Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laluniu Myszka jest przesłodka. A ta minka:loveu:
Kątowanie tyłu u obojga zaje.......e:multi::multi::multi:

A Opal jest niesamowity - na którymś już zdjęciu pozycja wystawowa na zupełnym luzie:loveu:

Posted

Moje różyczki ładnie w tym roku wypadły i babcia postanowiła je uhonorować;)

VALENTINO Rosa Thea & VENDY Rosa Thea:multi::loveu::loveu:

Posted

Nie martwcie się o futrzatego. Tak naprawdę wygląda dużo lepiej (szczególniej po tym co man pani Szulc w Kielcach napisała ). Obecnie mamy mikroskopijny ogródek i tam tylko wychodzimy jak zimno albo psy wożą tyłki w jeździdełku to nie ma obawy, że zmarznie.

Posted

Dudek piekne te twoje rozyczki :loveu:
MOLA cudne maluszki :loveu: no to teraz bedzie duzo zdiec bo z tego co zauwazylam na forum jest coraz wiecej psich rodzicow :loveu: :multi::multi::multi: Pozdrowionka

Posted

Oops ,znow sie zagapiłam:oops:
Małe Reivenki słodziutenkie :loveu:
Troszke starsze rozyczki dumne i powazne ,ale co sie dziwic ,jak taką sciane zasług mają za sobą :loveu:

Posted

Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,ale fajniusi Vermucik :loveu::loveu::loveu: jakby Vicka ogoloc to calkiem podobny jest ,bo pysio taki sam mają chłopaki :loveu:

A mała diablica :loveu: a jakie ma spojrzenie zabojcze :evil_lol::loveu:

Posted

AiK napisał(a):
bardzo ładna tylko szkoda że w naszej bazie zdrowotnej grzywaczy jej dziadek widnieje jako nosiciel pra

Nie wiem Aik czemu ci szkoda, pewnie dlatego że twoja wiedza jest dosyć uboga w tym temacie i nie wiesz że w drugim pokoleniu po nosicielu mogą być czyste dzieci.....

Posted

tak Aik oczywiscie ze wiem:multi:
i dlatego Siiri zostanie przebadana a nie tylko jej rodzice ; akurat moja wiedza w temacie genetyka i dziedziczenie (wad i zalet) jest na odpowiednim poziomie a ty nie masz co sie martwic bo z moimi psami nigdy nic wspolnego miec nie bedziesz i to powinno cie uspokoic:) a za innych sie nie martw, kazdy jest w stanie sam sobie poradzic bez twojej zyczliwej pomocy:)

Posted

moja ukochana Siiri :loveu:

ach ciezko mi byo trzymac jezyk za zabami ale juz moge ;) to diabel nie tylklo z koloru ale tak slodki ze juz chyba dawno tak mnie zaden pies nie oczarowla. jak sie ogarne to wstawie nasze zdjecia z podrozy :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...