AśkaK Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 KanaR, buda jest ekstra super git!!!! Magdarynko, wybaczysz że jeszcze prezentacji nie obejrzałam?:oops: Weszłam teraz na chwilę tylko, potem sobie na spokojnie usiądę, przygotuję karton chusteczek i obejrzę. Uwaga! Ważne pytanie - czy mamy jakąś sunię o imieniu Psotka..? Jest pewna dziewczyna z dogo zainteresowana, ale nie wiem o którego psa chodzi...:oops: Quote
Fela Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='_KanaR_']A w którym kierunku te 40 km?? Bo jeśli w moim to ja będę miał najblizej pewnie :) Jak możesz podaj miejscowość.[/quote] Sabar jest w Zambrowie Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Buda jest niesamowita! Tylko firanek brakuje ;) Gratuję zmysłu technicznego, bo chyba posiada go już coraz mniej facetów niestety... Quote
esperanza Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Magdarynko prezentacja jest super. Uważam, że należy ją podpiąć pod stronę schroniska. Felu da się to zrobic? Prose pomóżcie w szukaniu Leona, moi znajomi już wiedzą, zaraz rozsyłam maila przechodniego. Jeśli nie znajdzie się do wtorku- środy, dajcie ogłoszenie do GW. Ja wyjeżdzam jutro wczesnie rano i nie będę miała do 16.09 dostępu do netu. Quote
Owieczka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Buda jest suuuper !! Oby więcej takich ;) Echhh a możę by tak wyskoczył z propozycją do jakichś szkół Stolarskich z porśbą o budy ? W ramach praktyk czy konkursu...? :razz: Magdarynko prezentacja super naprawdę sie popłakałam chociaz w pracy jestem i trzymałam sie jak mogłam...;) roześlę to meilem po znajomych z linkiem do naszej strony schroniska... Co do Sabara to było by fajnie gdyby tam można jakos było go zobaczyć jak on tam sie trzyma .. moze uda sie wyprosic u faceta żeby naprawde miał lepsze warunki w końcu kojec to nie taki wielki koszt ...? :placz: Albo przynajmniej dłuuugi ten łańcuch i obrożę ...bo spotkałam sie z tym ze psiak na samym łańcuchu wisiał i miał rany od metalu :-( Bosze ja chyba panikuje już równo... :eviltong: Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Myślę, że spokojnie da się podpiąć pod stronę schroniska :) Możecie dać linka do tego miejsca, w którym już ta prezentacja jest. Jeśli będziecie chciały zrobić do niej graficzny link, np jakiś buttonik to dajcie znać, coś "wyrzeźbię" :evil_lol: Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Owieczko, ale nie rozsyłaj samej prezentacji, tylko linka do niej, bo Cię ludzie zlinczują, gdy zechcesz im przesłać 20 MB maila... Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Owieczka']Magdarynko jesteś wielka !! ;)[/quote] No mam parę kilo nadwagi, ale żeby od razu "wielka" ;) :evil_lol: Quote
Owieczka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja wiem zę to nie nasz Ostrowiak ale pliss pomóżcie szukać domu dla tego kudłacza : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30632[/URL] Quote
Igusia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 czy mamy jakies zadania wyznaczone na jutro w schronie? Owieczko czy bedziesz naszym przewodnikiem?:lol: Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 News z ostatniej chwili... [SIZE=5][COLOR=red]Leon wrócił![/COLOR][/SIZE] Quote
Igusia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Magdarynka']News z ostatniej chwili... [SIZE=5][COLOR=red]Leon wrócił![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a wlasnie milalam sie na jego watku zapytac w jakim rejonie ursynowa zaginal by pomoc w poszukiwaniach a tu taaaaka wiadomosc:lol: Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Sms od Ronji:"[SIZE=2]Magdarynko, Leon wrocil sam,przelazl dziura w plocie przez ogrodek balkonowy.Agaty corka dzwonila.Jest caly i zdrowy.Uff" [/SIZE] Quote
esperanza Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Mały paskud :angryy: dobrze, że się znalazł. :-) Zadanie na jutro- zróbcie prosze zeskrobinę ON- ce z chorobą skóry. Wystarczy od ktoregoś weta kupić szkiełka do zrobienia preparatu i skalpel (sama końcówka, ostrze) Psa skrobie się tym na pograniczu zdrowej i chorej skóry, aż do pojawienia się pierwszej kropelki krwi, to co na skalpelu z naskórka zostanie, trzeba nałożyć na szkiełko i drugim przykryć, a nastepnie po dojechaniu do W- wy dać jakiemuś wetówi do obejrzenia pod mikroskopem. Ja mam szkiełka i skalpel, jeśli ktoś ma jak ode mnie odebrać, to zapraszam. Do 17 będe w centrum, a potem na Tarchominie. Drugie zadanie- obejrzeć w jakim stanie są psy podejrzane o nosówkę, wyrzucić zurzyte igły i strzykawki, ktore znajdziecie. Trzy- wyczesać kaukaza i wyciąc mu kołtuny oraz zrobić fotki małym szczeniakom. Jeśli jest gdzieś jakaś lepsza karma dla szczeniat, to warto by ją zawieźć tej bandzie 5- orga, co wcina kiepskie, suche jedzenie w schronisku. Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 U Lary kiedyś był Royal dla maluchów, który dostałam dla Tolci i Werci i który oddałam potem liskom. Może Larze jeszcze coś zostało...? Quote
Fela Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Owieczka']Buda jest suuuper !! Co do Sabara to było by fajnie gdyby tam można jakos było go zobaczyć jak on tam sie trzyma .. moze uda sie wyprosic u faceta żeby naprawde miał lepsze warunki w końcu kojec to nie taki wielki koszt ...? :placz: Albo przynajmniej dłuuugi ten łańcuch i obrożę ...bo spotkałam sie z tym ze psiak na samym łańcuchu wisiał i miał rany od metalu :-( Bosze ja chyba panikuje już równo... :eviltong:[/quote] Owieczko, chyba już pisałam na wątku Sabara, że trochę za miłe jesteśmy. Nie będziemy u nikogo wypraszać lepszych warunków ani długiego łańcucha. :angryy::angryy::angryy:Facetr ma zapowiedziane, że jeśli pies będzie na łańcuchu trzymany albo w złych warunkach, NATYCHMIAST go zabieramy. Dziewczyny, poza wszystkim, to jest Sabar, który umrze na łańcuchu! Quote
Owieczka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja juz poprostu głupieje z tego wszystkiego :placz: Sama nie wiem co robić ...:shake: Jesli Fela mówi że ma być kojec to ma byc kojec :angryy: i już ! Quote
_KanaR_ Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Fajnie, że buda się podoba :) póki co nie ma materiału na więcej ale jak będzie materiał to ibudy chłopaki zrobią :razz: Co do Sabara :) Zambrów - trochę nie ten kierunek bo to bardziej na Łomżę ale wyślijcie mi adres na pw. Nie obiecuję ale się postaram zajechać do nowego pana pieska i zobaczyć co i jak u niego :) Tak się składa, że jadę na weekend do Białegostoku i jak trochę zboczę z trasy to zajadę do Zambrowa. Nie wiem jak będę z czasem stał bo mam trochę w domu zamieszania (niezbyt wesołego), jak się uda to zajadę :) idę chłopakom powiem jak pochwaliłyście ich dzieło (piszę ich bo to oni głównie wszystko robili - ja tylko pomagałem). W przyszłym tygodniu wyczaimy transport z firmy do Schronu :cool3: Quote
ronja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 wielkie dzieki dla wszystkich od Agaty i ode mnie za pomoc w akcji Leon Magdarynko:Rose: Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ronja, nie ma za co :) Wracając do prezentacji, to dziękuję za wszystkie miłe słowa i dodam jeszcze, ze podkład muzyczny stanowi mało znany utwór Nine Inch Nails "Leaving Hope", czyli tłumacząc na polski "Porzucona nadzieja"... Quote
ronja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 czy ktoś wybiera się na Tatarkiewicza w weekend? ja pojadę w niedzielę,popstrykam Mikruska i tego pogryzionego psiuszka i żarełko zawiozę Quote
Magdarynka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Niestety dziś również nie udało się załatwić Rossovetu... :roll: :shake: :flaming: Quote
ronja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 wątek Mikruska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2138554#post2138554[/URL] Quote
Recommended Posts