Jump to content
Dogomania

Skasowana hodowla amstaffow, do walk psow-HORROR!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']A czytaliście o tej reszcie, którą ten 'miły" pan ze szwagrem przenosil przez rzekę, by uwiazać na łańcuchach w lesie?! :o[/quote]
:o gdzie to było? :o

Posted

W "wyborczej" o tym było. Jak zaczęło się zabieranie psów, facet ukrył część w okolicznych lasach, przywiązując do drzew. I to nie jest dla prokuratora powód, żeby bandyte zatrzymać :o :evil:

Aga

Posted

:( no to jakas tragi-komedia. W TVN wiadomosciach podali,ze wczoraj pijany pracownik Celestynowa, zabral jednego z psow ze soba, poza teren schroniska, luzem. Pies wpadl na czyjas posesje i pogryzl dotkliwie kobiete. Jej sasiadka obronila ja pijac psa trzonkiem siekiery. Kobieta lezy w szpitalu.

Posted

Obawiam się, że to może przesądzić los tego psiaka :cry:
Denerwuje mnie polskie sądownictwo.
To kolejny zwyrodnialec, który pewnie będzie śmiał się w twarz ludziom, którzy walczą o zlikwidowanie walk psów :evil:

Posted

[quote name='esperanza']Obawiam się, że to może przesądzić los tego psiaka :cry:
[/quote]

:( :( sadze, ze nie tylko tego :cry: :cry:
8-mio miesieczna suka ma szanse na resocjalizacje, zreszta byla lagodna, jak mowi p.Dzialak.
A czego mozna sie spodziewac jak suka jest w cieczce i jest z psem? Pies bedzie ja- tym bardziej bronil-mysle, ze to on podjal atak a ona poszla za nim :cry: :cry:

[url]http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2913446.html[/url]

Posted

[quote name='eurydyka']minal tydzien i w mediach juz ani slowa na temat marka s.

czyzby juz za malo sensacyjne to bylo?[/quote]
We wczorajszym wydaniu GW papierowym,krajowa, bylo. Jeden z braci sie ukrywa a drugi ma nadzor policyjny. Beda mieli postawiony zarzut, prawdopodobnie, znecanie sie nad zwierzetami-warunki bytowania. Walke psow narazie im trudno udowodnic.

Posted

Z kolei ja dziś słyszałam w radio (Zetka lub Pogoda), że zdecydowaną większość tych psów trzeba będzie uśpić, bo jednak nie nadają się do resocjalizacji, mimo iż wcześniej dawano im szanse na lepsze zachowanie (chodziło im chyba głównie o te młodsze psy). :(

• 5 years later...