Iwona Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Dudek']Owczarek niemiecki x grzywacz No nie :shake:, pomijając już wszystkie inne aspekty takich skojarzeń, mnie ciekawi jedno:oops: jak wyglądały miłosne igraszki grzywacza z wilczurzycą lub na odwrót / w sumie bez różnicy/:crazyeye::evil_lol:
resuruss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Fajny ten z owczarkiem........Oj jakby bylo milo miec takiego owczarka......jedynym mankamentem mojej Tosiuni jest regularne lenienie.......a tu problemu by nie bylo........ Lothia!Gremliny i Gizmo vel Koopa!!!!
Dudek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Zabijcie mnie ale pappilona x grzywaczagdzieś mi wcięło - ale... wyglądał jak przeciętny grzywacz:cool3: :evil_lol: A teraz z innej beczki: mój dziadek (ten w pieluchach) z nianią i mamą (moją prababcią) i jamniorkiem:loveu: Z taką tradycją aż się dziwię, że nie jestem hodowcą jamników:lol:
Em-ka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Mała pomyłeczka......... a te krzyzóweczki - to tylkie nieszczęśliwe psy...........koszmarne
maga18 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Iwona napisał(a):No nie :shake:, pomijając już wszystkie inne aspekty takich skojarzeń, mnie ciekawi jedno:oops: jak wyglądały miłosne igraszki grzywacza z wilczurzycą lub na odwrót / w sumie bez różnicy/:crazyeye::evil_lol: moze to nie z grzywaczem a xolo czy peruwiańczykiem... :cool3:
AnkaW Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 GIZMO - gremlin jak żywy. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Łooo tej rudy grzywacz x chin to jak gremlin!!! :-o Ale paskudki ;) ale grzywacz x niemiecki wygląda całkiem ciekawie ale jak one to zrobiły????:cool3:
flashka-g Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 niektore te psy skrzywdzila natura normalnie;p ale gremlin boski:)) a z mopsem zremixowac?? moze byłby łysy i pofałdowany:))
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jamniolek fajny :) tak naturalnie wygląda.. :)
garvin Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Em-ka']Zobaczcie jakie ładne: Bardzo ładne :multi: a to są grafiki czy jeszcze co innego?
resuruss Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Em-ka']A to krzyżóweczka Yorka i grzywka: Hahahaha,dobre......Ciekawe jakby wlascicielka tego psa czyli : Unicorn On Gossamer Wings Ch.USA Zareagowala na wiadomosc ,ze jej pies to mieszanka grzywca z yorkiem;)
Em-ka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 resuruss napisał(a):Hahahaha,dobre......Ciekawe jakby wlascicielka tego psa czyli : Unicorn On Gossamer Wings Ch.USA Zareagowala na wiadomosc ,ze jej pies to mieszanka grzywca z yorkiem;) A wiesz Ress, że na węgirskim forum ta fotka widnieje jako krzyżówka??!! hahahahahahha - zwacam honor psiakowi i jego właścicelom....:grin: :grin:
Em-ka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 garvin napisał(a):Bardzo ładne :multi: a to są grafiki czy jeszcze co innego? nie wiem, co to za technika........:shake: również znalezione na węgierskich stronkach ;)
gruca Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 HEROINKA i AGATKA w nowych koszulkach od Beatki (Cypiskowej)
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 koszulki swietne!!! :loveu: szkoda ze ja nie mam talentu krawcowej :placz:
resuruss Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Em-ka!Nie wiedzialam,bo nie ogladam wegierskiego forum....nie znam jezyka wegierskiego,wiec nie mialabym pojecia o co chodzi wogole...... Zamieszczam link do strony tego psa : http://www.chinesecrested.no/registry/47985/Unicorn+On+Gossamer+Wings.html
Em-ka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Znalazłam juz wcześniej ten link ......... widziałam - przyznaję mój błąd......;)
anna1 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 nie no te mieszanki sa koszmarne; jeszcze z owczarem ujdzie bo ladny ale reszta... tez z chinem to tragedia az zal patrzec;
onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 a u nas zima straszna przyszła sniegu mnóstwo mała sesyjka z porannego wybiegu:p najpierw szalone biegi, udało mi się tylko uchwycić Vascule reszta jak przeciąg:evil_lol: gdzie te szczeniory?wypatrują rodzice:lol: Agi za mała i w śniegu nei widać więc robimy surykatkę a łobuzy pod przyczepą:evil_lol: niby ich nie widać:evil_lol: Rumianek w śniegu Rubus poszedł porąbać trochę drzewa do kominka- gdzie ta siekiera... Zabawa na śniegu a potem wyglądam tak:roll: może uda se troche zjeść
Recommended Posts