Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich Serdecznie :) Bardzo cieszę się że znalazłam ten temat na forum chętnie dołącze do dyskusji . mam trzy shar pei dwie sunie i psa , Jedna z moich suń jest z hodowli Santos druga z , Bellshow piesek jest adoptowany .

Posted

U nas szczenięta mają być dopiero w sierpniu , nie mogę się już doczekać .Ostatnie maluszki mieliśmy 6 lat temu jest do czego tęsknić ,tylko te rozstania z nimi zawsze są trudne .

Posted

Może mi ktoś z Was podać namiary gdzie można korzystnie kupić Hill'sa , mają może klub hodowców ?? Mam problem z moim psem Cezarem ciągle muszę zmieniać mu karme bo żadnej nie chce jeść przez dłuższy czas , a skoro Wasze shar pei jedzą Hill'sa chętnie to może i jemu na jakiś czas posmakuje

Posted

Zalezy gdzie mieszkasz. Jeżeli w Warszawie to w hurtowni na ul Bialobrzeskiej . Jeżeli w innym mieście to zadzwoń pod nr 0048 22 8229772, to tam wskażą Ci przedstawiciela w Twoim wojewodztwie

Posted

Dzięki mieszkam w Warszawie , a czy możesz mi podać nr telefonu do tej hurtowni bądź pod jakim nr mam jej szukać na Białobrzeskiej z góry wielkie dzięki

Posted

Ewamea napisał(a):
Dzięki mieszkam w Warszawie , a czy możesz mi podać nr telefonu do tej hurtowni bądź pod jakim nr mam jej szukać na Białobrzeskiej z góry wielkie dzięki
W poprzednim poście jest własnie nr telefonu

Posted

Na Sharpei World forum, rozoczeliśmy zbieranie zgłoszeń osób chętnych do przystąpienia do Klubu Rasy Shar pei. Zapraszam wszystkich zainteresowanych by się przyłączyli :-)

Posted

dziekuje za zaproszenie:lol: ja obecnie ze wzgledu na stan zdrowia zastanawiam sie czy bede kontynuowac hodowle :placz: z grzywaczami jest latwiej bo to male pieski:lol:

Posted

ja widziałam juz wczesniej na allegro takie maluszki, dawno temu, pewnie to od tych samych ludzi, słodziaki, szkoda że znowu bez papierków, z "produkcji domowej". Jak można rozmnażać kundelki skoro schroniska sa przepełnione, koszmar

Posted

KAROLKA juz po mamusce tych maluszkow widac ze to mieszanka---a co moze byc z psychika tych szczeniaczkow:crazyeye: oby trafily do dobrych domkow- tego im zycze:lol:

Posted

DRACZYN ja dostalam informacje na pw o miocie po ,,mojej,,NELCE--zdjecia beda tu zamieszczone bo podobno sliczne szczeniaczki:multi: :loveu: i kolorki maja super kremowy apricot czekoladowy i czarny-4 suczki i 2 pieski-dodam ze pomysl KIM kryc tez byl moj:multi: