Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już w blożku Tedzika skomentowałam :loveu:.Ale jeszcze się powtórzę.
Śliczny chłopak a kokardka przeciw zauroczeniu a nie dlatego,ze Tedzisław niemęski :evil_lol:.

Posted

[quote name='misiaczek']Ja już w blożku Tedzika skomentowałam :loveu:.Ale jeszcze się powtórzę.
Śliczny chłopak a kokardka przeciw zauroczeniu a nie dlatego,ze Tedzisław niemęski :evil_lol:.

Też prawda... :cool3:

Posted

na poczatek z wyprawy na równice |883 m n.p.m. czas wędróki pod góre ok 2 godzinki
Na szczycie :):):)

i Sama wspinaczka

zawsze jest czas i siła na zabawe :)

zimne potoki sa najlepsze do nurkowania ;)

CDN.......

Posted

Ustroń ( Beskid śląski ) bardzo polecam jest gdzie spacerowac jest rzeka i duzo noclegów gdzie akceptuja zwierzeta , ludzie przesympatyczni :) bedziemy tam czesto bo mamy tam godzinke drogi :):):):

Posted

Potrafi potrafi :evil_lol: Mała torpeda, zaraz poszukam więcej zdjęć.
Ostatnio jedna z dogomaniaczek z Włocławka pokazała mi świetne miejsce na spędzenie czasu z psiakiem. Jeziorko w lesie super woda, piaseczek po prostu wypas. Klarę ciągnęło do wody od dawna, raz skoczyła do jeziora za jakimś szczurem ale szybko wybiegła, później pojechaliśmy nad małą rzeczkę i tam pływała - całkiem sama z siebie bez zmuszania i wrzucania do wody. Później było morze, ale były spore fale i bała sie wejśc głębiej.
No a teraz jak tylko parkujemy samochód nad jeziorkiem to zaczyna się wariactwo ;)

Posted

Tu rzeczka (taka mała między polami) akurat kilka razy nam się udało że ludzi nie było, bo kiedyś się trafiło że się zjechali i miejsca było za mało:cool1:

Zanurzenie peryskopowe ;)

Torpeda

A tu na mostku

Posted

Chefrenek napisał(a):
Fajnie jest mieć takie miejsce gdzie psiak może się wyszaleć :D

Ja zapraszam (szkoda że teraz wyjeżdżam) we wrześniu. Wtedy powinnam już siedzieć na doopce. Z Wawy macie bezpośredni pociąg który jedzie 2 godzinki :)

Posted

Nie widziałam żeby miała zapędy samobójcze, woda jest tam dosyć płytka i taki skok by się pewnie źle skończył :)

Tu nad morzem w zeszłym roku ( w tym nie wiemy czy się uda ).

Słoneczny patrol

Na fali:

Na kocyku najlepiej :)

Zgonili z mojego kocyka :(

Uooo

Posted

Chefrenek napisał(a):
Chyba musiałaś ją kąpać po powrocie z plaży?

Jak wyskakujemy nad wodę to tylko przecieramy ją dokładnie mokrym ręcznikiem.
Ale jak byliśmy nad morzem to z uszu piach wyciągaliśmy z wetką przez 2 tygodnie:evil_lol:

Posted

Wcześniej dużo się tu udzielałam, dużo zdjęć wklejałam. Jakiś czas temu z powodów gdzieś na forum opisanych postanowiłam zrobić sobie przerwę;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...