daga10011 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ajrisz-ja tego doswiadczylam w Toruniu kiedys i tez nie bylam zadowolona :roll: .Ale maja takie prawo,tyle ze uwazam ze wystawcy powinni byc o tym uprzedzeni-co prawda sedzia niby moze skorygowac opis i decyduje o lokacie-ale nasz sedzia wogole sie nie interesowal co sie dzieje na ringu :roll: Quote
Ajrisz Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote]tyle ze uwazam ze wystawcy powinni byc o tym uprzedzeni-[/quote] Otoz to! Sorry, ale jezeli ma byc taka rosyjska ruletka, to ja dziekuje. Quote
Ewelinaa Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 BEST IN SHOW - (afgan) Ch.Pl Mł.Zw.Pl.Zw.Pl ATTACHE Gar de Mari !!! tata mojego afganka :) Bravo Oluś Quote
króliczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Już jesteśmy z nowym ,zreformowanym komputerem.Możemy się więc pochwalić wygraną [b]NOBIS[/b]-CWC,MPwR i BOB !!!!!!! Quote
zakla Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ja po moim debiucie, i w sheltie: wo, 1/1, NSzwR Aussie: wo, 1/2, NSzwR PRT: NPwR, CWC, 1/1, dosk:) W mlodym prezentezre chcialam brac udzial do poki nie poznalam p.Supronowicz...Od razu mi sie odechcialo :evilbat: Quote
Nata Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Lagunka[/b] jestes kochana :buzi: wielkie dzieki :D Quote
Agasia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 kroliczek brawo! :D zakla - nie ma co sie zniechecac, bedzie gorzej 8) Zeliika milo bylo poznac Ciebie i Dakara :) Quote
zakla Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Wiesz, bycie sedziowzanym na jednej wystawie dwa razy przez te sedzine zupelnie mi wystarczylo... 8) Ale i tak z debiutu jestem zadowolona, chociaz straaaasznie mnie bola nogi, bo bylismy od poczzatku, do konca, mimo ze na konkurencjach finalowych zaden z trzech psiakow nic nie wywalczyl, no ale mowi sie trudno ;) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]MOPSY:[/b] PSY *kl. mł. Sasquehanna NOT BAD BOY *kl.p CYPIS Mopsi Raj WIGOR z Kożuszek SUKI *kl. mł. BETA Mali-Box BRENA Psia Frajda BRENDI Psia Frajda Oasis-Dog FATIMA *kl. p DIANA z Rodu Magdomichy FIONA POMARSZCZONY CZAR Mira Canis *kl. o DACZIS w Rodu Magdomichy LAURA Sympatia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Foxterier Krótkowłosy[/b] PSY *kl.p BAD REPUTATION Czeczuga *kl. o DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga HAPPY TIME Kawalkada *kl. ch DON DIEGO Czeczuga Wolfheart HIROYA SUKI *kl. sz DALIA z Piaszczystych Pól *kl. mł. ESKA z Kozienic * kl. p Hurikan Slovakia JASSIKA *kl. o ALFA Leśne Bezdroża KRAKOWIANKA Kawalkada [b]Foxterier Szorstkowłosy[/b] PSY *kl. ch DANEK z Czerwonego Widzewa SUKI *kl. sz GRAND DAME Fokstron [b]IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER[/b] SUKI *kl. p Zlotye Rossy BEAUTY LIGHT *kl. o BRITNEY BEAUTY BAMBY Happy Wheaten Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [color=red][size=6]Gratulacje dla niedzielnych zwycięzców!!![/size][/color] Pzdr.[size=3][/size] Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Oto jedyne zdjęcie, które mi wyszło z finałów. To jest BIS Weteranów i nasza forumowiczka NigdyNigdy z Bursztynem. [img]http://img12.imageshack.us/img12/1083/pict0081ab5qz.jpg[/img] [b]NigdyNigdy[/b] - stawiasz herbatę z cytryną, bo na ok. 13 zdjęć finałowych, tylko Ty i Bursztyn się załapaliście! Pzdr. Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b][size=7]Prosimy o foty z konkurencji finałowych[/size][/b] Quote
PSYLLA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Posokowiec Bawarski:[/b] PSY *kl. sz GAZDA z Jeleniego Zdroju LOFFE z Lesnych Ścieżek.... Pzdr.[/quote] Asiaczku, bardzo, bardzo dziękuje :D Quote
Gonia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Asiaczku[/b]na Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol: Draczyn,ty mi tu pisz na której jesteś focie,bo to przecież ja jestem na jednym w głębi ringu :lol: Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol: Quote
donya Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Gonia'][b]Asiaczku[/b]na Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol: Draczyn,ty mi tu pisz na której jesteś focie,bo to przecież ja jestem na jednym w głębi ringu :lol: Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol:[/quote] Oj, żałuj, żałuj. :wink: Ciasto było pyszne :P :P Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No i co ja mam z Tobą, niedobroto zrobić? Ciasta nie zdążyłaś zjeść, natyrałaś się u p. Supronowicz, odpowiadasz na pretensje... Chyba trzeba będzie cos upiec na jakąś wspólną wystawę. :wink: Oprócz tego, że nie dostałam (do dzisiaj!) potwierdzenia, jak dla mnie, było w porządku. Nawet przy wejściu na teren wystawy nikt mi nie robił żadnych wstrętów, sprawdzono paszport i wsio. Numerek dostałam, katalog też i na dodatek Gusio-pręgusio zakończył Championat Polski i zdobył NPwR!!!! Na co tu, qurcze, narzekać?! Pzdr. Quote
Gonia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 He,he,może wystawimy to co lubimy najbardziej i :drinking: ,a potem ciacho na deser i znowu :drinking: i będziemy wstawione,oj chyba pożarłam literkę :lol: Quote
EwikB Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]LHASA APSO:[/b] PSY kl. sz LAPIS Azurowa Amhara SUKI kl. sz LIKO Azurowa Amhara. [b]Ewik[/b] - mam nadzieję, że maluchom powiodło się na wystawie. Pzdr.[/quote] Zdecydowanie sie powiodło :) Cała dwójka :) otrzymała WO, w porównaniu wygrała sunia, która świetnie się prezentowała .Natomiast Jowo, który został zaliczony na tej wystawie do shicków ponownie wygrał BOB-a :) oczywiście lhasakowego 8) Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Gonia, nie czytałaś wszystkich postow, a oto co napisalam, gdy tylko wrocilismy z wystawy [quote name='Draczyn']Wystawa bardzo udana, świetna organizacja. Obawialiśmy się tłoku, ale było lużno. Na halach było ciepło. Dużo stoisk z dobrym jedzonkiem i ciekawymi artykułami dla psow. Gratulacje dla organizatorów. Poniżej wstawię wyniki buldożków francuskich[/quote]ACAc Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Gonia'][b]Asiaczku[/b]na Twoje ciasto mogłam popatrzeć z góry(tyrałam na antresoli u p.Supronowicz-106 psów!),niestety musiało być pyszne,bo moje koleżanki wszystko pożarły :lol: Draczyn,ty mi tu pisz na której jesteś focie,bo to przecież ja jestem na jednym w głębi ringu :lol: Sorki,już nie pamiętam kto napisał,że na Cavalierach nie zgadzały się godziny sędziowania.I tutaj się niestety nie mogę zgodzić!!!Godziny sędziowania były pilnowane co do minuty!Pierwsza przerwa trwała godzinę!W czasie jednej z takich przerw został oceniony Chin,który był jedyny w rasie!I to jedyna rzecz niezgodna z planem sędziowania!Wiem,bo byłam gospodarzem na tym ringu :lol:[/quote]Gonia, a to grub spasione babsko to ja [URL=http://imageshack.us][img]http://img461.imageshack.us/img461/487/tantowystawandm1012050177ga.jpg[/img][/URL] Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Gonia']He,he,może wystawimy to co lubimy najbardziej i :drinking: ,a potem ciacho na deser i znowu :drinking: i będziemy wstawione,oj chyba pożarłam literkę :lol:[/quote] A, nie szkodzi, nie szkodzi. Można zrobić najpierw jedno, a potem drugie. :wink: Na pewno się gdzieś spotkamy, tylko gdzie? Może napisz coś nt. Twoich przymiarek do przyszłorocznych wystaw? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='EwikB'][quote name='Asiaczek'][b]LHASA APSO:[/b] PSY kl. sz LAPIS Azurowa Amhara SUKI kl. sz LIKO Azurowa Amhara. [b]Ewik[/b] - mam nadzieję, że maluchom powiodło się na wystawie. Pzdr.[/quote] Zdecydowanie sie powiodło :) Cała dwójka :) otrzymała WO, w porównaniu wygrała sunia, która świetnie się prezentowała .Natomiast Jowo, który został zaliczony na tej wystawie do shicków ponownie wygrał BOB-a :) oczywiście lhasakowego 8)[/quote] No, no, no. Zaszalałaś! Gratki dla wsiech! :D Pzdr. Quote
peter7 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote]Gonia, a to grub spasione babsko to ja[/quote] Ja nie widze osobiscie zadnego spasionego babska :o :o Widzialem duuuuuuuzo gorsze przypadki. Pozatym czemu nikt nie chce sie podzielic fotkami z tymi, ktorzy nie byli?? :( Quote
Recommended Posts