Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,

Nareszcie udało mi się dobic na dogo :mad: Nie wiem dlaczego mi powiadomienia nie przychodziły aż tu nagle patrze przyszło i mam tyle stron do czytania :angryy:

Mam pytanko, kto jedzie w weekend do schroniska, przybrałby mnie ktoś choćby na dach samochodu, mogę też w bagażniku jakby co :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maćka']Hej,

Nareszcie udało mi się dobic na dogo :mad: Nie wiem dlaczego mi powiadomienia nie przychodziły aż tu nagle patrze przyszło i mam tyle stron do czytania :angryy:

Mam pytanko, kto jedzie w weekend do schroniska, przybrałby mnie ktoś choćby na dach samochodu, mogę też w bagażniku jakby co :diabloti:[/quote]
Prawdopodobnie my jedziemy tzn Iga, Karolina i Ronja
Chcemy łapke zabrac do weta...
Ale jeszcze nic nie jest ustalone...
Na pw podam Ci numer do mnie, w razie co bedziemy w kontakcie

Posted

Wysłamam Ci juz pw, ja się dostosuje, jak mi powiecie gdzie mam sie stawic tam dojade ( no chyba ze sie pogubie hehe ).
Teraz wszyscy trzymajcie kciuki zeby moj TZ zgodził sie na tymczas dla jakiegoś szczeniaka !!!

Posted

[quote name='Maćka']
Mam pytanko, kto jedzie w weekend do schroniska, przybrałby mnie ktoś choćby na dach samochodu, mogę też w bagażniku jakby co :diabloti:[/quote]
Hahaha...
Do bagażnika się nie zmieścisz, bo jest butelka z gazem i koło zapasowe, nic więcej nie wchodzi..;)
No.. dach prędzej... Jakiś kącik za kierowcą się znajdzie
:eviltong:

Posted

Słuchajcie . Załozyłam watek mamusiowo szczeniakowy ...
Tam będziemy wklejać nasze szczeniaki i ich mamuśki :placz:
Prosze niech ktoś powstawia ich gdzie tylko mozę ...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2159478#post2159478[/URL]

Posted

Ja znowu wyłałem maila od jednej z Was do mojego qmpla, który ma kilkaset osób na liście mailingowej i poszło to do wszystkich :D Ja tymczasem próbuję wykombinować transport budy do Schronu. Mam nadzieję, że do końca tego tygodnia dojedzie ona na miejsce :)

Posted

[quote name='Owieczka']Słuchajcie . Załozyłam watek mamusiowo szczeniakowy ...
Tam będziemy wklejać nasze szczeniaki i ich mamuśki :placz:
Prosze niech ktoś powstawia ich gdzie tylko mozę ...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2159478#post2159478[/URL][/quote]

Już mamy jeden wątek szczeniaczkowy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27615[/url]
Troszkę się zaczynam gubić :oops:

Posted

No właśnie mi też się coś takiego o oczy obijało :p Ale spoko tam gdzie Owieczka założyła, można umieszczać ciężarne sunie, przecież zdarzają się cuda i ciężarne suńki też ludzie biorą :)

Posted

Igusia chcesz czy nie chcesz hehe chyba musisz mnie wziac do schroniska w sobote :) Moj maz sie zgodzil wziac na tymczas Neske :))) Czyli juz w sobote szczeniorka bedzie miala domek a juz o nowy to sie postaram, zeby byl wspanialy i kochany i wogole naj.
Wiedzialam ze mieszanka rottka pomoze jupppppi juuuupi jupiiiiiii

Posted

[quote name='Fela']Już mamy jeden wątek szczeniaczkowy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27615[/URL]
Troszkę się zaczynam gubić :oops:[/quote]
Jesli chodzi o ten wątek to bardzo fajnie Felu ale on się zrobił głównie Leosiowy :shake: i dlatego tam nic nie wlepiam. A mi chodzi o suki mamuśki i te ciężarne żeby można było szybciej reagować . Maluchy pewnie szybko pójdą. :evil_lol: jak to maluchy :loveu: a mamuski zostaną ...:-(
A może Klaudyna by nam pomogła ze szczeniorami ??:cool3:

Posted

Od poniedziałku mamy nowego podopiecznego w schronisku, Tymonka. Trafił do nas inaczej niż inne psy, został przyjęty na moją prośbę. Długo się nad tym zastanawiałam, ale nie było innego wyjścia. On przez swoich włąścici8eli traktowany był bestialsko! Na szczęscie Dagmara (dziewczyna z Ostrowi) postyanowiła pomóc mu za wszelką cenę. Do siebie zabrać nie mogła, mieszka w bloku, ma dwa psy i często na długo wyjeżdża, zostawiając swoje psy pod opieką rodziców. Nie dało rady. Stąd ta decyzja.

Tymonek jest piękny, ale bardzo, bardzo biedny. On po prostu umiera ze strachu.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/9459/img0003wm5.jpg[/IMG][/URL]

Umieściliśmy go w nowym boksie. Przynajmniej może się poruszać i nikt go nie będzie bił. :-(:-(

Posted

[quote name='Fela']Od poniedziałku mamy nowego podopiecznego w schronisku, Tymonka. Trafił do nas inaczej niż inne psy, został przyjęty na moją prośbę. Długo się nad tym zastanawiałam, ale nie było innego wyjścia. On przez swoich włąścici8eli traktowany był bestialsko! Na szczęscie Dagmara (dziewczyna z Ostrowi) postyanowiła pomóc mu za wszelką cenę. Do siebie zabrać nie mogła, mieszka w bloku, ma dwa psy i często na długo wyjeżdża, zostawiając swoje psy pod opieką rodziców. Nie dało rady. Stąd ta decyzja.

Tymonek jest piękny, ale bardzo, bardzo biedny. On po prostu umiera ze strachu.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/9459/img0003wm5.jpg[/IMG][/URL]

Umieściliśmy go w nowym boksie. Przynajmniej może się poruszać i nikt go nie będzie bił. :-(:-([/quote]

Ojeju, malusi, wystraszony biedaczek.

Posted

Igusiu, zrobimy mu ładne foteczki w schronisku i wystawimy go na allegro, powinien dość szybko mieć nowy domek. Ślicznotka, naprawde piękny.

Słuchajcie to taka miniaturka mojego Grasika hehehe Tylko Gras ma uszy po rottku :p no i ogon Gras ma kikutowaty hehe

Posted

[B][COLOR=darkred]Kochani w srode 20 wrzesnia - za tydzien - zostalismy zaproszeni do programu Pytanie na sniadanie w TVP2[/COLOR][/B] :multi: Od 9 do 11. [U]Owieczka[/U] juz zawiadomiona, oby mogla. Dwa psiaki, albo wiecej, byle by sobie Owieczka z nimi poradzila potrzebne do szybkiej adopcji. Bedzie mowa o naszym schronisku, formach pomocy. Owieczka do 11 bedzie siedziala przy telefonie eksperckim wiec beda do niej ludzie dzwonic z pytaniami jak nam pomoc. To swietna okazja do reklamy i promocji naszego schronu i naszych psiakow. Musimy to wykorzystac na maxa! :p Kto pamieta jak poprzednio Moresik i Karmelek byli w TV??? :lol:

Posted

[quote name='Lara'][B][COLOR=darkred]Kochani w srode 20 wrzesnia - za tydzien - zostalismy zaproszeni do programu Pytanie na sniadanie w TVP2[/COLOR][/B] :multi: Od 9 do 11. [U]Owieczka[/U] juz zawiadomiona, oby mogla. Dwa psiaki, albo wiecej, byle by sobie Owieczka z nimi poradzila potrzebne do szybkiej adopcji. Bedzie mowa o naszym schronisku, formach pomocy. Owieczka do 11 bedzie siedziala przy telefonie eksperckim wiec beda do niej ludzie dzwonic z pytaniami jak nam pomoc. To swietna okazja do reklamy i promocji naszego schronu i naszych psiakow. Musimy to wykorzystac na maxa! :p Kto pamieta jak poprzednio Moresik i Karmelek byli w TV??? :lol:[/quote]

:multi: :multi: :multi: Brawo !!! :lol:

Posted

To może Toffik do TV ?? czy mamy jakieś zdjęcia wydrukowane żeby pokazać do kamery jakie psiaki potrzebują pomocy ? Ciekawe czy możnaby nasze gadżety tam "zareklamować" ??
Ja się jeszcze dokładniej dowiem jaki to program tworzy moja koleżanka, zapowiedziała, ze jak "władze" przedłużą emisję programu i nas zaprosi, więc jakoś ruszy się to wszystko :))

Posted

Felu, śliczne to lisiątko. Podjęłaś słuszną decyzję. Pewnie wiele czasu trzeba będzie temu psiakowi poświęcić, by kiedykolwiek zaufał...:-(

[quote name='Lara'][B][COLOR=darkred]Kochani w srode 20 wrzesnia - za tydzien - zostalismy zaproszeni do programu Pytanie na sniadanie w TVP2[/COLOR][/B] :multi: Od 9 do 11. [U]Owieczka[/U] juz zawiadomiona, oby mogla. Dwa psiaki, albo wiecej, byle by sobie Owieczka z nimi poradzila potrzebne do szybkiej adopcji. Bedzie mowa o naszym schronisku, formach pomocy. Owieczka do 11 bedzie siedziala przy telefonie eksperckim wiec beda do niej ludzie dzwonic z pytaniami jak nam pomoc. To swietna okazja do reklamy i promocji naszego schronu i naszych psiakow. Musimy to wykorzystac na maxa! :p Kto pamieta jak poprzednio Moresik i Karmelek byli w TV??? :lol:[/quote]

:cool2: Ja pamiętam!:p
Z psiaków do adopcji ja typuję Teklę.:cool3:

Jest jeszcze jeden, najstarszy wątek szczeniaczkowy!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24127[/URL]
I ten też zakończył się na Leonku (ach ten Leoś :loveu: , wszystkie wątki podbija.:lol!: ), więc bardzo dobrze Owieczko że nowy założyłaś. To umówmy się może, że na nim bedą tylko pokazywane szczeniorki mające mamy, a inne sierotki bez matki na wątku do którego link podałam wyżej? Albo na tym przez ronję założonym?:razz: Czy wszystko "do jednego wora" teraz wrzucamy?

Posted

No właśnie a one jak każde inne zasługują na domki, Toffik przeciez tez jest ślicznym psiakiem wiec myślę, że ktoś kochający psiaki go zobaczy i zabije mu szybciej serducho.
Zawiozłabym też Neskę, ale nie dam rady sie na tak "rano" wyrobić z psem i dzieckiem, a zresztą tak myślę że Neska szybko znajdzie domek...szczeniakom łatwiej, więc trzeba dać taką szanse naszym staruszkom jakimś.