MoniŚ Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja czekam z wielkim oczekiwaniem na nowe, dobre wiadomości. Sabinko, chociaż Cię nie znam, trzymam mocno za Ciebie kciuki, bo tutaj Dogomaniacy czekają, bliscy i zwierzaki. Zdrowiej nam szybko! :Rose: :calus: Quote
Agga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Już wszystko mam. Bea mi podałą wszystkie namiary. Jutro w drodze do pracy pojde wysłać Justynie to zaświadczenie o odaniu krwi.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Niech poczta tylko nie nawali. Polecone i priorytety wszystko nadam byle jak najszybciej dotarło do jej rąk.[/COLOR][/B] Quote
Liliana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Już wszystko mam. Bea mi podałą wszystkie namiary. Jutro w drodze do pracy pojde wysłać Justynie to zaświadczenie o odaniu krwi.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Niech poczta tylko nie nawali. Polecone i priorytety wszystko nadam byle jak najszybciej dotarło do jej rąk.[/COLOR][/B][/quote] Dobry wieczór, "Rozmawiałam" dziś z mamą, a raczej ona mnie słuchała i opowiadałam jej o waszej akcji oraz trochę o każdym z osobna. Jej stan powoli się poprawia. Tanitko - mówiłam mamie, że przyjechałyśmy razem do Międzylesia i przekazałam jej Twoje pozdrowienia. Dziś dotarły do mnie dwa zaświadczenia- od Asici i Tereski oraz jeden polecony - jeszcze nie wiem od kogo. Agga, proszę wyślij tylko priorytetem nie poleconym, bo nie mam za bardzo kiedy chodzić na pocztę. Ponownie wszystkim dziękuję z całego serca za całą tę wspaniałą inicjatywę. Justyna Quote
Ulka18 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Justynko, cieszymy sie z Twoich wiesci i ze rozmawialas z Mama. Jak bedziesz Ja widziec, to przekaz prosze, ze wszyscy na Nia czekamy. Ze smutno nam bez Niej. I ucaluj raz jeszcze. Jesli Sabinka jest bez respiratora, to bardzo dobry znak. Ale jeszcze nie bedzie mogla mowic (intubacja niestety uszkadza tchawice i przelyk). [SIZE=1]Z tego co pamietam u TZ trwalo to chyba 3-4 dni. Glos jest zachrypniety, a dla chorego jest to spory wysilek.[/SIZE] Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Liliana']Jej stan powoli się poprawia.[/quote] To wspaniale! :multi: :Rose: Dużo, dużo zdrówka! I niech Mama szybko wychodzi ze szpitala, bo najlepiej się zdrowieje wśród swoich a nie w szpitalnym klimacie ;) [quote name='Liliana'] Agga, proszę wyślij tylko priorytetem nie poleconym, bo nie mam za bardzo kiedy chodzić na pocztę. [/quote] Na poczcie można zostawić polecenie, żeby wszystkie polecone zostawiali normalnie w skrzynce na listy ;) To tak na zaś ;) Quote
pixie Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose: [B][SIZE=3]dla Sabinki[/SIZE][/B] Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wspaniałe wieści:multi: :multi: Sabinko, zdrowiej nam szybko kochana [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/22.gif[/IMG] Justynko bardzo dziękujemy za wszelkie informacje o mamie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3/68.gif[/IMG] Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Łup...(to kamień spadł mi z serca :razz: ) Teraz czekamy, czekamy i nadal przesyłamy swoje ciepłe i najlepsze myśli dla Sabiny1:loveu: A Justynce dziękujemy na wszelkie info, pisz do nas kochana o tym jak się czuje mama ? Wszystkie wieści są ważne dla nas. Ja np mam taki ,,podziemny" nurt smsowy ,,w tej sprawie" i informuję o stanie zdrowia Sabiny1 poza dogo i wielu ludzi się dopytuje na bieżaco jak się mama czuje. Mmbbaj bez dostępu do kompa w tym Krakowie, ale jesteśmy cały czas na smsowej gorącej linii i prosiła, by przekazać, że się cieszy, że jest lepiej! Agga: ja Cię bardzo przepraszam, że tak długo się dobijałaś o te dane, ale ja wczoraj do 21 byłam w pracy a tam nawet nie mogę mieć przy sobie własnej komórki (i nie mam tam też dostępu do kompa). Bardzo Cię całuję i ucałuj ode mnie serdecznie Twojego wspaniałego Paya :calus: Quote
tajdzi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Kochani, ja się pochorowałam, nie moger oddać krwi, coś mnie głowa boli, więc nie pozwalają... Do kiedy akcja trwa? Na przyszły tydzień można jakoś oddawać? Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='tajdzi'] Do kiedy akcja trwa? Na przyszły tydzień można jakoś oddawać?[/quote] Podobno już niestety (ale dla Sabinki naszczęście) akcja jest zakończona :multi: Piszę niestety bo mój TZ się spóźnił :-( miał oddać krew dzisiaj (trudno zaplanować wolny czas w pracy kiedy akurat jest nawał roboty :shake: a u nas na krwiodawstwie tylko od 8 do 14 :mad: ) ale...całe szczęście, że kochana Sabinka dochodzi do siebie. Quote
Agga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bea100'] Agga: ja Cię bardzo przepraszam, że tak długo się dobijałaś o te dane, ale ja wczoraj do 21 byłam w pracy a tam nawet nie mogę mieć przy sobie własnej komórki (i nie mam tam też dostępu do kompa). Bardzo Cię całuję i ucałuj ode mnie serdecznie Twojego wspaniałego Paya :calus:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Bea naprawde nic się nie stało. Ja tak myślałąm, że Ty w pracy.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Grunt, że dostałąm namiary na Justynę. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Dziś wysłałam jej to oświadczenie o oddaniu krwi. Powiedziałam pani na poczcie, że to jest ważne i ma dojść jak najszybciej. Pani mi odpowiedziała, że dojdzie na jutro. Trzymam ją za słowo. :mad: W kopercie jest jeszcze coś dla Sabinki od wszystkich dogomaniaków:p [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tak więc kochana wracaj szybko do zdrowia.:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jak cudownie, ze z Sabinka jest lepiej :multi: Nadal trzymamyy kciuki, zeby stan sie poprawial i zeby Sabinka szybciutko do nas wrocila :kciuki: [quote name='Ulka18'](intubacja niestety [B]uszkadza[/B] tchawice i przelyk).[/QUOTE] No moze nie uszkadza (za mocno powiedizane) , ale podraznia ;) [QUOTE][B][COLOR=darkgreen]W kopercie jest jeszcze coś dla Sabinki od wszystkich dogomaniaków:p [/COLOR][/B][/QUOTE] a co? :razz: ;) Quote
Agga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków.[/COLOR][/B] Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków.[/COLOR][/B][/quote][B][I] jak miło :):):)[/I][/B] Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków.[/COLOR][/B][/quote] Agus super :buzi: Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Agga, pomysł SUPER :multi: A wiecie co? Może by zorganizować wysyłanie kartek z zyczeniami dla Sabiny1? O ile Justyna by się nie wygadała ( a przypuszczam, że nie :razz: ) to byłoby Sabinie 1 miło gdyby znalazła moc kartek w domu jak wróci...karta i znaczek są tanie...i byłaby to dla niej taka fantastyczna niespodziewajka prawda? ...co myślicie o tym pomyśle Aggi? Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bea100']Agga, pomysł SUPER :multi: A wiecie co? Może by zorganizować wysyłanie kartek z zyczeniami dla Sabiny1? O ile Justyna by się nie wygadała ( a przypuszczam, że nie :razz: ) to byłoby Sabinie 1 miło gdyby znalazła moc kartek w domu jak wróci...karta i znaczek są tanie...i byłaby to dla niej taka fantastyczna niespodziewajka prawda? ...co myślicie o tym pomyśle Aggi?[/quote][I]:multi::multi::multi:super pomysł .................proszę adres na PW ;) [SIZE=1]:razz:mi TZ zrobił transparent powitalny jak po miesięcznym pobycie w klinice wróciłam na dobę do domu ;)tyle że synuś mnie nie poznał :shake:[/SIZE] [/I] Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Proszę o zgłoszenia na pw, podam adres wszystkim chętnym do akcji ,,życzenia dla Sabiny1", Alicjarydzewska: ja też jutro rano lecę na pocztę wysyłać...juz widzę minę Sabinki jak wróci...:multi: Quote
tanitka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ja tez wyślę:lol: :lol: - i wiecie co poza życzeniami powrotu do zdrowia wyślę gratulacje Takiej Córki jak Justyna!!!:lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='tanitka']ja tez wyślę:lol: :lol: - i wiecie co poza życzeniami powrotu do zdrowia wyślę gratulacje Takiej Córki jak Justyna!!!:lol:[/quote]:p[I]a jakże mogłoby być inaczej , mając taką MAMĘ Córka musi być też wspaniała :loveu:[/I] Quote
ice_t Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 super że Sabina wraca do zdrowia, niestety nie znam jej osobiście ale widząc całą armie jej zwierzaków to widać że serce ma ogromne i ciepłe. niech szybko wraca do pełni sił:Rose::thumbs: Quote
rodzina_rr Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :smilecol: Naprwdę super pomysł. :smilecol: (ale kiczowate te buźki) Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A po co czekac do powrotu do domu? Jak się zbierze trochę kartek, to można przetransportować do szpitala ;) i to dopiero będzie niespodzianka ;) Quote
tanitka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no można, i może Justyna to zrobi jak mama poczuje się na tyle dobrze żeby taki szok znieść:lol: Quote
Recommended Posts