Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no no jaki międzynarodowy chandel:cool3:
cóż fajnego jest w tych włoskich smyczach??:cool3:mata jakieś foty??dlaczego są aż tak rozchwytywane??:diabloti:

Posted

Em..No..Blow, ja wogóle nie wiem jaka to, po prostu, przyjaciółka napisala mi na gadu [ we Włoszech], 'Kupiłam Ci smycz'. :lol: Mówiła jakąś firmę, ale jaką ? Nie chce mi się w archiwum grzebać. :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Em..No..Blow, ja wogóle nie wiem jaka to, po prostu, przyjaciółka napisala mi na gadu [ we Włoszech], 'Kupiłam Ci smycz'. :lol: Mówiła jakąś firmę, ale jaką ? Nie chce mi się w archiwum grzebać. :evil_lol:[/quote]

to ona ma tam gadu?? Weź jej powiedz zeby do mnie napisała xD i Pogrzeb w archiwum:diabloti::diabloti::mad::mad::mad:

Posted

To raczej nie automatyczna :lol:

Chefrenek, Droga Moderatorko, przepraszamy za nasze zachowanie. :lol: :eviltong:

To ja może powiem tak:
Kupiłam Flexi jeszcze dawno, ale jak wzięłam moje suczydło na nią, :crazyeye: Masakra. Wogóle się nie chce słuchać.. :shake:
Co prawda jest u mnie trzeci dzien, ale na zwykłej przedłużanej, parcianej ładnie chodzi, i się słucha.
Dziwny pies, albo smycz negatywnie zaczarowana. :cool3:

Posted

joooo.....tam;)zawsze mogłyśmy domniemywać,że smycz automatyczna:evil_lol:

to normalne że pies mniej się słucha na automacie,zwłaszcza,jak nie był wcześniej przyzwyczajony do prowadzenia na smyczy;)na parometrowej lince pies łapie wiater w skrzydła i fruuuu.....:loveu::evil_lol:

Posted

acha...może pies wie,kiedy jest na automacie a kiedy nie:evil_lol:
ja jak zaczyna mi już brakować cierpliwości,przerzucam się znowu na jakiś czas na standardową smycz a potem znowusz na hardcore;)

Posted

[quote name='moon_light']ja na flexi dla yorków, prowadzam doga niemieckiego :)
Straż miejska nie może się przyczepić, a i pies szczęśliwy:cool3:[/quote]

:crazyeye: I trzyma się? Przecież Dog, a York?! :-o Jestem w szoku. :cool3:

• 1 month later...