Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HASZCZACZEK MIODZIO:lol: jakaz duza roznica w dorastaniu miedzy nim a grzywkami-moje 6 tygodniowe jeszcze bardzo chybotliwe jak ja to nazywam-chwila nieuwagi i malych caly wykapany w jedzonku
BULECZKA juz taka mala KOBIETKA:multi: :lol:

Posted

Male huszczaki dostały dzisiaj pierwszy raz kaszke, a potem moczona karme i radza juz sobie z jedzonkiem :loveu: Jutro wjedzie miesko :evil_lol: A wode tez juz popijają, bo mimo tego, ze sie dopiero urodziły, futerko juz mają spore i goraco biedaczkom :( Pewniej już chodzą, czekam teraz kiedy zaczną biegać :multi:

Posted

slicznosci:lol: moim juz wprowadzilam i kaszke dla niemowlat-bananowa najlepiej smakuje-miesko i twarozki-a mamucha POLKA juz zaczela stare spiewki czyli zwracamy zarelko i dzielimy sie z dziecmi

Posted

A ja zaczynam od kleiku, jak zaczynaja marudzić to kaszki smakowe :evil_lol: U mnie to displayami idzie ... nie tak jak na grzywki, pół kaszki na cały miot ... buuu ale macie fajnie :loveu:

Moja Aska jest za skapa i watpie aby sie "podzieliła" jedzonkiem z małymi, ale pozyjemy zobaczymy ;)

Posted

DONIO przypomnialam sobie-jak nic sie nie zmieni to w warszawce zobaczysz MAKUTRE ZIKKURAT-ona tak jak sie domyslales jast po PIECHURZE

Posted

Moja Panda!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Siwa tez piekna ( ale ma to po swoim wujku Siwcu),ale jednak zostaje przy Pandzie:loveu:
Piekne te moje chrzesniaki :loveu: A jak rosna :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...