Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - najwyzszy czas zebysmy zaczely (plus Legion oczywiscie :lol: ) korzystac z forum zrobionego przez Magdarynke. Nie bedzie problemow typu - niedochodzace maile... Nie zawsze wszystko mozna uzgodnic na forum dogomanii i nie ma sensu sprawami organizacyjnymi zasmiecac watkow - proponuje aby wszyscy zwiazani z Ostrowia zarejestrowali sie na "naszym" forum - bedzie duzo latwiej uzgadniac wiele rzeczy. Szczegoly poda Magdarynka :lol:

Posted

To powstało małe zamieszanie. Najwyraźniej nie wszyscy zostali wpisani w adresatów maila :mad:

Kochani pamiętacie jeszcze Rudego?
Rudy jest kochanym, bardzo przyjaznym psiakiem i ma super dom, ale okazało się że biedak ma chorą trzustkę. Jest od kilku dni na specjalnej diecie, bo przez biegunki schudł 2 kg. Dobrze, że ma troskliwą opiekę :p
A tutaj pozuje z córką Agaty:

Posted

Lara napisał(a):
ja nie rozmawialam z wlascicielami, ale przy okazji uzgadniania psich spraw z Panem Januszem.

Szkoda, bo koniecznie to trzeba z nimi ustalić :( Janusz (z calym szacukiem) to za wiele w tej kwestii nir ma do powiedzenia, a czas płynie... Miałaś dobry pomysł Lara z tym osobnym kojecem, trzeba tylko jak najszybciej doprowadzić do jego realizacji.

Ja także nie wiem nic o żadnym spotkaniu w RIO, jeśli było to ustalane mailowo, to donoszę uprzejmie, że żadne maile w tej sprawie do mnie nie dochodzą. A jesli ma być spotkanie w RIO, to uprzejmie przypominam apel KingiW z zamierzchłych czasów (czasy b. zamierzchłe, więc cytowac nie będę): musimy zrobić scenariusz naszej imprezy w RIO, o ile oczywiście chcemy ten lokal zacny do takich celów wykorzystywać. KingaW prosiła o propozycje, pomysły, zarys choćby tego, co mamy tam zrobić. Przesłał ktoś coś? Może mailem, który do mnie nie doszedł (ale do innych tak i tylko ja jestem jakaś niedoinformowana :eviltong: )

Posted

A ile jeszcze tych forum pozakladamy ?? Jest nasze Ostrowskie, moze zrobic tam porzadek, rozruszac tamto forum, doprowadzic do bardziej wymagajacych rejestracji, skasowac gosci i zrobic tam podforum ?? Bez sensu ciagle zakladac nowe, wkoncu dojdzie do tego ze od rana do wieczora bedzie trzeba siedziec przed monitorem bo wszystkie fora trzeba "obleciec".
Ponadto nie rozumiem jak to teraz maile dochodza tylko do wybranych skoro jakis czas dzialaly bez problemow. Sorry ale sie wkurzylam i musialam wylac troche zolci. A poza tym to aplikacja jest gotowa juz na cacy z raportami, wkrotce podam linka do nauki tego i trzeba odrazu wprowadzac dane jaki pies byl szczepiony a jaki nie i wogole wszystko, wkoncu z ta mysla bylo to tworzone a nie jest skaplikowane.

Posted

Maćka napisał(a):
A ile jeszcze tych forum pozakladamy ?? Jest nasze Ostrowskie, moze zrobic tam porzadek, rozruszac tamto forum, doprowadzic do bardziej wymagajacych rejestracji, skasowac gosci i zrobic tam podforum ?? Bez sensu ciagle zakladac nowe, wkoncu dojdzie do tego ze od rana do wieczora bedzie trzeba siedziec przed monitorem bo wszystkie fora trzeba "obleciec".
Ponadto nie rozumiem jak to teraz maile dochodza tylko do wybranych skoro jakis czas dzialaly bez problemow. Sorry ale sie wkurzylam i musialam wylac troche zolci.

Ile by nie było założonych ŻADNE nie funkcjonuje tak jak powinno... Odnośnie maili, wystarczy, że jedna osoba kliknie odruchowo odpowiedz nadawcy zamiast wszystkim i juz taki mail dociera wybiórczo - przejrzałam listy odbiorców w ostatnio wysyłanych mailach i (poza tymi, które są kierowane do konkretnych osób) w liście "do" za każdym razem widnieją inne osoby :shake:

Posted

Wlasnie, zadne nie funkcjonuje prawidlowo bo co rusz zaklada sie nowe, po cos jest tez te forum na stronie schroniska, przeciez trzeba go troche ruszyc, ludzie tez patrza na to co sie dzieje na forum, albo je skasujmy bo po co ma tam byc skoro nie jest uzywane, albo zacznijmy je prawdziwie adminowac.

Posted

Maćka napisał(a):
albo je skasujmy bo po co ma tam byc skoro nie jest uzywane, albo zacznijmy je prawdziwie adminowac.

Jestem jak najbardziej za - oczywiście chodzi o tę drugą część ;)

Posted

Jest dom tymczasowy w Gdańsku dla rotweilerki. Potrzebny transport.
Osoba, która ją przyjmie jest z rotweilerowego forum, nie ma samochodu. Bedzie organizowana zbiorka na sterylizacje, ktorą sunia przejdzie już w Gdańsku.
Kto zawiezie rottkę?

Posted

Ja poprosze jesli mozna o udostepnieni mi praw admina na nasyzm ostrowskim forum, zrobie tam porzadki, oblukam co i jak i cos sie zdziala, maz mi troszke pomoze, przeciez glownie jestem w domu to moge cos niecos porobic ;)

Posted

Magdarynka napisał(a):
Laro, a może przesyłką konduktorską PKP?
Kiedyś to kosztowało 25 zł.
Dostarczasz psa na dworzec i z dworca w docelowym miejscu jest do odbioru.

O matko... no coś Ty... dobrze byłoby jeszcze przynajmniej ze dwa zdania z panią zamienić, zorientowac sie co i jak...

Posted

Lara napisał(a):
A Witokretki to nie beda w najblizszej przyszlosci przez Czestochowe przelatywac? :cool3:

No własnie też kombinują ;) ale do końca przyszłego tygodnia na pewno nie dadzą rady... :shake: Oczywiście bedziemy na bieżaco w kontakcie :lol: