resuruss Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Moze w wiadomosciach powiedza ,ze pogodowe anomalie na polskich Hawajach.....:evil_lol:
maga18 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 teraz swieci slonce, snieg topnieje, ale mokro jest... w nocy pewnie znow napada... i tak w kółko :shake:
AnkaW Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :placz: :placz: :placz: u nas też w nocy spadło tonę mokrego śniegu a teraz jeszcze deszczem zarzuca :angryy: :angryy: . Błoto śniegowe jak jasna cholera i słoneczka nie ma :bad-word: :grab:
AnkaW Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 resuruss napisał(a):Dudek!!!!Ciesz sie ,ze AZ blekitna....moj Gizmol to Bladodoopow I Wielki.Jest juz jak ludzka skora,taki cielisty. a moje sa jak mleczna czekoladka :multi: :multi: tylko doopki ciemnobrązowe :eviltong:
sh_maniak Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 bleh ten mokry snieg :angryy: dzisiaj mi auto obruciło w poprzek drogi :angryy: zatrzymałam sie 5 cm od rowu :crazyeye:
AnkaW Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 sh-maniak ufff całe szczęście że nic Ci się nie stało
Iwona Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Uuuuu:lol: - duo G jakie zachwycone spacerkiem:evil_lol:
Dorota_33 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Iwona-Gizmo to tu jest wkurzony,że mu każa na smyczy chodzić i że nie dadzą ciągle biegac.Gilbert to nie bardzo wiedział o co chodzi,bo jeszcze dobrze nie zna okolicy.
Iwona Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dorotko :lol:- ale Gilbert jest już duży:crazyeye:, niedługo przgoni Gizma:lol:. Jest ślicznie owłosiny- jaka gama kolorków:loveu:
Dorota_33 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Tak to widać!!! Gizmo jest łysy jak kolano,a Gilbert ma mnóstwo włosów!!! Dzisiaj jakaś para zapytała, czy to chow-chow?Tak mi sie śmiać chciało,że popatrzeli na mnie jak na wariatkę.Ale cóz,ludzie patrza na nie jakby ufo zobaczyli.
Dorota_33 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 miniaga napisał(a):Dora siadło mi gg:placz: u mnie jest ok z gg.
AnkaW Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dorota jaki masz śliczny podpisik Chłopaki zawsze tak na golasa? Czy tylko jak jest cieplej?
resuruss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Nareszcie Tasmina!!!!!!Bardzo ładna panna sie z niej robi!!!!!!Ate oczka rozmarzone......:loveu:
miniaga Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 resuruss napisał(a):Nareszcie Tasmina!!!!!!Bardzo ładna panna sie z niej robi!!!!!!Ate oczka rozmarzone......:loveu: Nio ! Marzy żeby jej Pani przestała świecić fleszem po oczach:lol:
resuruss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Hehe......jeszcze nie ma wyrobionego odruchu zwiewania przed aparatem ,wiec nie jest tak zle......
Dorota_33 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='AnkaW']Dorota jaki masz śliczny podpisik Chłopaki zawsze tak na golasa? Czy tylko jak jest cieplej? Podpisik to dzieło mojego dziecka-zdolna bestia! Chłopaki chodzą w kubrakach,ale dzis wyjątkowo bez,bo w planach był tylko ogródek,tymczasem wyszedł nam park.
Dorota_33 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No Aga wreszcie jakieś zdjęcia!!!! Śliczna z niej panna!!!
maga18 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Miniaga rosnie ta Twoja panna :loveu: I łata jej się nie rozjaśnia :cool3: Jej dwie siostry są zgłoszone do Katowic!! :) A Ty będziesz pokibicowac??
miniaga Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dziękujemy :lol: Musimy popracowac jeszcze nad sierścią na łapach. Niestety nie bedzie mnie w Katowicach, bo bedę po weselu. :placz:
AnkaW Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Śliczna Tasminka, i pierwszy raz widzę u niej tą łatkę :loveu: :loveu:
Recommended Posts