeszcze Gumisia, Doria, Tina i Cola... A czy mogłabyś podesłać mi jakiś nowy tekst do Mopci?[/quote] Cholerka, zapomnialam faktycznie o Gumisi, Tinie i Dorii. Cole wymienilam. A Gumisi nie da sie zaproponowac do tych domow, co zglaszaly sie na Grzywke? Doria jest w hoteliku w Radomiu na utrzymaniu dziewczyn z dogow. Beda nam pomagac szukac dla niej domu. A o Mopci nie wiem co dodac, naprawde.. Dzis postaram sie skupic i napisac jakis tekst. Quote
Magdarynka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Fakt, Cole zdublowałam... Czyli mamy 16 [nie licząc Paróweczki] psiaków na tymczasach :eek2: Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='lika']jayo, a Wiera jest już poogłaszana? Co to za psiaki Henia vel Rumba i ruda sunia z Tatarka? Mają wątki?[/quote] Wiera ma watek i ogloszenia i allegro: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83546[/url] Henia (co prawda nie z Ostrowii, ale pod nasza opieka) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77618[/url] I wlasciwie to nia specjalnie nie chcemy Wam glowy zawracac z tego powodu, ale jakby sie cos trafilo, to pamietajcie o nas :cool3: Ruda sunia przyjechala razem z Doria w sobote na sterylke (to sunia, ktora Owieczka nazywa miniaturowa ONeczka). Quote
jayo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='lika']Tak, chcę. Kiedy chciałabyś podjechać?[/quote] Moze wymienimy sie na spotkaniu u Beaty? [quote name='Owieczka'] Jayo - podaj mi namiary na ten tymczas Przypominam , że trzeba załatwiać tymczas dla [B]ONki Lisy [/B]bo w piatek trzeba ja odebrać z Tatarka[/quote] Zadzwonie jutro z rana w sprawie Lisy - jak rozumiem - Cola ma juz DT.. Tylko ze nam sie troche poprzestawialo, jedne DT jest w szpitalu, drugi ma czas tylko do 13 pazdziernika... Quote
Magdarynka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ja znów z innej beczki... Poszukuję małego, rudego kota. Najchętniej facecik. Kotek zamieszka we wspaniałym domku z ogródkiem, w którym obecnie jest jeden kot (kotka) i 2 psy. [email][email protected][/email] Quote
Owieczka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='jayo']Moze wymienimy sie na spotkaniu u Beaty? Zadzwonie jutro z rana w sprawie Lisy - jak rozumiem - Cola ma juz DT.. Tylko ze nam sie troche poprzestawialo, jedne DT jest w szpitalu, drugi ma czas tylko do 13 pazdziernika...[/quote] Cola ma DT a jak dobrze pójdzie to i dom docelowy ( trzymać kciuki) Dla Lisy -ONki trzeba koniecznie DT ale z jakimiś innymi psami _ to jest dziecko które wymaga resocjalizacji bo sika pod siebie ze strachu !! :-( Moze mieszkać nawet z malutkim psiakiem oby odważnym , żeby nabrała pewności siebie :placz: [B]Prosze wszystkich o przesłanie zdjęć lub podesłanie wątków psiakow które mamy na tymczasie , bo możemy wykorzystać domki - dla małych psiaków -dzwoniace o Grzywkę :razz:[/B] więc do roboty !! [SIZE=3]Do schronu mogę jechac swoim autkiem i chętnie wszystkich chętnych zabiorę ale ...[/SIZE][SIZE=1]jestem chwilowo zadłuzona i mam mega doła finansowego ( a w zasadzie to jest lej po bombie) Nie mam jak zorganizowac kasy na paliwo - może ma ktoś sakomuflowane w baniaczku ...?[/SIZE][SIZE=2] :-([/SIZE] Quote
Owieczka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='jayo']na watku Grzywki jest nastepny chetny domek na malego psiaka... Ta rudeczka, o przywiezienie ktorej prosilam poprzednim razem, moze tym razem daloby sie ja zabrac ... [IMG]http://www.tomaro.a.p.pl/zwierzaki/ruda.jpg[/IMG] .[/quote] Tej suni już nie widziałam w schronie :shake: chyba , że ją przenieśli do kojca Quote
ludwa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale chodziła podobna rudość po placu, bardziej szorstkowłosa i też z białą strzałką.... Quote
Owieczka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='ludwa']Ale chodziła podobna rudość po placu, bardziej szorstkowłosa i też z białą strzałką....[/quote] Ludwa Ty mówisz o tej suni ...ale zobacz , że to nie ta :shake: [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1281/dscn0694dx6.jpg[/IMG] Quote
ludwa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ano, że ni o tej z jayowego zdjęcia, napisałam, że podobna, tylko bardziej szorstkowłosa, włąśnie ta na zamieaszczonym powyżej obrazku:eviltong: Quote
beam6 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]UWAGA [/COLOR][COLOR=lime][B][COLOR=teal]OGŁOSZENIE[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=red]UWAGA[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Informuje się wszystkich zainteresowanych, że będzie zebranie :multi:[/COLOR] Nie towarzyskie ino robocze :eviltong: Dnia: [COLOR=purple][B]7 października (nierdziela)[/B][/COLOR] Godz: 15 +/- 16 Miejsce: u mnie Obecność: mile widziani wszyscy chętni Nieobecność: usprawiedliwia tylko zwolnienie od rodziców potwierdzone przez Pradziadka ze strony Matki i Dozorcę domu wg zameldowania Ps. proszę o potwierdzenie przybycia (w celu rezerwacji miejsca siedzącego) do dnia 05.10.2007 r na mój nr telefonu. W części rozrywkowej wystapi światowej sławy komik Lolek w swoim najnowszym programie p.t.: " Duszenie Kota Ryszarda" Quote
esperanza Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Potwierdzam chęć przybycia i liczę, że wszyscy się stawią :razz: Quote
Igusia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dziewczynki czy nie moglybysmy pomoc w tej sprawie - dac namiar na jakis znany nam platny tymczas? Ludzie sa beznadziejni:placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85131[/URL] Quote
Owieczka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [SIZE=3]Potwierdzam wyjazd jutro do schroniska o 8 rano z pl. Konstytucji :eviltong: [/SIZE] [SIZE=3] Jedzie ze mna Iza -nowa chętna do pomocy - wolontariatu[/SIZE] [SIZE=3]Jakby ktos cos chciał , to pisac , dzwonic czy to tam :lol:[/SIZE] Quote
OlimpiaK Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='beam6'][SIZE=3][COLOR=red]UWAGA [/COLOR][COLOR=lime][B][COLOR=teal]OGŁOSZENIE[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=red]UWAGA[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Informuje się wszystkich zainteresowanych, że będzie zebranie :multi:[/COLOR] Nie towarzyskie ino robocze :eviltong: Dnia: [COLOR=purple][B]7 października (nierdziela)[/B][/COLOR] Godz: 15 +/- 16 Miejsce: u mnie Obecność: mile widziani wszyscy chętni Nieobecność: usprawiedliwia tylko zwolnienie od rodziców potwierdzone przez Pradziadka ze strony Matki i Dozorcę domu wg zameldowania Ps. proszę o potwierdzenie przybycia (w celu rezerwacji miejsca siedzącego) do dnia 05.10.2007 r na mój nr telefonu. W części rozrywkowej wystapi światowej sławy komik Lolek w swoim najnowszym programie p.t.: " Duszenie Kota Ryszarda"[/quote] A domki tymczasowe tez moga przyjsc? :oops: W sumie mam niedaleko. ;) Quote
Owieczka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='OlimpiaK']A domki tymczasowe tez moga przyjsc? :oops: W sumie mam niedaleko. ;)[/quote] Jak najbardziej !! Zapraszamy serdecznie :p Quote
esperanza Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Definitywnie musimy zabrać Tinę z obecnego (3 już domu). Obecna opiekunka odwołała nawet wczorajszą wizytę treserki i nie chce nad poprawą zachowania suczki pracować. Agnieszka Nojszewska przyjmie ją do siebie na szkolenie na 2 tygodnie, ale potrzebny jest transport. Pora dowolna, muszę tylko wcześniej potwierdzić. Kto może pomóc? Tinę trzeba zawieźć do Leszna koło Błonia. Proszę pomóżcie szukać transportu. Quote
OlimpiaK Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Szkoda, ze nie powiedzialyscie z tym transportem kilka dni temu... Moj TZ mieszka za Bloniem (Bialuty, czyli jeszcze blizej Leszna) i byl w Warszawie samochodem. Niestety jutro sie do mnie przeprowadza na stale, a samochodu wlasnego nie ma, ja z reszta tez nie. :shake: Quote
Wilejkaros Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jedziemy jutro z Owieczką o 8 do schronu, gdyby coś się komuś przypomniało, znalazł się jakiś DT lub DS, dzwońcie! Przywieziemy Wam, co zechcecie ;) Quote
gdgt Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 witam serdecznie po wakacjach, będę u beam za tydzień. Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wysłałam Owieczce SMS-a z prosbą, żeby zwróciła uwagę na Kapitana i Kapitankę. Wydaje mi się, że Kapitanka może być w ciąży. Quote
ronja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 istnieje możiwość sterylizacji suń do 25kg z pozostaniem w lecznicy do zdjęcia szwów w lecznicy niedaleko mnie. właścicielka tej lecznicy to anioł (Magdarynka miała okazję przekonacsię o tym wczoraj), psy bezdomne traktuje ulgowo i z wielkim sercem. w razie czego, mogę zaklepać miejsce Quote
lika Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Pamiętam, że jak zabierałam ze schroniska Munię z maluszkiem, to było akurat tydzień po uśpieniu szczeniaków Kapitanki. Munia dopiero co miała cieczkę, a więc Kapitanka też lada moment będzie ją miała, o ile już nie jest za późno. :shake: Tylko ona spora jest - na wielkość będzie taka jak Kumpel, a na dodatek lubi dominować nad innymi suczkami. Trudno będzie dla niej o domek. Na razie nie pozostaje nic innego, jak czekać na powrót dziewczyn ze schroniska. Quote
Recommended Posts