Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj jakie piękne buldozie... ;) A zwłaszcza Teodor, który już dawno zaskarbił sobie moje względy. ;)
Mada: Będę dziś piekła ciasteczka pasztetowe. Zdam ci później relacje... ;)

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebe, prześliczne fotki, zresztą, jak zwykle. A cóż to za nowy amant ten kudłaćz?????????????

To 7-mio miesięczna PONKA spotkana w parku.Bardzo sympatyczna ale nieśmiała dziewczynka..:oops: patrzyły się na siebie z Emi ale jakoś nie mogły sie zabrać do zabawy..:roll:

Posted

Hebulka napisał(a):
To 7-mio miesięczna PONKA spotkana w parku.Bardzo sympatyczna ale nieśmiała dziewczynka..:oops: patrzyły się na siebie z Emi ale jakoś nie mogły sie zabrać do zabawy..:roll:
A wygladają, jakby sie fajnie bawiły:multi::multi::multi:

Posted

Akitka napisał(a):
Jejku mój ukochany Tedziuś... :loveu: Jestem w nim zakochana po same uszy (moje). :lol:

Dzięki Kasia za miłe słowa :) Mam nadzieje, że kiedyś też będziesz miała swojego bulwika :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Dzięki Kasia za miłe słowa :) Mam nadzieje, że kiedyś też będziesz miała swojego bulwika :)

Myślę nad tym, ale w odpowiednim czasie. Na pewno to spokojnie i odpowiedzialnie przemyślę (tzn. rozejrzę się za odpowiednią hodowlą i beżowym szczeniakiem)... ;)

Posted

Chefrenek napisał(a):
Czyli jednak beżak? Pasowałby do Ambry.

Heh tak... Lub łaciatek, ale zdecydowanie beżowe najbardziej mnie urzekają. :cool3: A pasowałby beżaczek do Ambry. ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Heh tak... Lub łaciatek, ale zdecydowanie beżowe najbardziej mnie urzekają. :cool3: A pasowałby beżaczek do Ambry. ;)

Zdecydowanie beżaczek (blondyn) by do Ambry pasował :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Zdecydowanie beżaczek (blondyn) by do Ambry pasował :)

Kiedyś się doczeka... I będzie miała swojego prywatnego blondyna... ;)

Posted

_beatka_ napisał(a):
proszę ie dyskryminować brunetów:razz:
bajtek jako pręgus też na pewno pasowalby do Ambry:eviltong:

Heh w sumie czemu nie, byłby kontraścik ładny... ale prawie bruneta to Ambra już ma... :cool3: (tzn. pieska mojego TŻ-eta).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...