Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o DONIO :lol: TWOJA DBALOSC O poprawna pisownie-to niestety walka z wiatrakami:cool3: moj przydomek coraz czesciej brzmi ,,OD ZBUJNIKA
bedac w USTRONIU tylu ciekawych przekazow ludowych dowiedzalam sie o TYM ZBOJU-w ksiazce MORCINKA tego nie ma
WYSTAWA ROZPOCZELA SIE PRZYSPIEWKAMI GORALSKIMI -w stylu ONDRASZKU ONDRASZKU JAKZE CI SIE PASIE:lol:

Posted

to jak foteczki to foteczki :evil_lol:

mój łysy grzywacz :diabloti: dumna i blada :evil_lol:

a to wszystko przez pływanie :loveu:

a tak wogóle to Luna ma swojego własnego, prywatnego Psa Ratownika :loveu:
Luna płynie za patykiem

Zmorka rusza za nią

Zmorka idąc wyprzedza płynącą i burczącą przy okazji Lunę

Luna łapie patyk i zawraca

Zmorka się niecierpliwie otrzepuje bo znowu nie było co ratować :evil_lol:

no to ponurkowała z nudów

haha i zauważcie, że Luna pływa i pływa a Zmorka brodzi :evil_lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Co to za klepanie ozorami w galerii? Zdjęcia wstawiać :multi::cool3:

:loveu:

zdjęcia SUPER profesjonalne
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta - może się umówimy ......?????? :razz::razz::razz:

Posted

ALE ŚLICZNE ZDJĘCIA

Malawaszka - Luna ma pięknego prywatnego ratownika :loveu: :loveu: :loveu: , choć mogłaś zrobić mu choć jedno zdjęcie w całości :cool3: :cool3:

Posted

Jaaaaaaaaaa potencjalna Haniowa rodzina!!!!!No moze jej czesc :multi:
I Luneczka zołza moja kochana!!!!!!!!!

Marta super jest zdjecie Penny w wodzie:loveu:

Posted

Wczoraj dostałam zdjęcia suczki która mieszka w towarzystwie 3 owczarków środkowoazjatyckich.Tosia jak na psa który nie jeżdzi na wystawy,jest obcinana przez swoją panią,ale wczorajsza fryzura całkowicie mnie zaskoczyła.Tosieńka u mnie miała włos jak Hazard ,ciekawa jestem czy Hazardzik po ogoleniu mógłby uchodzić za łysola?

Posted

Donio napisał(a):
I teraz zgaduj: miało być "rozmazany" czy "rozmarzony"? A może "rozmrożony"? Bo chyba nie "smażony"?

czepiaj sie dalej :) nie uzywam polskich znakow wiec dopasowuj sobie co tam tylko chcesz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zdjecie robilam w trakcie "obszczeku " terenu,bo ktos akurat przechodzil.No Siwy to taki zlosnik ,ze nie zdziwie sie jak zacznie latac ze zlosci :evil_lol:

Posted

Dziękuję babeczki :loveu: To kto się pierwszy umawia na sesję:cool3: Nesjanko, ty nie musisz, portret Hokiego super wyszedł, pochwal się na dogo ;)
Wstawiajcie fotki, zasze miło popatrzeć :multi::loveu: A to małe grzywkowate wygląda prześmiesznie na tle wielkich owczarków :evil_lol:
Jeszcze trochę fotulek

potfur z Loch Ness:lol:

troszkę makro:p

Posted

Marta ............... - :mad::mad::mad::mad: ty już wiesz co .....

a za portrecik - dziękuję za uznanie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

poproszę zdjęcia Poli :multi::multi:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
:pObie suki pozują :cool3: Ma się tą rękę do psów i oko :evil_lol:;) No i dużo cierpliwości :mad:

CIERPLIWOśCI :mad: ????? ciekawe - pałą i już pozuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...