Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina1 napisał(a):
poza tym cieszę się, że rozpisałaś sie u mnie tak chętnie, jak u inych doociółek :diabloti:

:crazyeye:, no coś ty! Prawie nigdzie nie wpadam bo nie mam czasu, na GG wybieram się, a wieczorem jestem taka padnięta, że nawet nie zaczynam :roll: Strasznie żałuję, że nie byliśmy u Bei akurat jak ty byłaś, ale akurat latałam do mamy..

Sabina1 napisał(a):
.A ja do Ciebie tez wpadnę, jak juz ten mały "podżarek" spokojnie zaśnie.:evil_lol:

Wcale do nas nie wpadasz :obrazic: A tak na prawdę to po prostu musisz przyjechać do nas do domu i poznać Zagrajka :lol:

Posted

[quote name='bea100']HA, no to jak mam do dyspozycji to jeszcze dodam (nieskromnie) że ta płyta to unikat (wyczerpany nakład) fajnie ją zaaranżował Janusz Koman a wspaniale zilustował Edward Lutczyn a w środku ma list polecający od BPa Zawitkowskiego ,,autoryzujący" słowa śpiewanych (przeze mnie) ,,Pieśni Świątecznych"...jest ktoś chętny?

Beatko - masz może jeszcze jakąś płytkę? :modla:
Zaraz po Nowym Roku wpłacę na Żanetkę

Posted

Alu, Haniu- płytki właśnie do Was poleciały Priorytetem, są w specjalnych kopertach i mam nadzieję, że dolecą całe :p

Aga1215- jeszcze parę mam /a na taki cel jak nasza biedulka Żanecia?-wysyłam z ochotą!!!- no i jeszcze cieszy mnie fakt, że moja płytka trafi właśnie do Ciebie :multi: Podaj mi adres na pw (wyślę ale już we wtorek).

Posted

[quote name='bea100']Alu, Haniu- płytki właśnie do Was poleciały Priorytetem, są w specjalnych kopertach i mam nadzieję, że dolecą całe :p

Aga1215- jeszcze parę mam /a na taki cel jak nasza biedulka Żanecia?-wysyłam z ochotą!!!- no i jeszcze cieszy mnie fakt, że moja płytka trafi właśnie do Ciebie :multi: Podaj mi adres na pw (wyślę ale już we wtorek).tak więc czekam po Nowym Roku :multi::multi::multi:
Pieniążki przeleję 3;).

Sabinko ....życzenia ode mnie są w Dogomaniackiej Galerii Życzeń;)

Posted

bea100 napisał(a):
Kochana Sabinko1: życzę Ci w Nowym Roku 2007 spełnienia marzeń :loveu:

Bea, ja mam tak bezczelnie dużo marzeń :oops: Żeby zdrowie jakieś było, żeby doczekać maja, bo kupiłam dużo nasion i chcę porobić rozsady(uwielbiam to). Zeby emerytura starczyła mi na moje kosztowne zachcianki :lol: , żeby w domu ludzie i psy byli zdrowi, a Boluś stracił bezboleśnie struny głosowe. :angryy: .

Posted

Wszystkim, którzy tu zaglądają, jawnie, czy potajemnie
i tym, do których ja zaglądam bezgłośnie, a więc Pysi, Lazy, Szarejduszce, Samograjce, Bigosowi. Patce, Pice
i wszystkim, po których Galeriach z przyjemnością buszuję,
składam Najserdeczniejsze Życzenia Noworoczne,
dostatku w domach, sukcesów i miłej atmosfery w pracy,
a w duszy spokoju i szczęścia.

Posted

Cholera! A mnie? :obrazic:..;) A ja ci życzę moja kochana żeby ci się spełniły twoje wszystkie bezczelne życzenia :loveu: i żebyś z każdym, następnym rokiem była jeszcze bardziej bezczelna :loveu::loveu::loveu: :lol:

Posted

[quote name='bea100']podaję POMOCOWE FUNDACYJNE DOGO-konto:

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE

VOLKSWAGEN BANK
78213000042001038801430001

UL. JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

proszę koniecznie dopisać na przelewie:

od...(swój nick)...dla ŻANETY Z WĘGROWA

odkopałam z 11 strony !!!! :-o

lecę wpłacić:scared:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Sabinko, Zagraj jest gotów jutro cię poznać :loveu::lol::multi:

Bajneczko, bardziej mi pasuje w piątek. Czy robi Ci to jekąś różnicę ?

Posted

Aga1215: dzięki kochana za pw:loveu: .
Jutro nie dam rady ale pojutrze wysyłam płytkę ...i cieszy mnie to, że będzie u Ciebie:p .

UWAGA: od jutra zostaje zamknięta skarpeta Żanety na AFN.
Haniu, Alu, Aga-wasze dotychczasowe wpłaty na AFN są OK!
Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Konto do wpłat (jesli będa jeszcze jacyś chętni na płyty:evil_lol: -ZAPRASZAM!!!) to fundacja Emir (subkonto Węgrowskie). W tym azylu jest nasza Żanetka.
Ale- to od jutra...niemniej podaję:

Fundacja EMIR
Bank Śląski O/Grodzisk Mazowiecki

80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

Oddział ul Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola

Posted

[quote name='bea100']Aga1215: dzięki kochana za pw:loveu: .
Jutro nie dam rady ale pojutrze wysyłam płytkę ...i cieszy mnie to, że będzie u Ciebie:p .

Konto do wpłat (jesli będa jeszcze jacyś chętni na płyty:evil_lol: -ZAPRASZAM!!!) to fundacja Emir (subkonto Węgrowskie). W tym azylu jest nasza Żanetka.

Fundacja EMIR

Oddział ul Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola:razz:o rany Bea ...to gdzie ja mam wpłacić kaskę ...bo ja dziś nie teges jestem i myślę pomału ...Pieniążki wpłacam jutro rano jak tylko będę wiedziała gdzie / dopiero dziś spłynęły mi pieniążki na konto:cool3:/
:oops:Bosz i zapomniałam ......Bardzo i to bardzo dziękuję za płytkę:loveu::loveu::loveu:doszła cała , nienaruszona i z dedykacją:loveu:

Posted

[quote name='bea100']Aga1215: dzięki kochana za pw:loveu: .

Fundacja EMIR

Oddział ul Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola

To one już wpłynęły? wysłałam dopiero przed południem:crazyeye: no to banki poprawiły się...

Posted

Alicjarydzewska: wpłacaj na konto AFN (to poprzednie) juz tam cioteczki pomocowe czekają od wczoraj na tą Twoją wpłatę :lol:
Proszę- dopisz koniecznie, że to
,,Od Alicjarydzewska dla Żanety" OK?

Aga1215:jutro raniuto lecę i wysyłam, tak jak się umawiałyśmy (napisz mi tylko jak otrzymasz).

Mam nadzieję, że płytka sprawi Wam kochane choć trochę radości a że cel na jaki wpłaciłyście jest bardzo szczytny- naprawdę ogromne dzięki :loveu:

Posted

[quote name='bea100']Alicjarydzewska: wpłacaj na konto AFN (to poprzednie) juz tam cioteczki pomocowe czekają od wczoraj na tą Twoją wpłatę :lol:
Proszę- dopisz koniecznie, że to
,,Od Alicjarydzewska dla Żanety" OK?

Aga1215:jutro raniuto lecę i wysyłam, tak jak się umawiałyśmy (napisz mi tylko jak otrzymasz).

Mam nadzieję, że płytka sprawi Wam kochane choć trochę radości a że cel na jaki wpłaciłyście jest bardzo szczytny- naprawdę ogromne dzięki :loveu:
oki już wrzucam kasiorkę ;)

JUŻ WYSŁANE

Posted

O MATKO !!!!!
Beatko dzisiaj dostałam płytę. Dziękuję !!!!
Jestem chora - siedzę w domu. Zablokowałam sobie wejście internetowe do Banku :cool1:
Będę wpłacać jutro - na które konto ?????