Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też ładnie proszę o podanie adresu Sabinki

[SIZE=3][COLOR=YellowGreen][B]Sabinko[/B][/COLOR][/SIZE] - wracaj szybciutko do zdrowia..... kwiaty tak pięknie kwitną - obfocę wszystkie specjalnie dla Ciebie, żebyś po powrocie mogła nimi oczy nacieszyć :cool1:

EDIT: [B]Alicjo[/B] - dziękuję za megaszybką reakcję :ylsuper:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Jak tam sytuacja z kartkami ile ich juz jest?[/COLOR][/B][/quote]
Kartek jest 14.
Wczoraj przyszło 6, od:
1. Beaty D. z Warszawy
2. Agnieszki B. z Krościenka
3. bez nadawcy
4. Ewy z Francji
5. Agnieszki M. z Dębicy
6. Dagi & Oskara.
+ 1 polecony

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

[quote name='Liliana']
Kartek jest 14.
...
+ 1 polecony
...[/quote]
Super, mam nadzieję, że będą przychodziły jeszcze :p

Kochani, nie wysyłajcie poleconych, to jest jasne, przecież Sabinka nie poleci na pocztę odebrać :shake:

Posted

hmmm ja odbieram polecone dla rodziców :shake:

Ja wiem jak w szpitalu jest gorąco nawet przy niższych temperaturach. Leżałam po operacji na początku kwietnia i padałam pomimo, ze wcale tak gorąco nie było ....

Posted

[I][B]a na tych bez nadawców to pewno sa pieczątki skąd ;)więc może się dowiemy czy doszły od gapciów:oops:co nie napisały na kopercie nadawcy;)[/B][SIZE=1]tak jak ja[/SIZE][/I]

Posted

[quote name='Liliana']Kartek jest 14.

3. bez nadawcy

[/QUOTE]

Czy adres jest napisany czarnym długopisem? :razz:

Czekamy na kolejne wieści. Super, że z Sabinką coraz lepiej :multi:

Posted

[quote name='Bodziulka']ta bez nadawcy na kopercie to pewnie ode mnie :oops: bo ja taka ofiara losu jestem ;) (kwadratowa, brązowa)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]wychodzi na to ,że takich ofiar jest na Dogo więcej;)[/I]

Posted

[quote name='Liliana']Kartek jest 14.
Wczoraj przyszło 6, od:
1. Beaty D. z Warszawy
2. Agnieszki B. z Krościenka
3. bez nadawcy
[COLOR="Gray"]4. Ewy z Francji[/COLOR]
5. Agnieszki M. z Dębicy
6. Dagi & Oskara.
+ 1 polecony
[/QUOTE]Czyli moja juz dotarla [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/grosscool.gif[/IMG]
Musze sie rozejrzec za nastepna :lol:

Posted

A ja dodam cichutko, ze jutro wysyłam skromną karteczkę dla Sabinki. Proszę koniecznie dać znać kiedy karteczka dojdzie - podpisałam się jako g_o_n_i_a z DGM. I w ogole karteczka charakterystyczna, jasna z kwiatussskami. ;-)
Pozdrawiam

P.S. Odrazu zapowiadam, ze moja karteczka jest taka zwykła... Mam nadzieje, ze Sabince się spodoba :(

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Witam wszystkich,[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Postanowiłam spisać jeszcze raz od początku wszystkie otrzymane do dzisiejszego dnia kartki. Oto one:[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]1. Brązowa kwadratowa koperta bez nadawcy – z Warszawy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]2. Różowa koperta od r.2005 z Warszawy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]3. Pocztówka od Piki[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]4. od Jinny Al. z Gliwic[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]5. Pocztówka od Anetty[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]6. Złota koperta bez nadawcy, stempel nieczytelny[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]7. od Agnieszki H. z Opola[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]8. od Bei100[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]9. od Beaty D. z Warszawy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]10. Pocztówka z widokiem na Wigry od Ewy i jamnika Gucia [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]11. Pocztówka z Torunia od Patki Lilith i Kociaków[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]12. Pocztówka z Poznania od Aggi i Payook[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]13. Biała koperta bez nadawcy z Rybnika[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]14. od Dagi & Oskara[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]15. od Agnieszki M. z Dębicy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]16. od Ewy z Francji[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]17. Biała koperta bez nadawcy, widać pół stempla z literą W[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]18. od Agnieszki B. z Krościenka nad Dunajcem[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]19. od Kamili K. z Wrocławia[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]20. Pocztówka z Krakowa od AniC50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]21. Pocztówka z amstafami od Komy[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]22. Pocztówka z Wieliczki od Patii [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]+ 2 polecone, które odbiorę w sobotę rano…[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sabina jest coraz silniejsza, dziś już nawet stała przy łóżku o własnych siłach. Nadal jednak ma problemy z płucami i jest na OIOMie, co ma swoje dobre strony, bo tam jest klimatyzacja...[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pozdrawiam serdecznie,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Justyna[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='MoniŚ']Czy adres jest napisany czarnym długopisem? :razz:

Czekamy na kolejne wieści. Super, że z Sabinką coraz lepiej :multi:[/quote]

Nie, niebieskim...

Posted

No to mojej ciągle nie ma:mad: A wysłałam tak dawno, że już nie pamietam kiedy:roll: Ale co tam, jutro poślę nastepną - jakoś trzeba sobie radzić.
Justyna, dzieki i za dobre wieści o Sabince i tę buchalterię, którą nam sporzadzasz:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]doszła i moja karteczka :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sabinkop cieszymy sie ze czujesz sie coraz lepiej i jestes coraz silniejsza. Czekamy z niecierpliwością tu na Ciebie.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Teraz przesylamy gorące uściski i buziaczki ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Toska']a od Toski z Krakowa jeszcze kartki nie ma ?:crazyeye:
wrzucilam do skrzynki 30 czerwca !
super ta nasza poczta dziala :mad: super :mad:[/quote]

no to mojej kartki nadal nie ma :mad: :mad: :mad: - to chyba jest lekkie przegięcie ,żeby widokówka z Kraka do Wawy nie dotarla w DWA TYGODNIE ????!!!!!:angryy:
i nawet nie ma jak reklamować :angryy: , bo to zwykla kartka wrzucona do skrzynki :mad: :mad: :mad:

wspaniale , że Sabinka jest coraz mocniejsza , że wraca do zdrowia !!!
Sabinko , myślimy o Tobie , wysylamy same dobre myśli i czekamy tu na forum !!!!

Posted

Suuuper, że Sabina czuje się coraz lepiej, oby tak dalej !! :multi:

[quote name='Liliana']
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]1. Brązowa kwadratowa koperta bez nadawcy – z Warszawy[/FONT][/SIZE]
[/quote]

no mówiłam, ofiara losu to ja :evil_lol:

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][QUOTE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]7. od Agnieszki H. z Opola[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]12. Pocztówka z Poznania od Aggi i Payook[/FONT][/SIZE]
[/QUOTE][/FONT][/SIZE]
[B][COLOR=darkgreen]Super czyli obydwie doszły[/COLOR][/B] :multi: [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][QUOTE][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Sabina jest coraz silniejsza, dziś już nawet stała przy łóżku o własnych siłach. Nadal jednak ma problemy z płucami i jest na OIOMie, co ma swoje dobre strony, bo tam jest klimatyzacja...[/FONT][/SIZE][/QUOTE][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=darkgreen]Niech szybciutko wraca do zdrowia.No w takie upały to dziękować Bogu za ten cud zwany KLIMATYZACJA;) .Trzymaj się kochana i podziwiaja karteczki:p[/COLOR][/B] [/SIZE][/FONT]