Dudek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 na razie robię Wessi po domowemu:evil_lol::evil_lol: ale być może już niedługo wstawie moją pięknotę - White Chocolate:loveu:
Śnieżynka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 AAAAAAAAA DUDEK :D juz sie nie mogę Czekoladki doczekać :D wkońcu ja pokażesz :D
Dada Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To ja chcę Wessi po domowemu :lol: ah i Czekoladkę też! A to mój skarb najdroższy:
miniaga Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chciałam Jadze zrobić zdjęcia z rozetkami Viris, ale niestety nie dało rady przy tym świetle ich uchwycić. Jutro postaram się w dzień coś wyczarować. A narazie Jadzik: I Tasik:
Cheritka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Piękne macie dzieci, nich znajdą dobre domku, czego im życzymy na Mikołajki.;)
am-elle Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Salsa słodziaki prześliczne:happy1: z każdym dniem się pewnie zmieniają... a gdzie te obiecane fotki...prosimy o więcej fotek...:evil_lol:
meta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ale ma super kąty :loveu: tylko gdzie oko ??? :mad: i szczeniaki to najpierw jak mialy jeszcze 5 dni
maga18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czekoladka super :cool2: tylko kto jej tak łapy obciął... :shake: ? Salsa czyzby mialy meszek na udach i pleckach? :lying: :angel:
meta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 meszek??? :evil_lol: sa zarosniete jak male dziki, przynajmniej dwie ciemniejsze sunie, ciemne skorki i rudo-czarna szczecina na udach i plecach, nawet na klatce, tylko boki lyse, tylko na zdjeciach tak nie widac.a carmel i kokos maja meszek ;) zaraz beda wczorajsze fotki
meta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Cassata - namniejsza i moja ulubiona :loveu: laseczki
Cheritka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale prześliczne dzieciaczki nam pokazujesz ;)
Ilka21 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ulubione miejsce obserwacji Bodzia Zabawy grzywaczowe
Dada Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dudek: Czekoladka jest boska! Ilka: super domowe foteczki :lol: Moje kochane durnie też sie tak bawią
miniaga Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Salsa , Lalunia przesłodkie maluszki:loveu: :multi::multi::multi:
resuruss Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :loveu::multi::loveu::multi: Ile fotek!!!! Czoko pięknisia :loveu: Małe Salsiki aaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: tfu tfu słodkosci cudne :loveu::loveu::loveu: Hahaha,a Bodek widze za masazyste robi i za styliste włosow :loveu::evil_lol: Kaska !!!No fiu fiu młody to jednak stary wyjadacz :multi::loveu: A młoda wygląda jak pluszak :loveu:
Recommended Posts