jo-jo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 czyli nikt nic nie wie na temat tego Pana? Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Gocław - Saska Kępa. I wchodziłby w gre tylko trandoprt do Nowego Dworu Mazowieckiego, bo potem już ktoś po mnie przyjedzie.[/quote]To zupełnie nie ten kierunek, bo my jedziemy przez Zolibórz i szosą na gdańsk, a juz jedziemy po jedną osobe, a musimy jechać wcześniej, bo nie mamy numerów. Musielibyśmy wstawać dużo wcześniej. Jeśli nikogo nie znajdziesz to skontaktuj ię ze mną ok 21ej, ale poszukaj jeszcze, może ktoś bliżej sie trafi Quote
Gra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote]Agasia Czy ktos z dogomaniakow jadacych ze slaska, nie mialby miejsca dla mojej znajomej z malym sheltie na niedziele? Oczywiscie dorzuca sie do paliwa[/quote] Jeżeli uda się właścicielce szeltusia dojechać do W-wy, to możemy ją zabrać na miejce do Nowego Dworu. Niestety nic więcej nie mogę zaproponować, ponieważ my ruszamy właśnie z W-wy i tez z szeltaskiem. Pozdrawiam, Grażka Quote
blaira Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Darczyn my chetni na to jedno miejsce masz pw, jezeli ktos mialby jeszcze miejsce dla dwoch osob bez psa to prosze o info . :) Quote
fruzka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 blaira, nie chce sie wtracac, ale mam wrazenie, ze buldozki sie na wystawe jutro wybieraja, a ty pojutrze ;) Quote
Asiaczek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [b]Draczyn[/b] - dzięki za chęc pomocy Gwiezdnemu Wysłannikowi. Agabass i ja juz zaopiekowałysmy się Martą. Pzdr. :D Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='blaira']ale my z cavalierem jeszcze :)[/quote]Zwolniło się jeszcze miejsce. Osoba, która miala z nami jechać - nie jedzie. Jęsli jeszcze chcecie, to sie jakoś upchamy i moga być 3 osoby Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Draczyn[/b] - dzięki za chęc pomocy Gwiezdnemu Wysłannikowi. Agabass i ja juz zaopiekowałysmy się Martą. Pzdr. :D[/quote]To się ciesz, że się udalo. Oby tak było też na wystawie. Pozdrawiam serdecznie Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]Draczyn[/b] - dzięki za chęc pomocy Gwiezdnemu Wysłannikowi. Agabass i ja juz zaopiekowałysmy się Martą. Pzdr. :D[/quote] Darczyn dziękuję za chęci! Ale nasz SKARB nie zawiódł, jeszcze raz Asiu dziękuję :buzi: Do zobaczenia jutro. Quote
Gra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Agasia, a nasz szeltuś dojedzie? Czy udało się koleżance znaleźć transport? My możemy ją zabrać z W-wy, ale do W-wy musi jakoś dojechać. Pozdrawiam, Grażka Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dobrze, my wyruszamy, mam nadzieję, że uda mi się kogoś zapoznać. Do zobaczenia! :wink: Quote
mar Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Jak już ktoś wróci to proszę o stawkę PON-ów. Mogą być same nazwy, bez podziały na klasy, byle po kolei :-) Quote
AiMiN Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Powodzenia dla Wszystkich :-D Czekamy na relacje i zdjątka :x-mas: Quote
Dzidtka_Gl Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 też czekam na stawkę PONów i lhasa apso :) Quote
Agasia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Gra']Agasia, a nasz szeltuś dojedzie? Czy udało się koleżance znaleźć transport? My możemy ją zabrać z W-wy, ale do W-wy musi jakoś dojechać. Pozdrawiam, Grażka[/quote] Wydaje mi sie ze tak ;) No to czekamy na pierwsze sukcesy... Mnie 1 raz nie bedzie na wystawie Legionowskiej/Nowodworskiej... :( Quote
Gra Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dajcie znać, jaka jest temperatura w hali. Nie wiem, czy mogę się ubrać normalnie, czy "na cebulę"? Trzymamy kciuki za wszystkich, którzy dziś stają w szranki wystawowe! I czekamy na pierwsze relacje z ringów!!! Pozdrawiam Quote
moni_L Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ja też trzymam kciuki za wszystkich dzisiaj :D i mam ogromną prośbę - czy możecie mi podać stawkę chartów [b]whippetów[/b] 8) Quote
Cavisia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Przyłączam się do prośby o stawkę i proszę o cavaliery. Dzięki. Quote
Agappe Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 na hali nie jest za ciepło. ja miałaam bluzke, sweterek, marynarke i kurtke, ale jak troche pobiegałam zdjęłam kurtke bo sie goraco zrobiło.. co do samej wystawy.. no cóż Hokkaido Ewaki wystawiady przeze mnie : dosk, Zw.Mł. (kończąc tym samym młodzieżowy championat), Zw.Rasy, husky Ewaki wystawiany również przeze mnie dosk, 3 lokata.. czyli wszystko co psiaki miały zdobyć zdobyły :)) a akity.. BIMBO Yamamoto donyi (i wysatwaiany przez nią :p ) CWC, NPwR, Zw.Rasy :) Quote
Gra Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Moje gratulacje! Bardzo ładne wyniki! Oby tak dalej, albo jeszcze lepiej!!! Jutro trzymajcie za nas kciuki, bo trochę mamy pietra... :-? Pozdrawiam i czekam na dalsze relacje. Quote
Agasia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 No swietne pierwsze osiagniencia ;) Czekamy dalej 8) Quote
Natalia_W Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A ja juz teraz bardzo prosze o stwake [b]Sznaucerkow Miniaturowych pieprz i sól oraz Lhasa Apso[/b]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Oczywiscie Gratuluje pierwszym Zwyciezcom :lol: Quote
Recommended Posts