Guest Elżbieta481 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Myślę,że mogę podziękować tym,którzy nie zapomnieli o PERRASZKU i jego tajemniczej historii,bo człowiek jest tyle wart co pamięta. Proszę-pamiętajcie o nim.. A ja znowu sperafrazuję słowa wielkiego poety i powiem: ,,Ty który skrzywdziłeś tego psa-nie bądż spokojny-pamiętamy,,..My czekamy na sprawiedliwość Boga,bo ludzkiej dla tego psa zabrakło.. Gdziekolwiek jesteś PERRASZKU-nie zapomnę!. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Wiesz napewno PERRASZKU co się ostatnio wydarzyło i że nie będziemy już się odzywać na innych wątkach,ale tu u Ciebie powiemy: nikt nigdy nam nie powiedział co się z Tobą stało.Tylko ludzie odważni mówią prawdę i biorą odpowiedzialność za swoje czyny. My czujemy,że Ciebie nie ma i prosimy Boga o sprawiedliwość,boś Ty nie zasłużył na los jaki Ciebie spotkał!Miałeś mieć dom,a dostałeś wielką tajemnicę-ludziom uczciwym nie powiedziano prawdy. Nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy Twoim oprawcom.Zło uczynione maluczkim powraca. Prosimy Ciebie Boże o sprawiedliwość dla tego psa!!! Elżbieta Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='waldi481']Wiesz napewno PERRASZKU co się ostatnio wydarzyło i że nie będziemy już się odzywać na innych wątkach,ale tu u Ciebie powiemy: nikt nigdy nam nie powiedział co się z Tobą stało.Tylko ludzie odważni mówią prawdę i biorą odpowiedzialność za swoje czyny. My czujemy,że Ciebie nie ma i prosimy Boga o sprawiedliwość,boś Ty nie zasłużył na los jaki Ciebie spotkał!Miałeś mieć dom,a dostałeś wielką tajemnicę-ludziom uczciwym nie powiedziano prawdy. Nie zapomnimy i nigdy nie wybaczymy Twoim oprawcom.Zło uczynione maluczkim powraca. Prosimy Ciebie Boże o sprawiedliwość dla tego psa!!! Elżbieta Ja pamietam...rzeczywiscie dziwna hostoria ale gdziekolwek jestes o ile zyjesz... Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
wisela1 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zagladam często. Nie piszę bo słowa grzęzną w gardle..... Ale pamiętam.......... Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 wisela1 napisał(a):Zagladam często. Nie piszę bo słowa grzęzną w gardle..... Ale pamiętam.......... Ja tez zagladam ale nie ma wiesci....przykro.. Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) Jaki okrojony wątek-aż mi szczęka opadła... Z tego co udało mi się dowiedzieć-sprawa jest wyjaśniona.Okazało się,że nie jestem wystarczająco dobra by się dowiedzieć co wyjaśniono,nie jestem dość dobra aby poznać prawdę o losie Perraszka.....Mimo,że ową prawdę zoobowiązałam zachować dla siebie-skoro w sprawie tego psa wszystko było tajemnicą.. No cóż-niech i tak będzie! W sprawie Perraszka proszę nigdy więcej nie szukać kontaktu z nami-nie życzymy sobie tego!:angryy::angryy: E/W/R Edited December 24, 2012 by waldi481 uzupełnienie Quote
Recommended Posts