misiaczek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Joss napisał(a):Wiosennie sie zrobilo:))) Misiaczek, puszczasz je czasem ze smyczek? Jak sie zachowuja?:) Cały czas latają po lasku bez smyczy :-)...ale wtedy by tych fotek nie było ;). Bo to szatany,łobuzy,latawce...żeby coś pstryknąć a szczególnie razem,to trzeba na smycz ;).Jeszcze Misiulce można,bo ona się ode mnie nie oddala, ale Sotek jest nonstop w ruchu,on się wogóle nie zatrzymuje (chyba,że siku ;)).
_beatka_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hmmm ale sie wiosennie zrobilo:multi: niedlugo oddam do wywolania zdjęcia bajtka z jego osiedlowych walk z kumplami i wkleje do galerii, zeby znów nie bylo, ze sie obijam:razz:
Atenka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Zdjęcia w plenerku prawdziwie wiosenne.:lol: Jak będziemy z Dorą w górach postaramy się popstrykać zdjęcia.
Viris Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Misiaczek - swietne zdjecia. Bardzo ladna wiosne macie ;) U mnie jeszcze takich kwiatkow nie widzialam ;p Ale sobie przypomnialam, ze ze swiat pokazalam Wam bardzo malo zdjec. Moze dzisiaj siade na troche lepszego kompa (jak wygonie z niego Arka) i skoncze przegladac tysiac fotek ze swiat.
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teraz troche naszych wiosennych foteczek moja ulubiona
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Troche słoneczka POLOWANIE oo cos płynie :cool3: hmm ciekawe co to zobacze z bliska eee zimna woda dziwnie to pachnie ( to sie chyba nie je :D ) ejj poczekaj !!! no nie uciekaj :( noo nie ruszaj sie to pogadamy :) gdzie znowu plyniesz ide za Toba eee wiedziałam to tylko papierek oo kolegi ida:):) W nastepnym odcinku Safi i nowi koledzy :):):)
JustynaJK Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 na tych fotkach jest przyjaciółka bf mojego onka,wabi się Żaba oto ona
misiaczek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Justyna,fajne zdjątka wiosenne.Trawka zielona,słoneczko,pieski...aż chce się żyć :smile:.
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No wiec zaczynamy :) "Poranek u Safi" Zaraz po przebudzeniu :papa: Safi przygotowuje sie do swoich wyczynow :hyhy: okej jestem gotowa :super: najpierw skłony ;) najpierw w lewo teraz w prawo teraz bedziemy skakac :P hoppppp :super:
_beatka_ Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 justynko ale fajne zdjęcia:multi: mojego bajtka też najlepszym przyjacielem jest ON-ek:razz:
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Moja krófka :) a poznije jestem cała zółta z mleczy :cool3: upolowałam dla Pańci mlecza :cool3: Pani powiedziała ze to nie do jedzenia i zabrala :(
Viris Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Misiaczek - widze ze Misia juz wrocila calkiem do siebie po sterylizacji. Napisz jak ona sie czuje. Basiulka - ale macie sliczna wiosne. My na razie nie mozemy pokicac przez cieczke ;>
Atenka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Jadę w góry: Już jestem: Tu odpoczywam po górskich wędrówkach pijąc piwko: Padłam po całym dniu wrażeń:
_beatka_ Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 pijąca piwko jest najlepsza:cool3: nie bylo problemów w kanjpie?
misiaczek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Atenka'] Padłam po całym dniu wrażeń: Jejku...jaki dzidziuś słodziutki :loveu:.Tylko całować w tego płaskiego pychola :). [quote name='Viris']Misiaczek - widze ze Misia juz wrocila calkiem do siebie po sterylizacji. Napisz jak ona sie czuje. Viris,odpiszę Ci w topicu o sterylce :).
Atenka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 _beatka_ napisał(a):pijąca piwko jest najlepsza:cool3: nie bylo problemów w kanjpie? To była knajpa na zewnątrz:loveu:
Recommended Posts