Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']JA NAWET MAM JEGO ZDJECIE- wysłała je Pani jednej z moich koleżanek :)

a ja dzisiaj miałam okazję poznać gościa;) Fajny chłopak:) Ładny, towarzyski i przyjazny:)

Posted

Fela, mam nadzieje, że tu zaglądasz, ponieważ nie odbierasz tel. mam prośbę prosimy o pomoc w karmie dla staruszka z Ostrowii który jest u Pipi na DT, bardzo proszę o dobrą karmę senior, tę którą mu kupiłaś na początku chętnie zjadł, ale to było daaawno temu:roll: a Pipi wiesz w jakiej jest sytuacji.
Dziekuję.

Posted

ludwa napisał(a):
a co ze szczeniorkiem?

To własnie szczeniaczka pojechała, została dorosła młoda sunia....Udusiła koleja sunię u sąsiadki i pani Ania, która psy dokarmia, musi ją wziać na łańcuch. W poniedziałek mogę zabrać Białą na sterylizację do Ostołęki, bo jedziemy z Tiką, ale co potem?......

Posted

ludwa napisał(a):
a ja dzisiaj miałam okazję poznać gościa;) Fajny chłopak:) Ładny, towarzyski i przyjazny:)

Dziękujemy za odwiedziny, było nam miło, ze chciałaś nas poznać

Posted

Liczymy na dalsze spotkania............cieszę się, ze socjalizacja Fuxia przynosi efekty, a synek zrobił się otwarty, bo początki nie zapowiadały się różowo, raczej tak czarno jak czarny jest delikwent

Posted

No... trzeba na michę zapracować;) Chociaż moje darmozjady zapominają nawet do bramy podlecieć jak Pan wraca, przez co mamy pogadankę o tym, czy warto żywić takie darmozjady:) Bo nie dość, ze się nakarmi, to jeszcze posprzątać te produkty potem trzeba:)
Ale Fafinio to na mnie czeka:) Na dziecia też:) No i jak nie kochać tych darmozjadów:)

Posted

No własnie ja tez czasami mówię, zwłaszcza jak sprzątam, a on siedzi i się gapi..................."no co się gapisz zamiast pomóc, pozamiatał bys ogonkiem", nie wiem dlaczego wywołuje to u Niego ogromna radość, no cóż kolejny facet w domu............

Posted

Podzielę się z wami wesoła wiadomością , wczoraj byliśmy na kontroli u dermatolog doktor Karaś(wspaniała kobieta i cudowny lekarz) i skóra Fuxia w pełni zdrowa, a sam Fuxio w doskonałej kondycji..........super