PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='malagos']A czytaliście o tej reszcie, którą ten 'miły" pan ze szwagrem przenosil przez rzekę, by uwiazać na łańcuchach w lesie?! :o[/quote] :o gdzie to było? :o Quote
AG Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 W "wyborczej" o tym było. Jak zaczęło się zabieranie psów, facet ukrył część w okolicznych lasach, przywiązując do drzew. I to nie jest dla prokuratora powód, żeby bandyte zatrzymać :o :evil: Aga Quote
ARKA Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 :( no to jakas tragi-komedia. W TVN wiadomosciach podali,ze wczoraj pijany pracownik Celestynowa, zabral jednego z psow ze soba, poza teren schroniska, luzem. Pies wpadl na czyjas posesje i pogryzl dotkliwie kobiete. Jej sasiadka obronila ja pijac psa trzonkiem siekiery. Kobieta lezy w szpitalu. Quote
esperanza Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Obawiam się, że to może przesądzić los tego psiaka :cry: Denerwuje mnie polskie sądownictwo. To kolejny zwyrodnialec, który pewnie będzie śmiał się w twarz ludziom, którzy walczą o zlikwidowanie walk psów :evil: Quote
ARKA Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [quote name='esperanza']Obawiam się, że to może przesądzić los tego psiaka :cry: [/quote] :( :( sadze, ze nie tylko tego :cry: :cry: 8-mio miesieczna suka ma szanse na resocjalizacje, zreszta byla lagodna, jak mowi p.Dzialak. A czego mozna sie spodziewac jak suka jest w cieczce i jest z psem? Pies bedzie ja- tym bardziej bronil-mysle, ze to on podjal atak a ona poszla za nim :cry: :cry: [url]http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2913446.html[/url] Quote
eurydyka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 minal tydzien i w mediach juz ani slowa na temat marka s. czyzby juz za malo sensacyjne to bylo? Quote
LAZY Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ja bym go wsadziła to jednej kaltki z najbardzej agresywnymi psami, które sam stworzył! Niech go zezrą zywcem! :evil: Quote
ARKA Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='eurydyka']minal tydzien i w mediach juz ani slowa na temat marka s. czyzby juz za malo sensacyjne to bylo?[/quote] We wczorajszym wydaniu GW papierowym,krajowa, bylo. Jeden z braci sie ukrywa a drugi ma nadzor policyjny. Beda mieli postawiony zarzut, prawdopodobnie, znecanie sie nad zwierzetami-warunki bytowania. Walke psow narazie im trudno udowodnic. Quote
eurydyka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 przydalby sie jakis swiadek walk...ale sie pewnie nikt nie zglosi bo to sa zwyrodnialcy podobni jak ten marek s. Quote
asiaf1 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 slyszałam dzisiaj w rabio, ze marek s. wyszedł z ukrycia i sam zgłosił się na policję :roll: ciekawe co będzie dalej Quote
Bodziulka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Z kolei ja dziś słyszałam w radio (Zetka lub Pogoda), że zdecydowaną większość tych psów trzeba będzie uśpić, bo jednak nie nadają się do resocjalizacji, mimo iż wcześniej dawano im szanse na lepsze zachowanie (chodziło im chyba głównie o te młodsze psy). :( Quote
andziaa27 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jemu powinni dać kare dożywotniego więzienia i prace przymusowe na rzecz zwierząt. Quote
Recommended Posts