KingaW Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Eeeeeeee doopa blada sałata...Pani Beata wstępnie zainteresowana adopcją Mirulki, ma spotkanie o 16-tej, więc nijak nie da rady....A w ogóle większosć ludzi to przecież pracuje minimum do tej 16-tej, to jak tu obrócić do Legionowa, z Legionowa do Marysina...A moze jakiś transport 'kombinowany'?Tzn. ktoś ją weźmie z Legionowa, a ktoś inny do Marysina... Spotkanie gdzieś w połowie drogi... Quote
Magdarynka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Niestety nic już nie poradzę... Wiem, że i o 17-tej część osób jeszcze siedzi w pracy, ale nie mogę nakazać dr. Niziołkowi, by nas przyjął w środku nocy... I tak robi nam grzeczność, że dostaniemy rabat 25%, 50% za wizytę... Jeśli nie znajdziemy transportu to skorzystamy z usług naszego wielkiego, czerwonego brata, czyli MZK. Szkoda byłoby zrezygnować z wizyty z powodu braku samochodu, tym bardziej, że może tu chodzić o życie Mirulki... Z chorym serduchem nie ma żartów... Quote
KingaW Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nie, no wiem, że nie można przekładac w nieskończoność i w ogóle głupio problemy czynić jak sie ma zniżkę... Kurcze... Do tego Legionowa to hektar jakiś... Bo ten Marysin to obok mnie, za miedzą... Ewentualnie podejmuję się przetransportować Mirulkę z Centrum do Marysina... Wiem, że Legionowo jest po tej samej stronie Wisły co Marysin, ale ni w ząb nie widzę możliwości dojazdu za jednym zamachem, bez międzylądowania w Centrum (no chyba, ze autem, którego niemamy). Mogę sie zwolnić godzinę wcześniej z pracy i podrzucić do Marysina...Ale powrót do Legionowa, to juz ktoś inny by musiał załatwić... Quote
monika-j Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dziewczyny, mam pytanie od czapy..... mam chetna osobe na kociczke lub kotka , [COLOR=red][B]pilne małego kotka szukam na już!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]. Kolezanka z pracy chce drugiego kotka , minimum 8 tygodni(nie bedzie rozmnazać) Ja sie tym zajme. Wiem, ze jest pełno kotów ale jak trzeba to cięzko znaleść , sprawa pilna chce wziąć do domu w tym tygodniu. Macie coś????? Quote
Igusia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A może ten maluszek bida, co na tatarku siedz? rozjechany przez śmieciarkę... Ma jeszcze niebieskie oczęta...:oops: Quote
Igusia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29591&highlight=rozjechany"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29591&highlight=rozjechany[/URL] a tu link, niewiadomo, czy to kiciuch, czy kiciucha... Bo to takie jeszcze młode :eviltong: Quote
KingaW Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Igusia, Monika wie o tym maluchu z Tatarka, bo nawet tam ze mną u niego była w środę... Ale ona na już potrzebuje, a ta kruszyna nie wiadomo kiedy będzie do wzięcia.... Quote
Maćka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Owieczka ma zawsze jakies kociaki w zanadzu, poprosze zeby tutaj zerknela :) Quote
AśkaK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 I esperanza kotkom pomaga, pewnie też wie o jakiejś małej bidzie, rano dam jej znać. Quote
esperanza Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 W mojej lecznicy na Śreniawitów są kocurki do oddania, a znajome kociary mają po kilka sztuk w domkach tymczasowych:razz: Znajoma Moniki juz pojechała oglądać jakiegoś kotka, za późno przeczytałam o poszukiwaniach na forum. Quote
Magdarynka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mirulka jest zdrowa :multi: Więcej szczegółów [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2104288#post2104288"][COLOR=blue]tu[/COLOR][/URL] Quote
Fela Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Uff, całe szczęście, bo strachu napędziło to maleństwo nam wszystkim. Najpierw serce, potem podejrzane ropomacicze, wreszcie ciąża. O ciąży to juź nie chciałam nic pisać... Quote
esperanza Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 A ja mam inną dobra wiadomość, dla tych co bezpośredniego kontaktu z Klaudyna nie mają. Dziś ostatnie maleństwo pojechało do domu :multi: Maluch miał zapalenie jelit i dostawał antybiotyk, ale już jest dobrze. Zwróciłam Klaudynie z koszulkowych pieniędzy 72zł za wizyty u weta. Quote
AśkaK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :multi: Ale ekspresowo się Klaudyna uwinęła!;) :p Quote
Magdarynka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Rewelacja :cunao: Maluchy wzięły sobie do serduszek, że mogą siedzieć na tymczasie tylko do końca sierpnia :evil_lol: Quote
AśkaK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Hihi, najwidoczniej tak właśnie było!:lol: I niech mi ktoś teraz powie, ze psy niczego nie rozumieją! A z dobrych wieści to jeszcze jedna. Łapa Felka uratowana!!!:multi: :p Jutro z Witokretką wieziemy miśka do domu tymczasowego, a może i domek stały wkrótce będzie...:cool3: Quote
Magdarynka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Super :multi: Czyżby dziś był dzień dobrych wiadomości? :cool3: Oby tak jak najczęściej! Quote
AśkaK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Oj tak, oby jak najczęściej!:p Czy ktoś mi może przypomnieć, jakie pieski mamy w tej chwili na tymczasie? Felek - ale to już może niedługo, Mirulka i..? Quote
esperanza Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Tofik u jayo, Luis i Luiza u MonikiJ i Leon u Agaty (bo pewnie już go odebrała z hoteliku) Quote
AśkaK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Dzięki esperanzo.:p Czyli troje młodzieży i jeden kawaler po przejściach. Ronju, wiesz co u Leonka?A przepraszam, zajrzę na wątek! Quote
Fela Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 I TEKLA!!! u Gajowej oraz Lakrii- Niteczka, powtórnie domu szukająca. Trzeba też sprężyć się i poszukać Czarnemu (Luckowi drugiemu) czegoś, bo nam chłopak w tym Milanówku w schronie sczeznie :-( Jest jeszcze nasza rottka Żaba w Gdańsku, którą Klaudyna zawoziła oraz rottek Bono w Krakowie. To 4 psy, 4 suki, 3 szczeniory. Sztuk 11. Bardzo proszę wkitrywać gdzie się da, na fora rozmaite, po znajomych puszczać i nie wiem co jeszcze... Monika-j, bardzo uprzejmie upraszam, wyślij mi fotki Twoich małych lisków. No chyba że chcesz je zatrzymać u siebie :razz: Quote
Lara Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Szybkiej adopcji Maluchow od Klaudyny sie nie dziewie, mowie Wam, ze [B]dobre zdjecia w necie to podstawa[/B]!!! Nikt nie zajrzy do agloszenia psiaka, ktory na zdjeciu jest taki sobie... A te zdjecia Klaudyny to po prostu CUD MNIÓD :loveu: :loveu: :loveu: Szczeniaki wygladaja na nich jak prawdziwe gwiazdy, az chce sie je NATYCHMIAST utulic do serca. Co do Leonka to mialam przyjemnosc go widziec jak jechal z hoteliku do Agaty - slicznosci! Ale na zdjeciach wyglada na duzego psa a to jest mikrusek :-o Z takiej kluchy taki maluch wyrosl :p Kolezanka policzyla Agacie tylko za dowoz Leonka w te i we wte i za odrobaczenie (bo w kupie znalazla robale), bo jedzonko mial, nic poza tym - ja sie juz kolezance odwdzieczam swoja praca :multi: Mowila, ze fajny psiak tylko nie umieju na smyczy i zbyt dlugo w domu siedzial bo sie zalatwial tam gdzie spal, wiec miala pelne rece roboty sprzatajac kilka razy dziennie kojec. Oczywiscie mial szanse zalatwienia sie na spacerkach :mad: Zdjecia zaraz w watku Leonka. Quote
esperanza Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Felu, ale z tego co pisała mi AginieszkaP Bono zostaje u swoich tymczasowych opiekunów, chyba, ze w ostatnim czasie coś się zmieniło. Quote
monika-j Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Felu, w ubiegłum tygodniu z Kinga W zrobiłyśmy sesje Leonowi i Lence, zdjęcia sa na wątku...cała masa......prosiłam o pomoc w zrobieniu nowych artystycznych przez Klaudyne , powiedziała, że zobaczy co się da zrobić, no i prosiłam ją, że jak będą jeszcze ludzie o szczeniaki dzwonić żeby do mnie odesłałą, no i jakąś Pania juz urabia...:) Wydaje mi się, ze dobrze jest jak na allegro nie opisuje sie ze szczegółami przykrych losów psa tylko, pisze się w samych superlatywach, o smytnej przeszłości lepiej opowiedzieć na żywca...... No i kto mi pomoże? Ja mam teraz kanał...........(5 kotów własnych, mój pies, 2 lisy i 1 kotka dzikuska po sterylce) do tego bardzo chora ciocia do której jeżdze codziennie po pracy do szpitala- ona nie ma nikogo, tylko mnie:( i na dodatek na weekend jade w delegacje.............mam dość!!!!!!!!!!!!!! Tak więc zdjęcia aktualne Lisów są ...... Quote
Recommended Posts