Hebulka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ale piękna para !! To jakiś znajomy buldożek Draczyn ?
Viris Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Joss napisał(a): W dalszej kolejnosci chcialam tylko jedno zdanie dotyczące konfliktu powyzej...wydaje mi sie że Viris w swoim pierwszym poscie dotyczącym piesków Misiaczka pisała nie o urodzie piesków a o zdjęciu, pozie, kadrze, jednym słowem o kompozycji fotografii. Nie widze tam slowa o tym ze psy Misiaczka są nieładne. Jak sam Misiaczek pisze...jesli sie podobają chwalic, jesli nie nie komentowac. Zdrowa zasada. :bigok: Normalnie Cie kocham! Dzieki za to co napisalas. Dokladnie o to chodzilo.
Viris Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Jeju chwile mnie nie bylo a tu tyle zdjec :))
Atenka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nie było mnie tylko przez weekenda liczba nowych zdjęć ogromna. Draczy, Hebulka, Anutka zdjęcia, jak zwykle, rewelacyjne.:-D
Draczyn Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Atenka']Nie było mnie tylko przez weekenda liczba nowych zdjęć ogromna. Draczy, Hebulka, Anutka zdjęcia, jak zwykle, rewelacyjne.:-DDzięki Atenka. Cieszę się , że Ci się podobały. Czekamy na Twoje fotki
Draczyn Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 JustynaJK napisał(a):świetne:-DJustyna, Ty też zawsze miałaś tyle świetnych pomysłów i ładnych fotek, a ostatnio coś się nie udzielasz. Zapraszamy do współpracy. Pozdrawiam
JustynaJK Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Draczyn napisał(a):Justyna, Ty też zawsze miałaś tyle świetnych pomysłów i ładnych fotek, a ostatnio coś się nie udzielasz. Zapraszamy do współpracy. Pozdrawiam no właśnie,na nowym dogo nie umiem sobie poradzić z wklejaniem zdjęć,czekam aż jakaś duszyczka się zlituje i mnie uświadomi:flasings:
Draczyn Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 JustynaJK napisał(a):no właśnie,na nowym dogo nie umiem sobie poradzić z wklejaniem zdjęć,czekam aż jakaś duszyczka się zlituje i mnie uświadomi:flasings:Wytłumaczyłam Ci ju na off-ie jak wkleić zdjęcie. Zajrzyj tam
JustynaJK Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 już umiem,a to aktualna fota mojego ONka,wprawdzie to nie BF ale jego przyjaciółka największa to właśnie pręgowana buldożka
Draczyn Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jest przepiękny, a może się z nnim zaprezentujesz na buldożki i my. Chętnie Cię poznamy
JustynaJK Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 http://www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/887/display/4401968
elżbietarusos Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 LIZACZEK i LANDRYNKA Pro Publico Bono ( w wieku 4 tygodni )
Draczyn Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Atenka']Draczyn a co to za małe cudo na deskorolce?Nie wiem nie stety Atenko, to nie moje pieski. Znalazłam je gdzieś w internecie i wydawały mi się zabawne, więc je wkleiłam. Moje buldożki już znacie, więc nie będę Was nimi zanudzać, a takie śmiesznoty, chyba warto obejrzeć
Recommended Posts