Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']Długopis mi się trochę rozmazał ;)
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzieki szczermu uśmiechowi
radośći w smutku dzięki miłości
nadziei na lepsze jutro o
oraz szybkiego powroty do zdrowia
życzy nathaniel z dogomanii ;)[/quote];)[I]no i nie ma się czego wstydzić , całkiem ok .Najważniejsze aby teraz jak najszybciej wszystkie te pozdrowienia dotarły do Naszej Kochanej Adresatki:p[/I]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koma']nathaniel w czym problem? ;) fajnie napisalas
moja kartka dla Sabinki juz wyslana! :)[/quote]

Problem w tym, że się rozmazał dłupois, a zresztą idę po druga kartkę jak bede z psem szla ;)

Posted

Super ze jest coraz lepiej :smilecol: Cieszymy sie bardzo :iloveyou:

[size=1][COLOR="White"]Dobrze ze nikt nie zabral tej kartki ze skrzynki hihihihih. Apropo skrzynek, powinni je zmienic:mad::lol:[/COLOR][/size]

Posted

Ja zabieram się za pisanie :lol: . Dzisiaj wysyłam :)

[SIZE="1"]Wątpliwości rozwiane[/SIZE] :)

EDIT: Kartka napisana, zaraz na pocztę i siuuu do Sabinki ;)

EDIT2: Kartka wysłana! :lol: . Szkoda, że wyciągają pocztówki ze skrzynki dopiero jutro :/... no i dopiero po niedzieli pewnie dojdzie :(

Posted

Witajcie,

Dziś znów przyszły trzy kartki:
1. od Piki
2. w różowej kopercie od r.2005
3. w złotej kopercie bez nadawcy

Z Sabiną nadal ok.

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

Justynko, czy sa jakies przypuszczenia kiedy Sabinka bedzie mogla opuscic szpital? Czy lekarze wiedza juz cos na ten temat?

Wielkie buziaki dla Sabinki :calus: :calus: :calus:

Posted

Justynko!!
Dzięki za wiadomości, cieszymy się, że są coraz lepsze. Ale napisz też słowo o tym, jak Ty się masz. Choć nie znam Cię (Sabinki tez :shake: ), to wiem z tego wątku, że nie napiszesz, że jestes zmęczona, że dużo obowiązków, choćby ich bylo, nie wiem ile. Ale może napisz, czy można TOBIE w czymś pomóc, wyręczyć? Śmiało:lol:

Posted

[quote name='rodzina_rr']Justynko!!
Dzięki za wiadomości, cieszymy się, że są coraz lepsze. Ale napisz też słowo o tym, jak Ty się masz.
...
Ale może napisz, czy można TOBIE w czymś pomóc, wyręczyć? Śmiało:lol:[/quote]
Właśnie, czy mogę (.żemy) jakoś Ci pomóc?
Pisz smiało. Napisz też kiedy będzie można odwiedzić Sabinkę w tym Międzylesiu? (jakoś się może skrzykniemy/ahoj-chętni z Wwy >służę trzema wolnymi miejscami w Ticusiu>i pojedziemy ją odwiedzić/ a już ja to na pewno się wybiorę jak już będzie na normalnej sali :p )

Posted

[quote name='bea100']Właśnie, czy mogę (.żemy) jakoś Ci pomóc?
Pisz smiało. Napisz też kiedy będzie można odwiedzić Sabinkę w tym Międzylesiu? (jakoś się może skrzykniemy/ahoj-chętni z Wwy >służę trzema wolnymi miejscami w Ticusiu>i pojedziemy ją odwiedzić/ a już ja to na pewno się wybiorę jak już będzie na normalnej sali :p )[/quote]

Niestety Sabiny jeszcze nie można odwiedzać, napiszę od razu jak tylko będzie to możliwe. Lekarz powiedział, że pobyt w szpitalu może potrwać nawet do miesiąca, prawdopodobnie na oddziale rehabilitacji - właściwie to jeszcze za wcześnie żeby coś mówić, bo Sabina cały czas jest pod obserwacją. Na razie nie dzieje się nic niepokojącego. Aha, dzięki wszystkim za chęć pomocy - radzę sobie zupełnie dobrze, bo pomagają mi siostra i szwagier.:lol:
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

Witam wszystkich!
Wpadalm przypadkiem na ten swietny watek! SABINKA trzymam kciuki, chce tez wyslac kartke!!! (tzn ja i Tosia :) Czy ktos moze mi objasnic co i jaki (adres)

Buziaki dla wszystkich ludzi i psiakow!:loveu:

Posted

dziewczyny czy krew aktualna?ja nie moge oddawać ale moja ciocia i wujek będą oddawać w przyszłym tygodniu więc mogliby oddać dla Sabinki
Pomimo ze nie znam mamy osobiście ,prosze ją uściskać , wycałować i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.Proszę o adres to wyslę oczywiście kartkę

Posted

[quote name='lothia']dziewczyny czy krew aktualna?ja nie moge oddawać ale moja ciocia i wujek będą oddawać w przyszłym tygodniu więc mogliby oddać dla Sabinki
Pomimo ze nie znam mamy osobiście ,prosze ją uściskać , wycałować i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.Proszę o adres to wyslę oczywiście kartkę[/quote]

Dziękuję, ale akcja jest już dawno zakończona.
Pozdrawiam,
Justyna

Posted

Ech, pokazywali w dzienniku na jedynce reportaż ze szpitali w ten upał, noo zgroza, rany się wogóle nie goją, pacjentom lekarze w desperacji zalecają mokre prześcieradła, nie ma tam czym oddychać bo w większości brak klimatyzacji...zdrowemu człowiekowi trudno wytrzymać plus 35 a co dopiero choremu...:shake:
Podobno dopiero w piątek to piekło ma ,,spaść" do +26 St C

Posted

Dzieki za adresik, jak dobrze pojdzie, to moze nawet przyjdzie kartka z Dubaju :)

Sabinka zdrowiej, ja mialam razem 5 operacji+wypadek samochodowy i jakos zyje :) Bedzie dobrze!!! Musi byc!!!
Ide pisac kartke :) od sasiadki z Bielan :)