Nitencja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Na przyszly ro na zamku w Tirgu Mures odbedzie sie wystawa Dracula Show :) BIS ma byc wybierany podobno o 24 ... :-D strona ( w trakcie przygotowania) : [url]http://www.draculadogshow.com/[/url] Z tego co sie dowiedzialam bedzie mozna uzyskac Championa Rumunii oraz inne tytuly. Bede wiedziala wiecej na poczatku pazdziernika. Quote
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 juz sama nazwa brzmi zachecajaco ! i termin dogodny....pomyslimy :evilbat: :evilbat: Quote
efra-husky Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Super pomysł. No i wymarzone miejsce dla naszych wampirków. Czekamy na więcej info Quote
donya Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Podoba mi się baaaaaaaaaaardzo. Myślę, że się wybierzemy :P :P Quote
carotina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jak boosssko :D :D :D tylko jak zwykle bede miała problem z transportem :roll: Może znajdzie się ktoś kto zabierze mnie i mojego wampirka :evilbat: ...? :wink: Quote
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 jezeli bede jechala to na pewno bede miec miejsce w autku ale to jeszcze duuuuzo czasu jest na planowanie :) Quote
carotina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='Elitesse']jezeli bede jechala to na pewno bede miec miejsce w autku ale to jeszcze duuuuzo czasu jest na planowanie :)[/quote] he, he :lol: to ja już wiem, że bede się do Ciebie pieknie usmiechać :megagrin: :wink: Quote
karenina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No, podoba mi się ten pomysł .. To kolejny weekend zarezerwowany.. :) Quote
Agasia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Swietny pomysl, swietny termin... bede starac sie pojechac napewno :) A jak jest z championatem Rumuni? I czy nie jest to przypadkiem przy okazji wystawa o "zwyciezstwo Rumuni" :>? Quote
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 pewno tak bedzie - jak tegoroczny Arad ze jak ktos zglosi na obie (bo to w sumie dwie wystawy a nie jedna) i raz dostanie CACIBa to bedzie CH.Rumunii co to potrafia wymyslec jak wystawcow przyciagnac !! Quote
Agasia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Elitesse - wymyslaja wymyslaja -ale dobrze! :) Wkoncu wystawy sa w miare jednolite - trzeba je urozmaicac :) I gdyby ktos mial jakies dokladniejsze info o "szybszym" championacie a nie 4CACe- bardzo bym prosila ;) Zreszta pewnie nie tylko ja Quote
Nitencja Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Ciesze sie ze zainteresowanie jest :-D. Moge dodac z mojej strony ze teren zamku jest naprawe ladny ale trzeba sie przygotowac ze nie wszedzie bedzie pieknie skoszona trawa czy idealnie proste ringi ale atmosfera i zyczliwi ludzi wynagradzaja wszystko :) no i sama Rumunia jest piekna zwlaszcza Wyzyna Transylwanska :) no i ten Dracula........ :lol: Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Nie no pomysł po prostu BOMBA :lol: My jedziemy. Quote
lonka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Gośka']Nie no pomysł po prostu BOMBA :lol: My jedziemy.[/quote]ja sie też powaznie zastonowie.Kuszaca propozycja :wink: Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Nawet mój syn, który nie znosi jazdy samochodem i dla niego jechanie 60km to katorga stwierdził że chętnie by się z nami wybrał :wink: Quote
.ania Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote]Nie no pomysł po prostu BOMBA My jedziemy[/quote] :P Właśnie miałam do Ciebie pisac czy jedziesz :) My też się wybieramy :D Może Ania z Teklińską też się skuszą, zawsze w większej grupie raźniej i ciekawiej 8) Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No byłoby ekstra :D :D :D Mnie to kusi nie sama wystawa, ale cała ta oprawa. Sędzia w sobotę na IX jest mocno taki sobie, pomijając fakt, że w Łodzi 3 lata temu (chyba) podłożył mi nogę :lol: :wink: , to ja już widziałam jak on pudle sędziuje i pozostawiam to bez komentarza, ale co tam, miejsce wystawy jest po prostu rewelka. Quote
.ania Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A kto sędziuje, bo jakoś nie dopatrzyłam się :roll: Mnie też kusi właśnie oprawa :) zamek, wybór BIS o 24:00 i sama Rumunia :) Fajna zabawa mogłaby byc 8) Quote
MSMIMI Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 czy kryterium będzie długośc kłów? :lol: no i nie wiem czy ten BiS Drakula musi koniecznie oznaczac tego najpiekniejszego... 8) :evilbat: :lol: :lol: Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 W sobotę jest Petru Muntean - Rumun, chociaż jak teraz patrzę na tą stronę to chyba Petru ma gr.II, hmm, ciężko doczytać, bo tak niewyraźnie jakoś. sobota [img]http://img364.imageshack.us/img364/5169/dr4yp.jpg[/img] i niedziela [img]http://img396.imageshack.us/img396/1824/dr19zs.jpg[/img] Quote
Gośka Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Zmieniałam na mniejszy link i teraz nie wiem czy coś widać. Quote
Agasia Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No wlasnie ja cialge nie moge dojsc do tego kto sedziuje VI gr... Wydaje mi sie ze 1 dnia ktos z Izraela, a 2, Hans Muller? Jesli tak to bede robic wszystko zeby pojechac... 8) Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 AGASIA - z rospiski(pewnie wstępnej) właśnie tak wynika(Muller i Kupferberg) ,przed zgłoszeniem warto jeszcze potwierdzić , czy aby Hans się nie rozchorował :wink: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ja też zastanowię się i może pojadę. Termin (5-6.08.2006 r.) OK. [b]Donya[/b], [b]Króliczek[/b] - to może jakiś busik? pzdr. Quote
Recommended Posts