Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsze spotkanie ;>

Trzy traktorki.

Klara demonstuje Nesce i Bezce jak sie opalac lubi najbardziej :>

Przemyslenia Bezy po nauce opalania :>

Lepiej biegac niz sie opalac. Szczegolnie ze slonce juz zaszlo :eviltong:

Siostrzyce ;>

Atak!!!!!!!

Ladnie siadamy dla ciasteczek. Klara siada tylko na dywanie/kanapie..

Zdjecie grupowe.

Kanapa jest nasza!!!

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Spotkanie w istocie udane:) Zero agresji, sama zabawa. Troche sie martwilam czy trzy panienki sie nie pokłócą, ale pozywtywnie nas zaskoczyły:) Beza i Neska spały jak zabite po powrocie do domu, pewnie im się sniło kolejne spotkanie:)

Posted

Beatka - ja serdecznie zapraszam. Na razie nie mamy mozliwosci przenocowania Was z Bajtkiem, ale mozliwe ze jakos niedlugo bedzie mozna. Jakbysmy mieli kiedys jakis wolny dzien to 2 godziny pociagiem i juz jestescie.
Tylko Klara by zwiewala gdzie pieprz rosnie ;)

Posted

Mozemy sie jakos w Wawie kiedyś umówic, my w 1,5 h jestesmy:) A panienki lubia podróze. Tylko Klarcia niestety mniej:( Ale moze jakos, coś się kiedys zorganizuje:) Tylko trzeba znalezc miejsce gdzie nie ma ludzi i innych psów;))))))))

Posted

Wiosennie sie zrobilo:))) Misiaczek, puszczasz je czasem ze smyczek? Jak sie zachowuja?:)
Bezka moja wlasnie zakonczyla cieczke, cycuchy jej urosly, boje sie troche urojonej...czy mozna cos zrobic aby do tego nie doszlo??? sorry to pytanie troche nie w tym topicu:/

Posted

A no i jeszcze zlot, jeśli Neska nie dostanie cieczki to będziemy. Moje glupolki zwariują, one nie cierpia na smyczach, wyrywaja sie i sa generalnie bardzo nieułozone...no ale sporóbujemy:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...