Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No popatrz Han- ja sie w tej lysej campanilli od razu zauroczylam:) nie wiem czemu ale jest dla mnie poprostu do schrupania- takie moje pierwsze wrazenie i juz pewnie tak zostanie;
co do depilacji- ja swoich semikow nie wyrywam- mi sie rewelacyjnie sprawdza krem :))))))))))))
martini raz zostal recznie wydepilowany i stracil w tym miejscu pigment na ponad miesiac- fakt ze semi to nie typowy hl bo np. moja Łysą moge bez problemu wyrwac (ale ona ma 3 wlosy na krzyz na grzbiecie);wiec ja jak juz kiedys dyskutowalam z orsini ja jako ta krowa zdania nie zmienie i wyrywac moich nie bede:)))))))))))
ach- angel- jeszcze raz dzieki za info :)

Posted

Agama napisał(a):
nie wiem ,na fotce wyglada jak gekon toke przyklejony do sciany:eviltong: :lol: :lol:

strzal w dziesiatke :)))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='anna1']wiec ja jak juz kiedys dyskutowalam z orsini ja jako ta krowa zdania nie zmienie i wyrywac moich nie bede:)))))))))))
:)

ale mam dzis humorek:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Przedstawiam Wam moje maleństwo. To samczyk mogliszki, o długości 2 cm. Jak dorośnie będzie miał ok. 6 cm. W tej chwili ma postać larwy. Jego imię to Querqus. Prawda, że śliczny :loveu:

I mój kochany syneczek

Na koniec muszę się pochwalić zdjęciam z moim ulubionym łyżwiarzem Alexeiem Yagudinem, mistrzem olimpijskim z 2002 roku :multi: :multi: :multi: . Jeśli ktoś interesuje się łyżwiarstwem na pewno wie kto to

Posted

a ta wiedzma z lewej to kto????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
zartowalam, mowilam, ze mam dzis humorek:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
modliszek piekny, ale raczej mu pani modliszki w prezencie nie dawaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja niestety nie jeżdżę na łyżwach, ale bardzo się interesuję tym sportem. A zdjęcie z Yagudinem zrobiłam sobie jak byłam na jego występie.
Orsini, nie zartuj, ja wiem, że ideałem nie jestem :diabloti: . Nie sprezentuję mojemu maleństwu żadnej panienki, bez obaw :evil_lol:

Posted

Solange bez przesady:)))))nio wiesz miniadze niestety do piet nie dorastasz-przykro mi ale takie sa fakty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...