ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mogłybysmy zabrać Wąska na sterylkę przy okazji Quote
KingaW Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No właśnie, Ronisławo, to chciałam napisać! A jak będę potrzebna, to mogę jechać w czwartek o dowolnej porze, albo jutro urwać sie z pracy po 16-tej... Quote
Fela Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ło matko, ronja, jak dobrze że domek dla maleństwa jest! Może drugą dziewczynkę ktoś weźmie na tymczas, bo ona tam sama całkiem zostanie tylko ze stadem much do towarzystwa. Naprawdę biedne są maleństwa. Zulka przy nich to wyglądała na poważną dorosłą sukę. Czy pan jest zmotoryspowany? Najlepsza byłaby sobota rano, ja prawdopodobnie też będę w sobotę w schronie (jutro o świcie jadę do pracy i wracam "do siebie na wieś" w piątek w nocy). Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 dziewczynki, umówiłam się z panem na tela jutro rano. Jeśli pan zgodzi sie na sobotę to super-Kinga, mam nadzieję, że bedziesz z nami jechała, a jeśli nie, to pojedziemy w czwartek po południu. może Maćka zgodziłaby się udzieliś tymczasu malenkiej??????????????? Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 pan jest zmotoryzowany i jak mu powiedziałam ,że postaramy się jakoś przywieźć mu sunię, żeby kosztów mu nie narobić, to on powiedziała, że dla psa jest gotów wszystko zrobić. obejrzałam sobie zresztą jego stronkę i zdjęcia poprzedniej psinki. Quote
KingaW Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jezu, którą jaką maleńką?Ja mogę służyć swą skromną osobą jutro po robocie, albo w czwartek cały dzień. Od piątku mnie nie ma - ośmieliłam sie wziąć urlop... :-P Quote
Igusia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ja moge po pracy pojechac do schroniska , tylko ze nie dysponuje transportem:roll: moge wiec jedynie pomoc przy przewozie suczek do wawy w kwestii ich przypilnowania:lol: karolina Quote
Fela Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jeśli w czwartek po południu, to trzeba się z właścicielem umawiać, bo w schronisku ktoś jest tylko do 16 :(. ronja, sorki za gooopie pytanie:oops:, Tosia to ta większa czy mniejsza? Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 to zasugeruję panu sobotę i wtedy Igusia-Karlina by pojechała, ok? Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='KingaW']Jezu, którą jaką maleńką?- [/quote] no, siostrę Tosi czyli Tusię Quote
Igusia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='ronja']to zasugeruję panu sobotę i wtedy Igusia-Karlina by pojechała, ok?[/quote] Znaczy bysmy pojechaly Ty, Ja(karolina) i pan od malejniej suczki, tak? Tylko co z Waska czy uda sie zalatwic tez jej transport i klinike na tatarkiewicza? Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='Igusia']Znaczy bysmy pojechaly Ty, Ja(karolina) i pan od malejniej suczki, tak? Tylko co z Waska czy uda sie zalatwic tez jej transport i klinike na tatarkiewicza?[/quote] skład się zgadza. Co do Wąskiej, to nie wiem ,bo trochę głupio pana obcego jeszcze szarpać po Tatarkiewiczach. Któs ma jakiś pomysł jak to rozwiązać? Quote
Lara Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ja ma pomysl taki: jesli w sobote pan pojedzie po swoja sunie to prosze zabrac (jesli sie zgodzi Pan oczywiscie) jeszcze siostre Tosi - przetrzymam ja jesli Macka nie bedzie mogla (w piatek "trace" Alegre) i zeby nie ciagac Pana po tatarkach podjade do W-wy, zgarne Waska i zawioze na tatarka. Co Wy na to? Tylko [U]Felu albo Witokretko[/U] - juz Was tam znaja - zaklepiecie Waskiej miejscowe od soboty wraz ze sterylka? Co do Waskiej mamy czas - jesli sie uda zrealizowac plan - od dzis przez pewnie jeszcze 2 tygodnie aby znalezc jej tymczas albo domek. Quote
KingaW Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Laruniu,gadałam z Ronją, i raczej wyjazd będzie w czwartek kole południa. Więc i ja jadę... Pan może weźmie obie maluszki... A jeśli ja jadę to juz jakoś dowózkę na Tatarkiewicza zorganizuję dla Wąskiej. Od Wileńskiej, którą i tak trzeba minąć wracając z Ostrowi to już rzut beretem....A na Tatarkiewicza to niestety ja jestem tą najbardziej znaną osobą, tak więc ja to obgadam z wetami...Ale czekam do jutra na potwierdzenie od Ronji jak sie z Panem umówiła.W razie czego będziemy Ci szarpać, ale jak nie będzie takiej ppotrzeby nie będziemy... :-) Quote
esperanza Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Zajrzyjcie proszę tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27985&highlight=kolejny+zbieracz[/url] Quote
Maćka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jezeli zostanie jedna sunieczka bez opieki tymczasowej to ja sie zglaszam na ochotnika !!! 2 szczeniakow nie dalabym rady wziac a i moj TZ bylby niezadowolony ( kto to mowil ze gdyby nie oni to schronow by nie bylo :razz: ), ale druga wezme do siebie i bede szukac domku :) Quote
Osiolek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ile kosztuje sterylka jednej suki (lacznie z opieka po operacji)? Quote
Lara Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [U]Macka[/U] bierz w takim razie maluszke bąbelke :loveu: Ja na 2 tygodnie jakas bidke sobie znajde :loveu: [U]KingaW[/U] - jakby co w czwartek mam ciut wolnego wiec gdyby cos to dzwon, moze gdzies podjade do W-wy i Wam pomoge :p Sorki, rzeczywiscie zapomnialam, ze i Ty na Tatarku masz swoje zaslugi :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dzisiaj odbierając Teklę awizowałam przywóz następnej bidulki na zabieg. Pan doktor błagał, żeby nie czekać tak długo jak w przypadku Tekli. Quote
Lara Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='*Gajowa*']Dzisiaj odbierając Teklę awizowałam przywóz następnej bidulki na zabieg. Pan doktor błagał, żeby nie czekać tak długo jak w przypadku Tekli.[/quote] no tak...łatwo powiedziec... :-( Sluchajcie ale Wąska nie byla pokryta chyba przez zadnego wielkiego psa co? pytal sie jej ktos? :lol: ;) Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dziewczyny, to co, ja umawiam się z panem na czwartek i jadę z KingąW, tak? Bo dostałam priva, że Kingi nie będzie i ja juz sama nie wiem, bo z obcym panem to ja sama za boga nie pojadę ,a Igusia-Karolina może dopiero po pracy. co robić, jutro muszę dać odpowiedź Quote
ronja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 a poza tym nie dam sobie rady pojechać z Wąską na Tatarka i jeszcze z małą Tusią pod pachą:shake: moze lepiej umówic się na sobotę?? Quote
ronja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 powinnam zadzwonić do pana, ale co ja mam mu powiedzieć?:roll: Igusia, jeśli się przemówię na sobotę, to cz Ty mnie przynajmniej nie wystawisz?:cool3: sama z panem nie pojadę i nie wyobrażam sobie samej jechać na tatarkiewicza z wąską i tusią (przykro mi, ale jak sugerowała KingaW - nie mogę pozwolić sobie na taksówkę:shake: ) Quote
Recommended Posts