Lara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Owieczka']No tak. Jeśli chodzi o transport to tylko świecę oczami ponieważ okazało się ze te budy to jedno wielki próchno :angryy: Wyglądały spoko dopóki nikt ich nie dotykał... [/quote] bardzo mi przykro, przepraszam jesli o zalesianskich budach mowa :oops: ja je widzialam na posesji i wygladaly ok :oops: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Co Asiu, co Asiu?! :question: Chyba Kingusiu!;) Quote
Lara Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jak dzisiaj udal sie program w TV? :cool3: jakies adopcje mikolajowe? :razz: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 To fajnie że ktoś napisał że dziś był jakiś program.:mad: Quote
Lara Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='AśkaK']To fajnie że ktoś napisał że dziś był jakiś program.:mad:[/quote] ja sie dowiedzialam na watku Leona :p Quote
Lara Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Oto nasz Leon i Owieczka w TV :loveu: [LEFT][IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/img200.jpg[/IMG] [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/img2001.jpg[/IMG] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] Quote
esperanza Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 No prosze :cool3: Dobrze, ze ekipa byla wyrozumiała, gdy Leon zrobił smierdzący prezent w studiu :evil_lol: Quote
ronja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='esperanza']No prosze :cool3: Dobrze, ze ekipa byla wyrozumiała, gdy Leon zrobił smierdzący prezent w studiu :evil_lol:[/quote] o rany:ices_bla: Quote
esperanza Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Na szczęście nie zrobił tego na wizji :cool3: i w porę został odsunięty z jasnego dywanu :lol: Leon to fajny psiak, ale koniecznie trzeba go wykastrowac, bo za dziewczynami świata nie widzi i nie reaguje na wołanie. Straszny z niego amant, aż się jedna z suńek denerwowała. Quote
Igusia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='esperanza']Na szczęście nie zrobił tego na wizji :cool3: i w porę został odsunięty z jasnego dywanu :lol: Leon to fajny psiak, ale koniecznie trzeba go wykastrowac, bo za dziewczynami świata nie widzi i nie reaguje na wołanie. Straszny z niego amant, aż się jedna z suńek denerwowała.[/quote] Mój Frodo też nie widzi...:eviltong: Żyje suczkami :razz: Ale jestem za kastracją Leonidasa :p Quote
Maćka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Zapraszam na wątek urwisicy Pręgusi, jednej z 6 naszych szczeniaków. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35660&page=4[/URL] Quote
Magdarynka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jakie mamy psiaki na tymczasach...? Poszukuję pieska max 2 lata dla starszego pana... Sprawa wróciła jak bumerang. Nie wiem, może część z Was pamięta... W lecie, gdy byłam w "mojej" lecznicy wetka powiedziała mi o pewnym panu, którego piesek odszedł za TM... Pan chciał przygarnąć jakiegoś bezdomnego nieszczęśnika. Dzwoniłam wtedy kilka razy do niego, ale wyjechał. Dziś byłam w lecznicy i znów mnie wetka zagadała, bo ten pan był w lecznicy kilka dni temu i dalej czeka na pieska... Jutro do niego zadzwonię i może wreszcie uda mi się z nim pogadać. Wtedy, chyba po 3 tygodniach dzwonienia zrezygnowałam, ale skoro sprawa wróciła, to trzeba wykorzystać szansę. Reasumując: potrzebny piesek średniej wielkości, raczej spokojny. Wiek do 2 lat, ale myślę, ze jeśli będzie miał więcej, a nie będzie jeszcze staruszkiem, to może też "przejdzie". Może i suczka też mogłaby być...? Quote
esperanza Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Z dziewczyn Erwinkę i Emirkę polecam- dziewczyny nie mają jeszcze roku, a domy jakoś się nie kroją. Mamy jeszcze tylko 2 tygodnie na szukanie im właścicieli, bo Klaudyna na święta wyjeżdza. Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No i tradycyjnie już Leon...A nóż widelec..?:oops: Quote
Magdarynka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='esperanza']Policzyłam naszych tymczasowych podopiecznych i co mi wyszło? 16 psów :crazyeye: Leon- u Agaty od wielu miesięcy Leonia- u m.jedrej Łapka- u ronji Luna- w Otrebusach Fin- w lecznicy na Tatarkiewicza Rudy- jeszcze na Tatarkiewicza Duduś- u AśkiK Misia- u pati-c Baltazar i Gąbka- u jayo Erwinka i Emirka - u Klaudyny Malinka- u Malagos Jaśminka- chwilowo u Magdarynki Bronek- u państwa Kastorka-Gutka Sad- u Gajowej[/quote] Ufff... znalazłam wreszcie tego posta :multi: Tylko wybór niewielki... Albo dzieciaki, albo duże... Leon byłby idealny, ale nie z jego charakterem... :( Czy Malinka jest jeszcze do wzięcia? I jak duża jest Luna, bo niebardzo ją kojarzę... Czy Piksel jest jeszcze w schronie? Może jego zaproponować? Quote
Magdarynka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Grzebałam w tym naszym wątku i niezauważyłam, ze padły już pierwsze propozycje :cool3: Ok, zaproponuję łaciate siostrzyczki. Quote
Fela Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Piksel jest nadal w schronisku, a Luna jest spora, większa trochu od Cześka, odrobinę amstafowata, ale niezwykle łagodna i zrównoważona. Quote
Magdarynka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ok, dzięki :) Jutro poszukam sobie fotek Luny. Quote
ronja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 do kolana mniej wiecej. troche starawy, ale ciagle z wigorem i pomyslałam jeszcze o Śniezynce... Quote
Magdarynka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Śnieżynka! Oczywiście! A Bronka sobie też jutro poszukam :) Quote
ronja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bronek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31095[/URL] Quote
Magdarynka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzięki :) Poczytalam co nieco... A w jakim wieku może być Bronek mniej więcej? Quote
beam6 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Przepraszam a może prosto ze schronu - Supełek, nie mogę zapomnieć tych oczu :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2504595&highlight=Supe%B3ek#post2504595[/URL] Quote
Recommended Posts