Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Draczyn - jak mozesz zanudzac. Przeciez masz tyle psow, tyle zdjec mozna pokazac. Sama mowiwsz zebyscy dawali zdjecia naszych. Predzej to naszymi psami mozemy zanudzac bo mamy jednego/dwa..

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
ja tam chętnie oglądam wszystkie zdjęcia:flasings:
Ale moje były już tyle razy i w różnych pozycjach.
Viris, Twoja suczka stale rośnie i się rozwija i ciekawe jest obserwować , jak się rozwija, a moje s stale takie same, a nie jestem z zamiłowania fotografem, więc nie wydaje mi się aby zwykłe zdjęcia stale tych samch psów były dla Was ciekwe

Posted

Draczyn napisał(a):
Ale moje były już tyle razy i w różnych pozycjach.
Viris, Twoja suczka stale rośnie i się rozwija i ciekawe jest obserwować , jak się rozwija, a moje s stale takie same, a nie jestem z zamiłowania fotografem, więc nie wydaje mi się aby zwykłe zdjęcia stale tych samch psów były dla Was ciekwe

Nie wydaje Ci sie, ale tak jest. Wiec dawaj jak tylko bedziesz miala jakies zdjecie.

Posted

[quote name='Hebulka']Masz rację Draczyn,świateczne i bardzo słodkie,zwłaszcza ta minka Tusia jest zabójcza :-DChłopak jest w czepku urodzony, świtnire trafił, kochaj go jak własne dziecko

Posted

Jesinne panienki

:)
Nie było mnie troszkę. Podziwiam wszystkie buldożki:) Najdłuzej białe bo do nich mam słabość:) Pozdrawiam

Posted

Joss - gdy Cie widze z Twoimi dziewczynami, to zielenieję z zazdrości ;) (nie mylić z zawiścią!!) :infinity: :infinity: :infinity:

Posted

Ats...a wiesz, ze ja sobie tez ich zazdroszcze:D Nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez nich:) Draczyn, jest tak jak pisałam, gdyby nie to, że z bliska 'gołym okiem' widac zmiany na skórze oraz brązowe zacieki to wydawalo by sie ze beza jest zdrowa w 100%. Wkleje pożniej zdjecia na których widac jej rózowy pychol. Hebulka, dziewczynki ucałowane. Dzienks:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...