Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ok poproś ją :D Ja jej kaske oddam z procentem za przywiezieniexD Quote
Blow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 no no jaki międzynarodowy chandel:cool3: cóż fajnego jest w tych włoskich smyczach??:cool3:mata jakieś foty??dlaczego są aż tak rozchwytywane??:diabloti: Quote
Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja nie wiem jak wyglądają ale chce ;P, nie mam nic dla psa z zagranicy a 5 razy byłam ;P Quote
Cambel&Megi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Em..No..Blow, ja wogóle nie wiem jaka to, po prostu, przyjaciółka napisala mi na gadu [ we Włoszech], 'Kupiłam Ci smycz'. :lol: Mówiła jakąś firmę, ale jaką ? Nie chce mi się w archiwum grzebać. :evil_lol: Quote
Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Cambel']Em..No..Blow, ja wogóle nie wiem jaka to, po prostu, przyjaciółka napisala mi na gadu [ we Włoszech], 'Kupiłam Ci smycz'. :lol: Mówiła jakąś firmę, ale jaką ? Nie chce mi się w archiwum grzebać. :evil_lol:[/quote] to ona ma tam gadu?? Weź jej powiedz zeby do mnie napisała xD i Pogrzeb w archiwum:diabloti::diabloti::mad::mad::mad: Quote
Blow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 achaaaaa.....:evil_lol:czyli fajna bo zza granicy:diabloti:hehe:) Quote
Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Blow']achaaaaa.....:evil_lol:czyli fajna bo zza granicy:diabloti:hehe:)[/quote] dokładnie :diabloti::razz: Quote
Blow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 no własnie!!bom jeno ciekawa co to za cudeńko:evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nie grzebałam. :evil_lol: Muszę się teraz psem zająć, a nie.. :evil_lol: Quote
Frytela Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 to sie zajmuj i do archiwum!! Co Ty Cambel całą noc i jeszcze dzisiejszy dzień sie nią zajmujesz?? a podobno teraz śpi ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Upierdliwiec z Ciebie Paulinko :evil_lol: Ta firma to frontline combo, czy jakoś tak. xD Quote
Frytela Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jedyne co o tym znalazłam to to ze są to krople i inne xD :D [URL]http://www.monguidesante.com/frontline-maID=55.html[/URL] Quote
Chefrenek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [COLOR=SeaGreen][B]Dziewczęta trzymajcie się tematu ;)[/B][/COLOR] Quote
Blow Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 przecie jeno gadamy o smyczach automatycznych(?):loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To raczej nie automatyczna :lol: Chefrenek, Droga Moderatorko, przepraszamy za nasze zachowanie. :lol: :eviltong: To ja może powiem tak: Kupiłam Flexi jeszcze dawno, ale jak wzięłam moje suczydło na nią, :crazyeye: Masakra. Wogóle się nie chce słuchać.. :shake: Co prawda jest u mnie trzeci dzien, ale na zwykłej przedłużanej, parcianej ładnie chodzi, i się słucha. Dziwny pies, albo smycz negatywnie zaczarowana. :cool3: Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 joooo.....tam;)zawsze mogłyśmy domniemywać,że smycz automatyczna:evil_lol: to normalne że pies mniej się słucha na automacie,zwłaszcza,jak nie był wcześniej przyzwyczajony do prowadzenia na smyczy;)na parometrowej lince pies łapie wiater w skrzydła i fruuuu.....:loveu::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kiedy ja ją cały czas na jednej długości trzymałam.... No ale cóż, narazie będziemy chodzić na zwykłej. ;) Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 acha...może pies wie,kiedy jest na automacie a kiedy nie:evil_lol: ja jak zaczyna mi już brakować cierpliwości,przerzucam się znowu na jakiś czas na standardową smycz a potem znowusz na hardcore;) Quote
Frytela Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 moja to na zmiane chodzi raz na automatycznej raz na parcianej i tak samo sie zachowuje ;) Quote
moon_light Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ja na flexi dla yorków, prowadzam doga niemieckiego :) Straż miejska nie może się przyczepić, a i pies szczęśliwy:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='moon_light']ja na flexi dla yorków, prowadzam doga niemieckiego :) Straż miejska nie może się przyczepić, a i pies szczęśliwy:cool3:[/quote] :crazyeye: I trzyma się? Przecież Dog, a York?! :-o Jestem w szoku. :cool3: Quote
Meritt Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja mam od wczoraj Summertime niebieską do 20 kg:) Byłam już z nią ze 2 razy i całkiem wygodna:) Quote
Recommended Posts