Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja czekam z wielkim oczekiwaniem na nowe, dobre wiadomości.
Sabinko, chociaż Cię nie znam, trzymam mocno za Ciebie kciuki, bo tutaj Dogomaniacy czekają, bliscy i zwierzaki. Zdrowiej nam szybko! :Rose: :calus:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Już wszystko mam. Bea mi podałą wszystkie namiary. Jutro w drodze do pracy pojde wysłać Justynie to zaświadczenie o odaniu krwi.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Niech poczta tylko nie nawali. Polecone i priorytety wszystko nadam byle jak najszybciej dotarło do jej rąk.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Już wszystko mam. Bea mi podałą wszystkie namiary. Jutro w drodze do pracy pojde wysłać Justynie to zaświadczenie o odaniu krwi.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Niech poczta tylko nie nawali. Polecone i priorytety wszystko nadam byle jak najszybciej dotarło do jej rąk.[/COLOR][/B][/quote]

Dobry wieczór,
"Rozmawiałam" dziś z mamą, a raczej ona mnie słuchała i opowiadałam jej o waszej akcji oraz trochę o każdym z osobna. Jej stan powoli się poprawia.
Tanitko - mówiłam mamie, że przyjechałyśmy razem do Międzylesia i przekazałam jej Twoje pozdrowienia.
Dziś dotarły do mnie dwa zaświadczenia- od Asici i Tereski oraz jeden polecony - jeszcze nie wiem od kogo.
Agga, proszę wyślij tylko priorytetem nie poleconym, bo nie mam za bardzo kiedy chodzić na pocztę.
Ponownie wszystkim dziękuję z całego serca za całą tę wspaniałą inicjatywę.
Justyna

Posted

Justynko,
cieszymy sie z Twoich wiesci i ze rozmawialas z Mama.
Jak bedziesz Ja widziec, to przekaz prosze, ze wszyscy na Nia czekamy. Ze smutno nam bez Niej. I ucaluj raz jeszcze.

Jesli Sabinka jest bez respiratora, to bardzo dobry znak. Ale jeszcze nie bedzie mogla mowic (intubacja niestety uszkadza tchawice i przelyk).
[SIZE=1]Z tego co pamietam u TZ trwalo to chyba 3-4 dni. Glos jest zachrypniety, a dla chorego jest to spory wysilek.[/SIZE]

Posted

[quote name='Liliana']Jej stan powoli się poprawia.[/quote]

To wspaniale! :multi: :Rose:
Dużo, dużo zdrówka! I niech Mama szybko wychodzi ze szpitala, bo najlepiej się zdrowieje wśród swoich a nie w szpitalnym klimacie ;)

[quote name='Liliana']
Agga, proszę wyślij tylko priorytetem nie poleconym, bo nie mam za bardzo kiedy chodzić na pocztę.
[/quote]

Na poczcie można zostawić polecenie, żeby wszystkie polecone zostawiali normalnie w skrzynce na listy ;) To tak na zaś ;)

Posted

:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose:

[B][SIZE=3]dla Sabinki[/SIZE][/B]

Posted

Wspaniałe wieści:multi: :multi: Sabinko, zdrowiej nam szybko kochana [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/22.gif[/IMG]
Justynko bardzo dziękujemy za wszelkie informacje o mamie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3/68.gif[/IMG]

Posted

Łup...(to kamień spadł mi z serca :razz: )

Teraz czekamy, czekamy i nadal przesyłamy swoje ciepłe i najlepsze myśli dla Sabiny1:loveu:
A Justynce dziękujemy na wszelkie info, pisz do nas kochana o tym jak się czuje mama ? Wszystkie wieści są ważne dla nas.
Ja np mam taki ,,podziemny" nurt smsowy ,,w tej sprawie" i informuję o stanie zdrowia Sabiny1 poza dogo i wielu ludzi się dopytuje na bieżaco jak się mama czuje.
Mmbbaj bez dostępu do kompa w tym Krakowie, ale jesteśmy cały czas na smsowej gorącej linii i prosiła, by przekazać, że się cieszy, że jest lepiej!

Agga: ja Cię bardzo przepraszam, że tak długo się dobijałaś o te dane, ale ja wczoraj do 21 byłam w pracy a tam nawet nie mogę mieć przy sobie własnej komórki (i nie mam tam też dostępu do kompa). Bardzo Cię całuję i ucałuj ode mnie serdecznie Twojego wspaniałego Paya :calus:

Posted

Kochani, ja się pochorowałam, nie moger oddać krwi, coś mnie głowa boli, więc nie pozwalają...
Do kiedy akcja trwa? Na przyszły tydzień można jakoś oddawać?

Posted

[quote name='tajdzi']
Do kiedy akcja trwa? Na przyszły tydzień można jakoś oddawać?[/quote]
Podobno już niestety (ale dla Sabinki naszczęście) akcja jest zakończona :multi:
Piszę niestety bo mój TZ się spóźnił :-( miał oddać krew dzisiaj (trudno zaplanować wolny czas w pracy kiedy akurat jest nawał roboty :shake: a u nas na krwiodawstwie tylko od 8 do 14 :mad: ) ale...całe szczęście, że kochana Sabinka dochodzi do siebie.

Posted

[quote name='bea100']

Agga: ja Cię bardzo przepraszam, że tak długo się dobijałaś o te dane, ale ja wczoraj do 21 byłam w pracy a tam nawet nie mogę mieć przy sobie własnej komórki (i nie mam tam też dostępu do kompa). Bardzo Cię całuję i ucałuj ode mnie serdecznie Twojego wspaniałego Paya :calus:[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]Bea naprawde nic się nie stało. Ja tak myślałąm, że Ty w pracy.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Grunt, że dostałąm namiary na Justynę. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Dziś wysłałam jej to oświadczenie o oddaniu krwi. Powiedziałam pani na poczcie, że to jest ważne i ma dojść jak najszybciej. Pani mi odpowiedziała, że dojdzie na jutro. Trzymam ją za słowo. :mad: W kopercie jest jeszcze coś dla Sabinki od wszystkich dogomaniaków:p [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Tak więc kochana wracaj szybko do zdrowia.:loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]

Posted

Jak cudownie, ze z Sabinka jest lepiej :multi:

Nadal trzymamyy kciuki, zeby stan sie poprawial i zeby Sabinka szybciutko do nas wrocila :kciuki:

[quote name='Ulka18'](intubacja niestety [B]uszkadza[/B] tchawice i przelyk).[/QUOTE]
No moze nie uszkadza (za mocno powiedizane) , ale podraznia ;)

[QUOTE][B][COLOR=darkgreen]W kopercie jest jeszcze coś dla Sabinki od wszystkich dogomaniaków:p [/COLOR][/B][/QUOTE]

a co? :razz: ;)

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków.[/COLOR][/B][/quote][B][I] jak miło :):):)[/I][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków.[/COLOR][/B][/quote]
Agus super :buzi:

Posted

Agga, pomysł SUPER :multi: A wiecie co? Może by zorganizować wysyłanie kartek z zyczeniami dla Sabiny1? O ile Justyna by się nie wygadała ( a przypuszczam, że nie :razz: ) to byłoby Sabinie 1 miło gdyby znalazła moc kartek w domu jak wróci...karta i znaczek są tanie...i byłaby to dla niej taka fantastyczna niespodziewajka prawda? ...co myślicie o tym pomyśle Aggi?

Posted

[quote name='bea100']Agga, pomysł SUPER :multi: A wiecie co? Może by zorganizować wysyłanie kartek z zyczeniami dla Sabiny1? O ile Justyna by się nie wygadała ( a przypuszczam, że nie :razz: ) to byłoby Sabinie 1 miło gdyby znalazła moc kartek w domu jak wróci...karta i znaczek są tanie...i byłaby to dla niej taka fantastyczna niespodziewajka prawda? ...co myślicie o tym pomyśle Aggi?[/quote][I]:multi::multi::multi:super pomysł .................proszę adres na PW ;)

[SIZE=1]:razz:mi TZ zrobił transparent powitalny jak po miesięcznym pobycie w klinice wróciłam na dobę do domu ;)tyle że synuś mnie nie poznał :shake:[/SIZE]
[/I]

Posted

Proszę o zgłoszenia na pw, podam adres wszystkim chętnym do akcji ,,życzenia dla Sabiny1",

Alicjarydzewska: ja też jutro rano lecę na pocztę wysyłać...juz widzę minę Sabinki jak wróci...:multi:

Posted

[quote name='tanitka']ja tez wyślę:lol: :lol: - i wiecie co poza życzeniami powrotu do zdrowia wyślę gratulacje Takiej Córki jak Justyna!!!:lol:[/quote]:p[I]a jakże mogłoby być inaczej , mając taką MAMĘ Córka musi być też wspaniała :loveu:[/I]

Posted

super że Sabina wraca do zdrowia, niestety nie znam jej osobiście ale widząc całą armie jej zwierzaków to widać że serce ma ogromne i ciepłe.
niech szybko wraca do pełni sił:Rose::thumbs: