AnkaW Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ale fajnie :multi: :multi: :multi: więcej zdjęć więcej :multi: :multi: jak miło pooglądać
sh_maniak Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Przedstawiam moja grzywke :evil_lol: w wieku 21 dni :cool3: Mój Askowy pierworodny chłopaczek :loveu:
resuruss Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Slodki niedzwiedz :loveu: A to Bulkowska dzisiejsza -jak zwykle foch....
Agama Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 HASZCZACZEK MIODZIO:lol: jakaz duza roznica w dorastaniu miedzy nim a grzywkami-moje 6 tygodniowe jeszcze bardzo chybotliwe jak ja to nazywam-chwila nieuwagi i malych caly wykapany w jedzonku BULECZKA juz taka mala KOBIETKA:multi: :lol:
sh_maniak Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Male huszczaki dostały dzisiaj pierwszy raz kaszke, a potem moczona karme i radza juz sobie z jedzonkiem :loveu: Jutro wjedzie miesko :evil_lol: A wode tez juz popijają, bo mimo tego, ze sie dopiero urodziły, futerko juz mają spore i goraco biedaczkom :( Pewniej już chodzą, czekam teraz kiedy zaczną biegać :multi:
Agama Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 slicznosci:lol: moim juz wprowadzilam i kaszke dla niemowlat-bananowa najlepiej smakuje-miesko i twarozki-a mamucha POLKA juz zaczela stare spiewki czyli zwracamy zarelko i dzielimy sie z dziecmi
sh_maniak Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A ja zaczynam od kleiku, jak zaczynaja marudzić to kaszki smakowe :evil_lol: U mnie to displayami idzie ... nie tak jak na grzywki, pół kaszki na cały miot ... buuu ale macie fajnie :loveu: Moja Aska jest za skapa i watpie aby sie "podzieliła" jedzonkiem z małymi, ale pozyjemy zobaczymy ;)
Donio Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Odiś, Xirek i Feni po upalnym dniu mogą spokojnie wyjść na taras i na trawę.
Agama Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 DONIO przypomnialam sobie-jak nic sie nie zmieni to w warszawce zobaczysz MAKUTRE ZIKKURAT-ona tak jak sie domyslales jast po PIECHURZE
resuruss Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Moja Panda!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Siwa tez piekna ( ale ma to po swoim wujku Siwcu),ale jednak zostaje przy Pandzie:loveu: Piekne te moje chrzesniaki :loveu: A jak rosna :crazyeye:
sh_maniak Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 No ba :loveu: :loveu: :loveu: I cos na deser :evil_lol:
resuruss Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 AAAAAAAAAAAAAAA......... :eek2: :eek2: :eek2: Mały wyjec....przesladuje mnie do dzis ten wyjacy Rubin :evil_lol:
sh_maniak Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Sie Rubinka czepiła, huczal sobie jak wiatr, a tam od razu o wycie posądzony :eviltong: słodkości moje :loveu: :loveu: :loveu:
sh_maniak Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 resuruss napisał(a):Slodki niedzwiedz :loveu: A to Bulkowska dzisiejsza -jak zwykle foch.... oprawiłam ci focha ;)
Recommended Posts