Jump to content
Dogomania

Perraszku - gdzie jesteś? - pytanie bez odpowiedzi....

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Myślę,że mogę podziękować tym,którzy nie zapomnieli o PERRASZKU i jego tajemniczej historii,bo człowiek jest tyle wart co pamięta.
Proszę-pamiętajcie o nim..
A ja znowu sperafrazuję słowa wielkiego poety i powiem:
,,Ty który skrzywdziłeś tego psa-nie bądż spokojny-pamiętamy,,..My czekamy na sprawiedliwość Boga,bo ludzkiej dla tego psa zabrakło..
Gdziekolwiek jesteś PERRASZKU-nie zapomnę!.
Elżbieta

• 4 weeks later...
Guest Elżbieta481
Posted

Wiesz napewno PERRASZKU co się ostatnio wydarzyło i że nie będziemy już się odzywać na innych wątkach,ale tu u Ciebie powiemy:
nikt nigdy nam nie powiedział co się z Tobą stało.Tylko ludzie odważni mówią prawdę i biorą odpowiedzialność za swoje czyny.
My czujemy,że Ciebie nie ma i prosimy Boga o sprawiedliwość,boś Ty nie zasłużył na los jaki Ciebie spotkał!Miałeś mieć dom,a dostałeś wielką tajemnicę-ludziom uczciwym nie powiedziano prawdy.
Nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy Twoim oprawcom.Zło uczynione maluczkim powraca.
Prosimy Ciebie Boże o sprawiedliwość dla tego psa!!!
Elżbieta

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='waldi481']Wiesz napewno PERRASZKU co się ostatnio wydarzyło i że nie będziemy już się odzywać na innych wątkach,ale tu u Ciebie powiemy:
nikt nigdy nam nie powiedział co się z Tobą stało.Tylko ludzie odważni mówią prawdę i biorą odpowiedzialność za swoje czyny.
My czujemy,że Ciebie nie ma i prosimy Boga o sprawiedliwość,boś Ty nie zasłużył na los jaki Ciebie spotkał!Miałeś mieć dom,a dostałeś wielką tajemnicę-ludziom uczciwym nie powiedziano prawdy.
Nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy Twoim oprawcom.Zło uczynione maluczkim powraca.
Prosimy Ciebie Boże o sprawiedliwość dla tego psa!!!
Elżbieta

Ja pamietam...rzeczywiscie dziwna hostoria ale gdziekolwek jestes o ile zyjesz...

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Jaki okrojony wątek-aż mi szczęka opadła...
Z tego co udało mi się dowiedzieć-sprawa jest wyjaśniona.Okazało się,że nie jestem wystarczająco dobra by się dowiedzieć co wyjaśniono,nie jestem dość dobra aby poznać prawdę o losie Perraszka.....Mimo,że ową prawdę zoobowiązałam zachować dla siebie-skoro w sprawie tego psa wszystko było tajemnicą..
No cóż-niech i tak będzie!
W sprawie Perraszka proszę nigdy więcej nie szukać kontaktu z nami-nie życzymy sobie tego!:angryy::angryy:
E/W/R

Edited by waldi481
uzupełnienie