Solange Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Tylko ja niestety nie wiem jak ona wygląda :oops: . Nie zanm osobiscie osób z dogo.
ajcka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Campanilla jest coraz słodsza!:loveu: Wczoraj się okazało ze ma bialą szyjke,bo na około pojawiła się brązowa obwódka,ma też białe łapki,krawacik,czubek ogonka,strzełke na pysiu i grzrywke,czarny nochalek,oczka ale i poduszeczki łapek zaczynają sie wybarwiać. A Calabria ma brązowy pigment bo nosek na czekoladowo się wybarwił. Są bardzo silne już czasem stają na chwile na 4 łapkach,a Carmen już 2 razy usiadła. Corrida juz sie bawi podgryzając mame za noge. Cirro jest bardzo spokojny-grubasek taki. Jeszcze nie mam zamówionych,jedna babka interesuje sie chyba poważnie,a druga która pytała o szczeniorki juz sie nie odzywa. Takze grzywiątka do wziecia są!
miniaga Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Orsini tylko ty mi do pięt nie dorastasz. Ja nawet w ubraniu wyglądam lepiej niż Ty nago. :evil_lol: Zresztą ja nie musze swojej urody udowadniać rozsyłając nagie fotki ... Ale dość już tych uprzejmośći. Mamy prawie Święta, więc życzę Ci Krysiu całkiem szczerze Spokojnych, rodzinnych i wesołych Świąt. A w Nowym Roku zawsze dobrego chumoru i obyś miała koło siebie kogoś kto zawsze będzię cię wspierał i akceptował. To największe szczęscie. Aga
Agama Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kobitki spokoj-chyba nie znacie sie w realu,proponuje poznanie na jakiejs wystawce-rozmowa moze wiele wyjasnic Swieta to czas pojednan i wybaczen
miniaga Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Agama spokojnie- nikt się ni kłóci. Złożyłam orsini życzenia - tragedia! Zobacz dobre strony wkońcu zgadzamy sie w czymś.
Agama Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 wszystko zrozumialam,poza tym w czym sie zgadzacie widac brakuje mi poczucia Humoru:placz: :eviltong: :cool3: :cool3:
miniaga Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Nie będę drążyć tematu- Mamy Święta. Po za tym przez kilka dni było naprawdę fajnie na dgm i uważam, ze będzie tak dalej jeżeli będziemy spierać się na tematy ważne i prowadzić konstruktywną dyskusję a nie prawić sobie złośliwości.
orsini Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='miniaga']Orsini tylko ty mi do pięt nie dorastasz. Ja nawet w ubraniu wyglądam lepiej niż Ty nago. :evil_lol: Zresztą ja nie musze swojej urody udowadniać rozsyłając nagie fotki ... Aga[/quote] oj tak tak masz racje zwlaszcza to slubne zdjecie!!! SLICZNE:)))))))))))a wlasciwie 2 hahahaha a la Pinokio i drugie a la ...hmmmmm wszyscy wiedza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Solange Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='orsini']Solange bez przesady:)))))nio wiesz miniadze niestety do piet nie dorastasz-przykro mi ale takie sa fakty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Orsini, to zdanie również nie było miłe. Ale jak już powiedziałam wcale się tym nie przejmuję. :eviltong: Nie znam Was osobiŚcie i nie mam zamiaru drążyć tego tematu, bo jest naprawdę banalny. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Marta Chmielewska Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Och jak tu świątecznie :loveu: :evil_lol: Dziś w nocy urodziły nam się brzydkie jak noc sycylijska grzywacze :evil_lol: ;) 4 chłopaki :placz: dwa czarne pp i dwa prawie czarne (jeszcz nie wiemy) hl. Poród był szybki, spokojny, maluszki zdrowe, jak będzie chwila wstawię fotki. :p Wesołych Świąt pięknym paniom i nie tylko ;)
Solange Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gratuluję maleństw!!! :multi: :multi: :multi:. Czekamy na fotki!
maga18 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Och jak tu świątecznie :loveu: :evil_lol: Dziś w nocy urodziły nam się brzydkie jak noc sycylijska grzywacze :evil_lol: ;) 4 chłopaki :placz: dwa czarne pp i dwa prawie czarne (jeszcz nie wiemy) hl. Poród był szybki, spokojny, maluszki zdrowe, jak będzie chwila wstawię fotki. :p Wesołych Świąt pięknym paniom i nie tylko ;)[/QUOTE] :lol: hahaha Marta ta Pola to płodna w chłopy :lol: czyzby suprise II :cool3: ale niech sie zdrowo chowają!! :multi:
orsini Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Solange']Orsini, to zdanie również nie było miłe. !![/quote] coz prawda czasem boli:))))) taki lajf:))))) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img273.imageshack.us/img273/7821/d606nl9.jpg[/IMG][/URL] Merry Christmas aus Allenstein!!!!:)))))))))))))))
Solange Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Czasami niektóre rzeczy lepiej przemilczeć. Z mojej strony to koniec tego tematu. Ja nie czuję się obrażona i nie mam zamiaru nikomu robić wymówek, bo nie interesuje mnie czyjeś zdanie na mój temat. Tym bardziej, że nie wiem czy to rzeczywiście prawda, czy tylko złośliwiość, a na podstawie jednego zdjęcia nie można wiele o kimś powiedzieć. I całkiem szczerze życzę Ci Wesołych Świąt, spokoju, szczęścia i duzo radości :kiss_2:
orsini Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jednego??? ja tam widzialam 2:))))))))ahahahahaha i sama nie wiem ktore lepsze to z nosem jak Pinokio czy to a la Miss Piggi:)))))))))))))))))))))) rewelka:))))))))))))))))))oba odzwierciedlaly idealnie wprost charakter i IQ sfotografowanej osoby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AiK Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='orsini']jednego??? ja tam widzialam 2:))))))))ahahahahaha i sama nie wiem ktore lepsze to z nosem jak Pinokio czy to a la Miss Piggi:)))))))))))))))))))))) rewelka:))))))))))))))))))oba odzwierciedlaly idealnie wprost charakter i IQ sfotografowanej osoby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] jeszcze Ci się nie znudziło ? to juz nawet nie bawi tych którym sprawiałaś tyle radości dokuczaniem Miniadze może zmien repertuar bo spadniesz z afisza
macsow1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Marcia czekamy na zdjecia :) :loveu: :loveu:
ajcka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gratulacje z okazji narodzin kolejnych małych grzywaczkow!!!:lol: Kiedy foteczki będą?Prosimy prosimy... Duże chłopaki?
macsow1 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Marcia szczeniaki rewelacyjne :loveu: czarny pp cudo :) GRATULUJE tak udanego miotu. :cool1:
orsini Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='miniaga']Orsini współczuje Ci serdecznie....[/quote] ah jakie to mile z twojej strony hahahahahahahaha lzy wzruszenia mi oczy zalaly normalnie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Natalia:) Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 GRATULACJE !! CZarny pp z łatkami jest według mnie najładniejszy....
ajcka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A to moje szkraby ssące dzielną mamuśkę. [IMG]http://images1.fotosik.pl/314/a3d34b713bf1f116.jpg[/IMG]
Recommended Posts