Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Brawo, brawo dzielne zuchy 5 +
Buńka od początku jak tylko przyszła to niczego się nie bała pokazała Gackowi gdzie jego miejsce. Na spacerch tylko ją pouczam Buńka ty grzeczna musisz być. Wiecie , że ona to pojmuje jest coraz lepiej.
Tylko mówię jej, że na stare lata trafiła na karuzelę , bo u mnie są na klatce kręcone schody no i 3 piętro. Można się zakręcić ale trudno tak to j€ż jest.Chwalmy co się da.
Mama Wioli

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Brawo, brawo dzielne zuchy 5 +
Buńka od początku jak tylko przyszła to niczego się nie bała pokazała Gackowi gdzie jego miejsce. Na spacerch tylko ją pouczam Buńka ty grzeczna musisz być. Wiecie , że ona to pojmuje jest coraz lepiej.
Tylko mówię jej, że na stare lata trafiła na karuzelę , bo u mnie są na klatce kręcone schody no i 3 piętro. Można się zakręcić ale trudno tak to j€ż jest.Chwalmy co się da.
Mama Wioli[/quote]Co tam kręcone schody w porównaniu tą zapsioną klatką w schronisku. Po oczkach widać, że jest zadowolona

Posted

[quote name='Draczyn']No teraz chyba sie uda oto nowy nabytek z Polewych Buldogow[URL]http://krolarlekin.w.interia.pl/lordsiedzi.JPG[/URL][/quote]Nic nie piszecie o tym pięknym piesku. Mnie ię on okropnie podoba, aby go zobaczyć trzeba kliknąć na napis. Nie mogłam dać zdjęcia, bo za duży, a ni umiem go zmniejszyć

Posted

Draczyn,po prostu czytasz w moich myslach !!! :o
Miałam Cie kilka dni temu pytac o Oktawie ,czy masz jakies jej zdjecia i czy wiesz co sie z nia dzieje !!
Normalnie telepatia !!

Posted

[quote name='Hebulka']Draczyn,po prostu czytasz w moich myslach !!! :o
Miałam Cie kilka dni temu pytac o Oktawie ,czy masz jakies jej zdjecia i czy wiesz co sie z nia dzieje !!
Normalnie telepatia !![/quote]Oktawia niestety jst moim wyrzutem sumienia, tak jak Wafel poszła w niewłaściwe ręce i psy ją we własnym domu rozszarpały. Smutne, ale prawdziwe. To jedyne jej zdjęcie mi zostało

Posted

Boże jakie to smutne :cry: szkoda, że niektórzy ludzie nie mają zupełnie wyobraźni i zwierząta na tym tracą :( tak mi przykro, szkoda bo taka śliczna dziewczynka była...

Posted

No niestety, nigdy nie wiadomo, jak szczenię trafi. Przyjechała po nią młoda ładna elegancka dziewczyna, dużo mówiła, że kocha psy , agłownie buldożki i nawet na raty ją kupiła - i co z tego było prawdą?????????????? :evilbat: :evilbat:

Posted

Boże,pojecia nie miałam :cry: :cry: :cry:
Coś okropnego !! Jak można było dopuścic do czegos takiego ?? :o :o
Dawno to się stało ????
Jestem w szoku...

Posted

[quote name='Hebulka']Boże,pojecia nie miałam :cry: :cry: :cry:
Dawno to się stało ????
Jestem w szoku...[/quote]Miała około 2ch lat. Zaraz po odchowaniu 1go miotu. Na którejś wystawie zadałam hodowczyni pytanie, dlaczego jej nie wystawia. Odpowiedziala , że niestety zamordowały ją pozostałe psy. Wyobrażasz sobie coś takiego - bo ja nie

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Boże,pojecia nie miałam :cry: :cry: :cry:
Dawno to się stało ????
Jestem w szoku...[/quote]Miała około 2ch lat. Zaraz po odchowaniu 1go miotu. Na którejś wystawie zadałam hodowczyni pytanie, dlaczego jej nie wystawia. Odpowiedziala , że niestety zamordowały ją pozostałe psy. Wyobrażasz sobie coś takiego - bo ja nie[/quote]

Ja też nie .....
Brak mi słów..

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Boże,pojecia nie miałam :cry: :cry: :cry:
Dawno to się stało ????
Jestem w szoku...[/quote]Miała około 2ch lat. Zaraz po odchowaniu 1go miotu. Na którejś wystawie zadałam hodowczyni pytanie, dlaczego jej nie wystawia. Odpowiedziala , że niestety zamordowały ją pozostałe psy. Wyobrażasz sobie coś takiego - bo ja nie[/quote]

Ja też nie .....
Brak mi słów..[/quote]I to są te przykre strony hodowli. Sprzedajesz komuś ukochanego i wypieszczonego szczeniaczka i nigdy nie wiesz, cy on wyląduje w budzie, czy w jakiejś komórce, czy może wogóle w tak tragiczny sposób zginie. Niektórzy pięknie potrafią się maskować i robić na innych wspaniałe wrażenie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...