Basenji Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Asiaczek']Widziałaś, [b]Savannah[/b], jaki nam sie trafił [i]nice man[/i]? Dobry z niego facet, ale rzeczywiście lubi się podroczyć... Pzdr.[/quote] [img]http://img95.imageshack.us/img95/6994/banner1mi.gif[/img] Jesteś druga, która rozpoznała mój w sumie anielski charakter. Taki człowiek z charakterem ( nie mylić z postacią z bilbordów!). :wink: zdrówko aha, czekam na nowe informacje w znanej sprawie Quote
Savannah Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Asiaczek']Widziałaś, [b]Savannah[/b], jaki nam sie trafił [i]nice man[/i]? Dobry z niego facet, ale rzeczywiście lubi się podroczyć... Pzdr.[/quote] no własnie widze :wink: Angel Basenji :) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 A ta pierwsza osoba, to pewnie TKŻ? Rzeczywiście Angel-Basenji. Hi, hi, hi... Co na to Agabass? Pzdr. Quote
Basenji Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Asiaczek']A ta pierwsza osoba, to pewnie TKŻ? Rzeczywiście Angel-Basenji. Hi, hi, hi... Co na to Agabass? Pzdr.[/quote] MKŻ jest oczywiście poza dyskusją. Pierwszą była Savannah. A co ma do mnie Aga? :roll: zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Jak to co ma do tego Agabass! Ma dużo!!! Te Wasze droczenia się, dyskusje nad jednym słowem, upór jednej ze stron itp. I dlatego jestem ciekawa, co Agabass na określenie [b]Angel-Basenji[/b]. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 6, 2005 Author Posted October 6, 2005 A może by tak więcej treści? Pzdr. Quote
agabass Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 a co tu dużo mówić diabeł w anielskiej skórze, badź anioł diabłem podszyty :evilbat: :cooldevi: Quote
Basenji Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 [quote name='agabass']a co tu dużo mówić diabeł w anielskiej skórze, badź anioł diabłem podszyty :evilbat: :cooldevi:[/quote] Niestety, w znacznej mierze się mylisz. Angel - tak, ale o krytycznym oku i ciętym dowcipie ( tak to wygląda z moje strony) :lol: A diabły są złośliwe, a tego brak w moim anielskim charakterze. A zresztą może obgadamy teraz kogoś innego? zdrówko Quote
agabass Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ojojoj [b]Basenji[/b] spokojnie diabeł w tobie jednak siedzi ale ten kosmaty komiczny, a anielski charakter przecież nikt temu nie przeczy. Wszyscy wiemy jaki z ciebie dobry duszek o ciętym jezyku i ostrym tonie :wink: Myślę, że teraz obgadywanie spadło na twoje barki i musisz przeczekać, te koszmarne chwile :lol: Quote
Basenji Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Widzę, że miękniesz, ale diabła to od urodzenie w lustrze nie widziałem. zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='agabass']a co tu dużo mówić diabeł w anielskiej skórze, badź anioł diabłem podszyty :evilbat: :cooldevi:[/quote] Niestety, w znacznej mierze się mylisz. Angel - tak, ale o krytycznym oku i ciętym dowcipie ( tak to wygląda z moje strony) :lol: A diabły są złośliwe, a tego brak w moim anielskim charakterze. A zresztą może obgadamy teraz kogoś innego? zdrówko[/quote] Kto sie tłumaczy, ten się oskarża! Tako rzecze stare francuskie przysłowie. A co[b], Basenji[/b] - nie chcesz byc obgadany? Jesteś przecież w samym centrum! I co, źle Ci? My jesteśmy gotowe/wi do następnej rundy, a Ty? Pzdr. Quote
Basenji Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Anioły są cierpliwe, więc i ja....... zdrówko Quote
Savannah Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='Asiaczek']Dobra odpowiedź, brawo! Pzdr.[/quote] no no Basenji Ty tutaj Angel'ujesz :lol: :wink: Pzdr Quote
Basenji Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Staram się, ja chudzinka, jak tylko mogę. :angel: [img]http://img44.imageshack.us/img44/4016/special28pk.jpg[/img] a to na zdrówko Quote
Savannah Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 no wiesz co Basenji!To oburzające?! Anioły NIE PIJĄ :P co z Ciebie za Angel :lilangel: raczej diabeł rogaty :cooldevi: Pzdr :lol: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='Basenji']Staram się, ja chudzinka, jak tylko mogę. :angel: [img]http://img44.imageshack.us/img44/4016/special28pk.jpg[/img] a to na zdrówko[/quote] [b]Basenji[/b] - Ty nie jesteś żaden anioł!!! Jesteś przebieraniec!!! I tyle.Teraz wyszło Twoje prawdziwe oblicze, ha!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Basenji']Staram się, ja chudzinka, jak tylko mogę. :angel: [img]http://img44.imageshack.us/img44/4016/special28pk.jpg[/img] a to na zdrówko[/quote] [b]Basenji[/b] - Ty nie jesteś żaden anioł!!! Jesteś przebieraniec!!! I tyle.Teraz wyszło Twoje prawdziwe oblicze, ha!!! Pzdr.[/quote] dokładnie! Podaje sie za anioła, a to diabeł wcielony :cooldevi: :lol: :wink: Co ty na to Basenji vel Diabełek :P Pzdr Quote
Basenji Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A kto Wam powiedział, ze anioły nie piją ? Przecież obcując z płcią piękną z wrażenia zasycha im gardło. I co, potem mają chrypieć kobietkom prawdę do uszka? Dlatego też mają specjalne pozwolenie Z GÓRY na szklaneczkę specjala. :lol: zdrówko Quote
baskomaniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Skoro aniołki lubią pyfko, to ja też jestem aniołem... Pozdrawiam :D Quote
agabass Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 no poszę ja też dostaję czasem skrzydeł :drinking: :angel: Quote
baskomaniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Zdrowie Aniołów :beerchug: ... szkoda, że nie tylko anioły są na świecie... :wink: Pozdrawiam :D Quote
Basenji Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wiesz Baskomaniaku! Jest nas aniołów co najmniej dwóch :lol: A jeżeli nie tylko o Asiaczkach to stronka, którą dostałem dzisiaj w poczcie: [url]http://basenjifamily.republika.pl/artiinfo.html[/url] zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts