elżbietarusos Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tutaj wykazały już totalną olewkę. Nadmieniam, , że sędzia i asystent znajdowali się z prawej strony. Nie miałam jednak motywacji by je nakłaniać do prezentacji.
cocobull Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Super te księżniczki, bardzo mi się podobają. I jakie mądre, wiedziały jak sie zachować!:evil_lol:
misiaczek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Śliczne dziewczyny :loveu:.Elżbietarusos w jakim one sa wieku?
Basia&Safi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Troche zimowych warjacji :) "Wycieczka do babci " ooo cos slysze ... wrrr jakie to zimne lece juz do Ciebie leceee
misiaczek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 lece juz do Ciebie leceee Ale fajny zając :evil_lol:
_beatka_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 elu dziewczynki super, wiedzą co dla nich dobre, po co mają sie meczyć skoro juz sa zmeczone, poprostu masz mądre psy:lol: safinka śliczna jak zwykle, ale nie jest jej za zimno w taki mróz bez kubraczka? misiaczku misia też z sotkiem extra, czyzby misia schudla toszkę? wyglada na szczuplejsza?:cool3:
PW Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 troche mnie nie było i mam co nadrabiać hehe jest co pooglądać :evil_lol:
misiaczek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 _beatka_ napisał(a): misiaczku misia też z sotkiem extra, czyzby misia schudla toszkę? wyglada na szczuplejsza?:cool3: he he...takie ujecie.Misia to grubas :evil_lol:.
_beatka_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 basiulka nie umieszczaj juz takich ladnych fotek safinki bo przyjade i Ci ja ukradnę na żonę dla bajtka:lol: misiaczku ona wcale nie wygląda na grubasa, ale może rzeczywiście to kwestia retuszu po sesji:cool3: a swoja droga to co tam sotek sie na jednej fotce dobiera do misowych tylów?:mad: :lol:
misiaczek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Bo Sotek to chłop z temperamentem :p.On tak często sie dobiera :mad:.
elżbietarusos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Te małe koguciki mają niesamowity temperament. Mój KRECIK roczny brabantczyk i ORZESZEK 5 miesięczny chihuahua , tylko patrzą którą suczkę by tu seksualnie zaatakować. Teraz cieczkę ma moja brukselka NIONIO , wiadomo jej kryć nie należy , a ona po raz pierwszy w życiu wykazuje wolę bożą. Mówię Wam , trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy.
elżbietarusos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Właśnie znalazłam płytkę ze zdjęciami z hodowli holenderskiej państwa Artsów. Prezenutję je więc
Recommended Posts