Em-ka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 paniMysza napisał(a):onka, a z jakiej hodowli jest twoj maly ciupek? bardzo sliczny jest! :D Myszko - to mały Secrecik :)
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 i jeszcze jedna fotka z Nowej Rudy - Toffik :D
paniMysza Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Em-ka napisał(a):paniMysza napisał(a):onka, a z jakiej hodowli jest twoj maly ciupek? bardzo sliczny jest! :D Myszko - to mały Secrecik :) hmmmmmmmmmm :roll: :D
Jolka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='paniMysza'][quote name='Em-ka'][quote name='paniMysza']onka, a z jakiej hodowli jest twoj maly ciupek? bardzo sliczny jest! :D Myszko - to mały Secrecik :) hmmmmmmmmmm :roll: :D Myszka - cały Secret tkwi tutaj http://www.secret1.republika.pl/foty/glowna.html :wink:
miniaga Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 My bedziemy jutro w Nowym Dworze całą rodziną, więc do zobaczenia!
onka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 tak mi wolno wszystko chodzi,że padne tutaj zaraz... Teddy :)
AnkaW Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Onka fajowy :angel: :angel: i wygląda, że czuje sie jak u siebie w domu :lol:
Em-ka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Onka - śliczny te Twój nowy domownik; przede wszystkim piękna budowa!!! :angel: już widzę jak kosi na ringach wszystkich rywali!!! 8) :P
onka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 zapoznał się juz z reszta ferajny, dziewczyny nawet go wpuściły na sofę :D Vascula od razu chciał sie bawic wiec wszystko super no a golden miła go gdzieś 8) on zawsze ma na wszytsko luz :lol:
onka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 jest po prostu kochany strasznie dokładnie taki jakiego sobie wymarzyłam :D no i jesli chodzi o skojarzenie jego rodzicieli :D to juz wogóle :angel: moja mama nawet przyjechała dziś go zobaczyc 8) najpierw przez telefon stwierdziła,że oszalałam :roll: pod kazdym względem :lol: ale jak juz go zobaczyła :angel: bardzo sie ciesze,że juz jest z nami nie ma nic gorszego jak czekanie od momentu narodzin :D az w koncu jest!!!
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 onka napisał(a):jest po prostu kochany strasznie dokładnie taki jakiego sobie wymarzyłam :D no i jesli chodzi o skojarzenie jego rodzicieli :D to juz wogóle :angel: moja mama nawet przyjechała dziś go zobaczyc 8) najpierw przez telefon stwierdziła,że oszalałam :roll: pod kazdym względem :lol: ale jak juz go zobaczyła :angel: bardzo sie ciesze,że juz jest z nami nie ma nic gorszego jak czekanie od momentu narodzin :D az w koncu jest!!!Prześliczny i w piękne kropeczki - cudeńko
malawaszka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 jejkuuu Onka CUDNY!!!! tfu tfu żeby nie zapeszyć :angel: :angel: :angel: :angel:
maga18 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Onka super jest :multi: - ciekawe jaki bedzie jak sie opali... :hmmmm: - chyba cały czarny/brązowy - ale moze mu ten kolorek na grzywie zostanie :D Cudo!!! :lilangel:
didi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Onka Teddy jest piękny!! :iloveyou: Kolorek grzywki bardzo mi się podoba!!
onka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 pare fotek moich maluszków:) chłopaki dziewczyny Monia :) Rosa Thea Rumianek Teddy :angel: Teddy :angel:
malawaszka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 aaaa Monia :roflt: moja imienniczka :lol: :lol: :lol: śliczna panna ale ta to jest łysa :angel:
didi Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Witam!! U nas zaczyna sie już strojenie przedświąteczne :wink: : Onika Super Ciapki: Onka Super Ciapki: Orzeszek Super Ciapki: Oudi Super Ciapki:
malawaszka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 hahaha Orzeszek jaki dumny :lol: :angel: Oneczka moja śliczna - cudnie ma umaszczoną główkę :angel:
onka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 malawaszka napisał(a):aaaa Monia :roflt: moja imienniczka :lol: :lol: :lol: śliczna panna ale ta to jest łysa :angel: :roflt: noo widzisz każdy tutaj zaraz bedzie miał swoją -swojego imiennika :roflt: jest Monia jest onka :lol: a Ramonda jest łysa łysa:) ale za to jest super okłaczony ogonek i głowa :D
resuruss Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Onka!Wczesniej nic nie napisalam ,bp mam niezly kociol w domu....mama wymyslila malutki remoncik przed swietami. Teddy jest sliczny!!!!Bardzo dobry wybor!!!!!!Najciekawszy szczeniak z tego miotu!!!Zycze Wam wielu sukcesow!!!! Didi!!!Jak te maluchy Wasze rosna!!!!Drozdze im dajecie do jedzenia czy co?????Niedawno takie robaczki byly a teraz juz ciekawskie mordki pozuja do zdjec!!!!!Onika coraz slodsza sie robi!!!!!
onka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 a tutaj pare zdjatek :) Łysa Monia :lol: nardziej łysa niż noga pochodzenia męskiego :lol: potem paluszek :lol: zawsze sie nadziwic nie mogę bo tutaj tylko Monia z mamą ale zawsze wszystkie sie pakuja do takiego koszyka! Roa Thea myslicielka wędrowniczka, normalnie ta to ma chodzone po domu.. w nocy jak sie gdzies zgubi to trzeba jej szukać :lol: :angel: Rubus :D Rumianek rozrabiaka a tak Wiewióra adoptowała Teddiego :lol: i Teddy spi i Wiewiórka
AnkaW Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ale śliczna dzieciarnia :angel: :angel: :angel: jak szybko rosną :lol: i jak sie później z nimi rozstać :cry:
malawaszka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 haha CUDA!!!!! a wiewióra pozazdrościła Agi i w końcu ma swoje dziecię :angel:
Recommended Posts