Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='nathaniel']Długopis mi się trochę rozmazał ;) Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzieki szczermu uśmiechowi radośći w smutku dzięki miłości nadziei na lepsze jutro o oraz szybkiego powroty do zdrowia życzy nathaniel z dogomanii ;)[/quote];)[I]no i nie ma się czego wstydzić , całkiem ok .Najważniejsze aby teraz jak najszybciej wszystkie te pozdrowienia dotarły do Naszej Kochanej Adresatki:p[/I] Quote
Koma Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 nathaniel w czym problem? ;) fajnie napisalas moja kartka dla Sabinki juz wyslana! :) Quote
nathaniel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Koma']nathaniel w czym problem? ;) fajnie napisalas moja kartka dla Sabinki juz wyslana! :)[/quote] Problem w tym, że się rozmazał dłupois, a zresztą idę po druga kartkę jak bede z psem szla ;) Quote
anetta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Super ze jest coraz lepiej :smilecol: Cieszymy sie bardzo :iloveyou: [size=1][COLOR="White"]Dobrze ze nikt nie zabral tej kartki ze skrzynki hihihihih. Apropo skrzynek, powinni je zmienic:mad::lol:[/COLOR][/size] Quote
MoniŚ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja zabieram się za pisanie :lol: . Dzisiaj wysyłam :) [SIZE="1"]Wątpliwości rozwiane[/SIZE] :) EDIT: Kartka napisana, zaraz na pocztę i siuuu do Sabinki ;) EDIT2: Kartka wysłana! :lol: . Szkoda, że wyciągają pocztówki ze skrzynki dopiero jutro :/... no i dopiero po niedzieli pewnie dojdzie :( Quote
KropkaKropka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :sweetCyb:[COLOR=magenta]SUPER ŻE SABINKA MA SIE LEPIEJ:sweetCyb:[/COLOR] Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]To wspaniałe wieści, że z Naszą Sabinką jest już coraz lepiej :loveu: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Liliana Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Witajcie, Dziś znów przyszły trzy kartki: 1. od Piki 2. w różowej kopercie od r.2005 3. w złotej kopercie bez nadawcy Z Sabiną nadal ok. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
Ulka18 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Justynko, czy sa jakies przypuszczenia kiedy Sabinka bedzie mogla opuscic szpital? Czy lekarze wiedza juz cos na ten temat? Wielkie buziaki dla Sabinki :calus: :calus: :calus: Quote
rodzina_rr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Justynko!! Dzięki za wiadomości, cieszymy się, że są coraz lepsze. Ale napisz też słowo o tym, jak Ty się masz. Choć nie znam Cię (Sabinki tez :shake: ), to wiem z tego wątku, że nie napiszesz, że jestes zmęczona, że dużo obowiązków, choćby ich bylo, nie wiem ile. Ale może napisz, czy można TOBIE w czymś pomóc, wyręczyć? Śmiało:lol: Quote
bea100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='rodzina_rr']Justynko!! Dzięki za wiadomości, cieszymy się, że są coraz lepsze. Ale napisz też słowo o tym, jak Ty się masz. ... Ale może napisz, czy można TOBIE w czymś pomóc, wyręczyć? Śmiało:lol:[/quote] Właśnie, czy mogę (.żemy) jakoś Ci pomóc? Pisz smiało. Napisz też kiedy będzie można odwiedzić Sabinkę w tym Międzylesiu? (jakoś się może skrzykniemy/ahoj-chętni z Wwy >służę trzema wolnymi miejscami w Ticusiu>i pojedziemy ją odwiedzić/ a już ja to na pewno się wybiorę jak już będzie na normalnej sali :p ) Quote
Agga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Bea skuli tego, że do Wawy to ja mam niepodrodze. Bardzo rposze uściskajcie sabinkę.[/COLOR][/B] Quote
Liliana Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='bea100']Właśnie, czy mogę (.żemy) jakoś Ci pomóc? Pisz smiało. Napisz też kiedy będzie można odwiedzić Sabinkę w tym Międzylesiu? (jakoś się może skrzykniemy/ahoj-chętni z Wwy >służę trzema wolnymi miejscami w Ticusiu>i pojedziemy ją odwiedzić/ a już ja to na pewno się wybiorę jak już będzie na normalnej sali :p )[/quote] Niestety Sabiny jeszcze nie można odwiedzać, napiszę od razu jak tylko będzie to możliwe. Lekarz powiedział, że pobyt w szpitalu może potrwać nawet do miesiąca, prawdopodobnie na oddziale rehabilitacji - właściwie to jeszcze za wcześnie żeby coś mówić, bo Sabina cały czas jest pod obserwacją. Na razie nie dzieje się nic niepokojącego. Aha, dzięki wszystkim za chęć pomocy - radzę sobie zupełnie dobrze, bo pomagają mi siostra i szwagier.:lol: Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
lewana Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Witam wszystkich! Wpadalm przypadkiem na ten swietny watek! SABINKA trzymam kciuki, chce tez wyslac kartke!!! (tzn ja i Tosia :) Czy ktos moze mi objasnic co i jaki (adres) Buziaki dla wszystkich ludzi i psiakow!:loveu: Quote
lothia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dziewczyny czy krew aktualna?ja nie moge oddawać ale moja ciocia i wujek będą oddawać w przyszłym tygodniu więc mogliby oddać dla Sabinki Pomimo ze nie znam mamy osobiście ,prosze ją uściskać , wycałować i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.Proszę o adres to wyslę oczywiście kartkę Quote
Liliana Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='lothia']dziewczyny czy krew aktualna?ja nie moge oddawać ale moja ciocia i wujek będą oddawać w przyszłym tygodniu więc mogliby oddać dla Sabinki Pomimo ze nie znam mamy osobiście ,prosze ją uściskać , wycałować i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.Proszę o adres to wyslę oczywiście kartkę[/quote] Dziękuję, ale akcja jest już dawno zakończona. Pozdrawiam, Justyna Quote
tanitka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 teraz trwa akcja kartkowa- życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Sabiny!!:lol: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Jak tam sytuacja z kartkami ile ich juz jest?[/COLOR][/B] Quote
bea100 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ech, pokazywali w dzienniku na jedynce reportaż ze szpitali w ten upał, noo zgroza, rany się wogóle nie goją, pacjentom lekarze w desperacji zalecają mokre prześcieradła, nie ma tam czym oddychać bo w większości brak klimatyzacji...zdrowemu człowiekowi trudno wytrzymać plus 35 a co dopiero choremu...:shake: Podobno dopiero w piątek to piekło ma ,,spaść" do +26 St C Quote
Patka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 te upaly straszne mam nadzieję że Sabinka ma wiatrak :) Nasza kartka powinna byc na miejscu :cool3: wyślemy jeszcze jedną znad morza :) Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [I][B]Ja też liczę ,że nasza doszła ....to już tydzień jak wysłałam. Oj wiem cos na temat pobytu w szpitalu w upalne lato:cool3: [/B][/I] Quote
Agga Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Sabinko zdrowiej. A upały nie przeszkodza CI w powrocie do zdrowia.[/COLOR][/B] Quote
lewana Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dzieki za adresik, jak dobrze pojdzie, to moze nawet przyjdzie kartka z Dubaju :) Sabinka zdrowiej, ja mialam razem 5 operacji+wypadek samochodowy i jakos zyje :) Bedzie dobrze!!! Musi byc!!! Ide pisac kartke :) od sasiadki z Bielan :) Quote
Recommended Posts