Em-ka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='didi'][B]Em-ka[/B] prosiłaś o zdjęcia braciszka i oto one: [IMG]http://img93.imageshack.us/img93/8520/siedzi0qh.jpg[/IMG] [/quote] [B][COLOR=navy]Didi[/COLOR][/B]: dziekuję za foteczki! [B]Oudi [/B]jest naprawdę ładnym, futrzastym kawalerem :multi: oby był podobny do ojca - zarówno wyglądem, jak i charakterem ;)
Ilona Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [quote name='sh_maniak']czy to lampa do pazurów ? :cool3:[/quote] Nie mylisz się to lampa do pazurów:cool3:
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja po tipsach mam złe wspomnienia, ze az mnie ciarki przeszły jak ta lampe zobaczyłam. Po pierwsze mi sie w zyciu zadne nie utrzymaly...bo jak ja bym mogla nie zagrac w kosza, a pozatym na wystawach psy mi łamały jak wystawiałam. paskudztwo:shake: Szkoda kasy:eviltong:
didi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [quote name='flashka-g']ja po tipsach mam złe wspomnienia, ze az mnie ciarki przeszły jak ta lampe zobaczyłam. Po pierwsze mi sie w zyciu zadne nie utrzymaly...bo jak ja bym mogla nie zagrac w kosza, a pozatym na wystawach psy mi łamały jak wystawiałam. paskudztwo:shake: Szkoda kasy:eviltong:[/quote] Popierwsze w tipsach można robić wszystko :lol: (nawe grać w kosza)!! Po drugie może miałaś za długie i dlatego łamałaś. Po trzecie może zła metoda do Twoich paznokci lub źle założone :evil_lol:
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 no jasne...wyrwały mi sie razem z moja płytką..dobrze by było gdyby odpadły same, a nie razem z moim paznokciem. jasne ze grac w kosza mozna..ale nikt nie da ci gwarancji ze ci nie peknie, ani nie odpadnie:roll: :lol: Mi sie tak to nie podoba, zrobilam sobie tylko żele zeby zobaczyc jak to jest. Chyba ze zrobie swojemu facetowi i bedzie mi drapac to sie na coś by przydało chociaz:)
sh_maniak Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja przerobiłam kilka kosmetyczek, az znalazłam ta jedyna :loveu: Wczesniej jak mi tamte robiły pazury, zawsze cos pekało, odpadało z byle powodu.:angryy: Nie to co teraz :loveu: i kilka lat jest oki, wiadomo, że jak w cos przywale mocno to sie cos z pazurami stanie, np ostatnio spadł na mnie kubeł ze smieciami ten z podwórka ( ok 80 kg) i przygniótł mi rece do ziemi :crazyeye: , paznokcie jako tako wytrzymały nawet to :cool3: . Pękły mi trzy, na zasadzie kreski na paznokciu i nic wiecej :loveu: Ale to było 80 kg :crazyeye:
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja nie potarfie nawet swoich uhodowac...a co dopiero sztuczne zeby mi wytrzymaly:))Za żywiołowa jestem chyba:roll:
sh_maniak Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Swoich to ja tez nie umiem miec długich, mam bardzo miekkie i łamia sie przy byle pracy ... ja w tipsach wszystko robie : wszystko w domu i na ogrodzie, wszystko przy psach i żyją :eviltong:
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 sh napisz jakie masz - bo ja teżbym chciała, ale wolałabym uniknąć wypróbowywania na sobie hahah a jak już masz wypróbowane to :cool3: :cool1:
flashka-g Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja po tipsach mialam starsznie zniszczone swoje paznokcie..z rsezta juz z dobre 2 lata od tamtej pory nie moge ich zapuscic. Normalnie mialam tak miekkie , bo zostala mi taka cieniutka wartswa płytki tylko..katastrofa:shake: Pierwsze mi odpadły na wystawie jak pies mi ringówka zaczepił i pociagnał..i zostały pazury na honorowym:P hehe pozniej na siatkówce znowu, i dalam ostatnia szanse z naprawionymi..grałam w kosza...i stwierdzilam ze ja chyba nie moge miec... przez 2 tygodnie musialam je 2 razy naprawiac u kosmetyczki;p po dwoch tygodniach sie meczylam tylko zeby reszte ktora mi zostala zlikwidowac;/
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Moje sie trzymaja super.Robie wszystko - sprzatam,myje i susze psy ,zajmuje sie dzieckiem i jestem zadowolona.Wreszcie moje rece wygladaja ładnie a nie jak u chłopa małorolnego.Niestety przy małym dziecku strasznie czesto trzeba sie taplac w wodzie - robic zapierki,przepierki itp - noralnie lakier tego nie wytrzyma.A tak mam zdobienie w żelu i sie trzyma.
sh_maniak Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Waszka najlepiej idz tam gdzie Ress juz wytestowała ;) Wszystko w tipsach zalezy od kosmetyczki czy umie je robic czy nie, oraz od produktów na jakich pracuje :p
didi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [quote name='malawaszka']sh napisz jakie masz - bo ja teżbym chciała, ale wolałabym uniknąć wypróbowywania na sobie hahah a jak już masz wypróbowane to :cool3: :cool1:[/quote] To zapraszam do mnie na kawe i przy okazji na paznokcie :smile:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja sie dzisiaj bawilam nowym programem graficznym!!!!!!! [IMG]http://img82.imageshack.us/img82/8888/1310131bp.jpg[/IMG]
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [quote name='didi']To zapraszam do mnie na kawe i przy okazji na paznokcie :smile:[/quote] hmmm kusząca propozycja, tylko to potem trzeba uzupełniać co jakiś czas nie? no i wtedy mógłby być problem z jeżdżeniem :placz:
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [IMG]http://img368.imageshack.us/img368/5260/1310143nn.jpg[/IMG]
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Genialny wynalazek!!!!!!! [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/7804/131037dn.jpg[/IMG]
resuruss Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Nasza wnusia w wieku 4 tygodni!!!! [IMG]http://img65.imageshack.us/img65/6803/baksanpokerowyzywot3nz.jpg[/IMG]
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :loveu: jejuniuuuuuu ale rozgadana pannica :lol: :loveu:
Recommended Posts