Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
A co to są te kropeczki? :roll:
zdrówko

Basenji naprawde nie wiesz?
To jedna z ważniejszych funkcji :lol:
najpierw asystentura , egzaminy... i trzy kropeczki :)
Pzdr :D

Posted

Savannah napisał(a):
Basenji napisał(a):
A co to są te kropeczki? :roll:
zdrówko

Basenji naprawde nie wiesz?
To jedna z ważniejszych funkcji :lol:
najpierw asystentura , egzaminy... i trzy kropeczki :)
Pzdr :D

Oj kobitki kobitki!
Bez podtekstów tylko mówcie po polsku. Zapewne to jakieś sprawy związane z sędziowaniem, ale niewiele mi to mówi.
Czyli:
krótko i na temat, bez ozdobników.

zdrówko 8)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ależ my mówimy krótko i na temat: asystentura, egzaminy i trzy kropeczki. A kropeczki to wcale nie są ozdobniki, to bardzo poważna sprawa...
Pzdr.

to basenji nadal nie wie o co chodzi?! :eek2: normalnie mi szczęka opadła :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo to mężczyzna... :wink: Pzdr.

Bo my nie lubimy Waszch podtekstów ( których zresztą same chyba dokładnie nie rozumiecie) i wolimy kawę na ławę.
Te trzy kropeczki to z waszych podtekstów wynika, że znaczą niedouczonego kandydata na sędziego, który musi sięgać po dodatkowe środki (trzy kropeczki).
Zdrówko :evil:

Posted

Basenji napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Bo to mężczyzna... :wink: Pzdr.

Bo my nie lubimy Waszch podtekstów ( których zresztą same chyba dokładnie nie rozumiecie) i wolimy kawę na ławę.
Te trzy kropeczki to z waszych podtekstów wynika, że znaczą niedouczonego kandydata na sędziego, który musi sięgać po dodatkowe środki (trzy kropeczki).
Zdrówko :evil:

Basenji - czy to znaczy, że zarzucasz nam głupotę i nierozumienie własnych tekstów? Chyba przesadziłeś. I to zdrowo. :evilbat:

Tym ostatnim postem obraziłeś mnie (nie wiem, jak Savannah). I zastanów się, co napisałeś: "trzy kropeczki oznaczają kandydata, który posługuje się ... trzema kropeczkami". Przecież to bełkot!!! :o
Zastanów się, co piszesz...
Pzdr.

Posted

"Asiaczek" napisał(a):
Basenji napisał(a):
[quote name='Asiaczek']Zdrówko :evil:

Basenji - czy to znaczy, że zarzucasz nam głupotę i nierozumienie własnych tekstów? Chyba przesadziłeś. I to zdrowo. :evilbat:

Tym ostatnim postem obraziłeś mnie (nie wiem, jak Savannah). I zastanów się, co napisałeś: "trzy kropeczki oznaczają kandydata, który posługuje się ... trzema kropeczkami". Przecież to bełkot!!! :o
Zastanów się, co piszesz...
Pzdr.

Kochany Asiaczku! :lol:
A gdzież to ja zarzucam wam głupotę? Jakbym śmiał?
Nigdzie nie użyłem takich słów; co więcej nawet nie pomyślałem!
A zatem nie mogłem nikogo obrazić!

Coś chyba jednak jest z kobiecym sposobem wypowiadania się. Od pewnego czasu prosiłem o wyjaśnienie tych kropek a w zamian dostawałem komentarze typu "mężczyzna, etc". A może ten podtekst był obraźliwy i miałem się obrazić?Skoro więc nie dostałem odpowiedzi na temat kropek więc na bazie informacji, których swoim męskim umysłem starałem się skumać wysnułem wnioski. Ot takie jak 2 + 3 = ( u mnie 5, ale nie wiem jak u Was?)

Pisząc o bełkocie - hm, jednak coś tam jest. Podpowiedź: nie każde 3 kropki znaczą 3 kropki.
:lol: :lol: :lol:

zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Pisząc o bełkocie - hm, jednak coś tam jest. Podpowiedź: nie każde 3 kropki znaczą 3 kropki.
:lol: :lol: :lol:

zdrówko
Ja tez tych belkotliwych trzech kropek nie lapie :niewiem: i sie tego nie wstydze 8)
A i dodam, mezczyzna nie jestem :roll:

Posted

Teraz najbliżej nam pod piramidy.
A tak poważniej - jak będzie coś w pobliżu i ktoś z baskoludków będzie występował to jest pewne prawdopodobieństwo, że się zawlokę.
Zdrówko

Posted

Jasne. Będziemy Cię informowac na bieżąco. Chociaż ja - teoretycznie - zakończyłam sezon wystawowy we Wrocławiu. Ale napisałam "teoretycznie", bo - być może - skuszę się na jakąś jedną lub dwie zimne wystawy. Do zaprezentowania jest przecież Dablionek i Buszi. Na razie mam bardzo ważną misję w Holandii do spełnienia. Trzymaj kciuki.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne. Będziemy Cię informowac na bieżąco. Chociaż ja - teoretycznie - zakończyłam sezon wystawowy we Wrocławiu. Ale napisałam "teoretycznie", bo - być może - skuszę się na jakąś jedną lub dwie zimne wystawy. Do zaprezentowania jest przecież Dablionek i Buszi. Na razie mam bardzo ważną misję w Holandii do spełnienia. Trzymaj kciuki.
Pzdr.

:D :lol: :D