Viris Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Draczyn - jak mozesz zanudzac. Przeciez masz tyle psow, tyle zdjec mozna pokazac. Sama mowiwsz zebyscy dawali zdjecia naszych. Predzej to naszymi psami mozemy zanudzac bo mamy jednego/dwa..
JustynaJK Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja tam chętnie oglądam wszystkie zdjęcia:flasings:
Draczyn Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 JustynaJK napisał(a):ja tam chętnie oglądam wszystkie zdjęcia:flasings:Ale moje były już tyle razy i w różnych pozycjach. Viris, Twoja suczka stale rośnie i się rozwija i ciekawe jest obserwować , jak się rozwija, a moje s stale takie same, a nie jestem z zamiłowania fotografem, więc nie wydaje mi się aby zwykłe zdjęcia stale tych samch psów były dla Was ciekwe
Viris Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Draczyn napisał(a):Ale moje były już tyle razy i w różnych pozycjach. Viris, Twoja suczka stale rośnie i się rozwija i ciekawe jest obserwować , jak się rozwija, a moje s stale takie same, a nie jestem z zamiłowania fotografem, więc nie wydaje mi się aby zwykłe zdjęcia stale tych samch psów były dla Was ciekwe Nie wydaje Ci sie, ale tak jest. Wiec dawaj jak tylko bedziesz miala jakies zdjecie.
Viris Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='elżbietarusos'] AISZA Sajdaki SUPER POZA!!!! No ja nie moge. Super uchwycone:bigok:
Hebulka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='elżbietarusos'] AISZA Sajdaki Poza bombowa.Moje dziewczyny też lubią siadać na całym dupalku :-D
Draczyn Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Hebulka']TUSIO GAGI :santagri: Prześliczne te fotki Tusia. Takie świąteczne
Hebulka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Masz rację Draczyn,świateczne i bardzo słodkie,zwłaszcza ta minka Tusia jest zabójcza :-D
Draczyn Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Hebulka']Masz rację Draczyn,świateczne i bardzo słodkie,zwłaszcza ta minka Tusia jest zabójcza :-DChłopak jest w czepku urodzony, świtnire trafił, kochaj go jak własne dziecko
Joss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jesinne panienki :) Nie było mnie troszkę. Podziwiam wszystkie buldożki:) Najdłuzej białe bo do nich mam słabość:) Pozdrawiam
Atenka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Rosną dziewczynki jak na drożdżach, kiedy wstawisz zimowe panienki?
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Aisza ma obledne spojrzenie na kazdej focie ;) Joss - sliczne masz te maluchy. WIECEJ ZDJEC!!! :D
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 O nowe zdjecie w trakcie pisania sie pojawilo, dawaj do tematu nasze buldozki i my ;D
Hebulka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Joss dziewczynki faktycznie urosły pięknie !!!! Super foteczki wstawiaj ich jak najwiecej i jak najczęściej !!!!!!! Ucałuj piękne mordeńki od nas.
ats Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Joss - gdy Cie widze z Twoimi dziewczynami, to zielenieję z zazdrości ;) (nie mylić z zawiścią!!) :infinity: :infinity: :infinity:
Draczyn Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='Joss']A proszę:) Wsystkie tsy:) Joss, piękna fotka, a ta Twoja blondynka, to wygląda na okaz zdrowia. Przepiękna trójka
Joss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ats...a wiesz, ze ja sobie tez ich zazdroszcze:D Nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez nich:) Draczyn, jest tak jak pisałam, gdyby nie to, że z bliska 'gołym okiem' widac zmiany na skórze oraz brązowe zacieki to wydawalo by sie ze beza jest zdrowa w 100%. Wkleje pożniej zdjecia na których widac jej rózowy pychol. Hebulka, dziewczynki ucałowane. Dzienks:)
Recommended Posts