Basenji Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ojej, jednak dostałaś aparat! Nie wiedziałem, ze Cię aż tam zaniosło. Zdrówko :lol: Quote
agabass Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 proszę chyba muszę wyraźniej podpisywać fotki mój błąd poprawię się :D a sunia cousingowa fajnie też tak chcemy Quote
Savannah Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Basenji napisał(a):A co to są te kropeczki? :roll: zdrówko Basenji naprawde nie wiesz? To jedna z ważniejszych funkcji :lol: najpierw asystentura , egzaminy... i trzy kropeczki :) Pzdr :D Quote
Asiaczek Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 No i co, Basenji, już łapiesz co to są za kropeczki? pzdr. Quote
Basenji Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Savannah napisał(a):Basenji napisał(a):A co to są te kropeczki? :roll: zdrówko Basenji naprawde nie wiesz? To jedna z ważniejszych funkcji :lol: najpierw asystentura , egzaminy... i trzy kropeczki :) Pzdr :D Oj kobitki kobitki! Bez podtekstów tylko mówcie po polsku. Zapewne to jakieś sprawy związane z sędziowaniem, ale niewiele mi to mówi. Czyli: krótko i na temat, bez ozdobników. zdrówko 8) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Ależ my mówimy krótko i na temat: asystentura, egzaminy i trzy kropeczki. A kropeczki to wcale nie są ozdobniki, to bardzo poważna sprawa... Pzdr. Quote
Savannah Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Ależ my mówimy krótko i na temat: asystentura, egzaminy i trzy kropeczki. A kropeczki to wcale nie są ozdobniki, to bardzo poważna sprawa... Pzdr. to basenji nadal nie wie o co chodzi?! :eek2: normalnie mi szczęka opadła :D Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Bo to mężczyzna... :wink: Pzdr. Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Asiaczek napisał(a):Bo to mężczyzna... :wink: Pzdr. Bo my nie lubimy Waszch podtekstów ( których zresztą same chyba dokładnie nie rozumiecie) i wolimy kawę na ławę. Te trzy kropeczki to z waszych podtekstów wynika, że znaczą niedouczonego kandydata na sędziego, który musi sięgać po dodatkowe środki (trzy kropeczki). Zdrówko :evil: Quote
agabass Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Z przyjemnością przedstawiam Wam mojego młodszego syncia Dablika( Diablika) w Łodzi: kl. mł. Dream of Africa DOUBLE VINNI - Best Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 To czyj to "syncio"? Agi czy Asiaczka?? zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a):Asiaczek napisał(a):Bo to mężczyzna... :wink: Pzdr. Bo my nie lubimy Waszch podtekstów ( których zresztą same chyba dokładnie nie rozumiecie) i wolimy kawę na ławę. Te trzy kropeczki to z waszych podtekstów wynika, że znaczą niedouczonego kandydata na sędziego, który musi sięgać po dodatkowe środki (trzy kropeczki). Zdrówko :evil: Basenji - czy to znaczy, że zarzucasz nam głupotę i nierozumienie własnych tekstów? Chyba przesadziłeś. I to zdrowo. :evilbat: Tym ostatnim postem obraziłeś mnie (nie wiem, jak Savannah). I zastanów się, co napisałeś: "trzy kropeczki oznaczają kandydata, który posługuje się ... trzema kropeczkami". Przecież to bełkot!!! :o Zastanów się, co piszesz... Pzdr. Quote
agabass Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Syncio Dablionek jest mój :D, a Asiaczek to przyszywana ciocia :wink: Quote
Basenji Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 "Asiaczek" napisał(a):Basenji napisał(a):[quote name='Asiaczek']Zdrówko :evil: Basenji - czy to znaczy, że zarzucasz nam głupotę i nierozumienie własnych tekstów? Chyba przesadziłeś. I to zdrowo. :evilbat: Tym ostatnim postem obraziłeś mnie (nie wiem, jak Savannah). I zastanów się, co napisałeś: "trzy kropeczki oznaczają kandydata, który posługuje się ... trzema kropeczkami". Przecież to bełkot!!! :o Zastanów się, co piszesz... Pzdr. Kochany Asiaczku! :lol: A gdzież to ja zarzucam wam głupotę? Jakbym śmiał? Nigdzie nie użyłem takich słów; co więcej nawet nie pomyślałem! A zatem nie mogłem nikogo obrazić! Coś chyba jednak jest z kobiecym sposobem wypowiadania się. Od pewnego czasu prosiłem o wyjaśnienie tych kropek a w zamian dostawałem komentarze typu "mężczyzna, etc". A może ten podtekst był obraźliwy i miałem się obrazić?Skoro więc nie dostałem odpowiedzi na temat kropek więc na bazie informacji, których swoim męskim umysłem starałem się skumać wysnułem wnioski. Ot takie jak 2 + 3 = ( u mnie 5, ale nie wiem jak u Was?) Pisząc o bełkocie - hm, jednak coś tam jest. Podpowiedź: nie każde 3 kropki znaczą 3 kropki. :lol: :lol: :lol: zdrówko Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Basenji napisał(a):Pisząc o bełkocie - hm, jednak coś tam jest. Podpowiedź: nie każde 3 kropki znaczą 3 kropki. :lol: :lol: :lol: zdrówkoJa tez tych belkotliwych trzech kropek nie lapie :niewiem: i sie tego nie wstydze 8) A i dodam, mezczyzna nie jestem :roll: Quote
agabass Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 FOTKI Z KLUBÓWKI STELLANOVA OXYGEN - URWINIO CHADDYBABA CHABUR YPSYLON ABOTERE'S ADUNBI FARAOLAND VICTORY & FREEDOM IT'S RAINING MAN YPSYLON PAKANYA LIWANG Quote
Basenji Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Baski walecznie walczą o medale. Piękny widok! Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Basenji - żal, że "Cia " nie było! :( Pzdr. Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Żal? A co ja bym w tym Wrocku robił? Przecież to koniec świata! Wpadnę na następną wystawę w okolicach Elblaga. :lol: zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 A dokładniej? Gdańsk, Sopot... co jeszcze? pzdr. Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Teraz najbliżej nam pod piramidy. A tak poważniej - jak będzie coś w pobliżu i ktoś z baskoludków będzie występował to jest pewne prawdopodobieństwo, że się zawlokę. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Jasne. Będziemy Cię informowac na bieżąco. Chociaż ja - teoretycznie - zakończyłam sezon wystawowy we Wrocławiu. Ale napisałam "teoretycznie", bo - być może - skuszę się na jakąś jedną lub dwie zimne wystawy. Do zaprezentowania jest przecież Dablionek i Buszi. Na razie mam bardzo ważną misję w Holandii do spełnienia. Trzymaj kciuki. Pzdr. Quote
Basenji Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Jasne. Będziemy Cię informowac na bieżąco. Chociaż ja - teoretycznie - zakończyłam sezon wystawowy we Wrocławiu. Ale napisałam "teoretycznie", bo - być może - skuszę się na jakąś jedną lub dwie zimne wystawy. Do zaprezentowania jest przecież Dablionek i Buszi. Na razie mam bardzo ważną misję w Holandii do spełnienia. Trzymaj kciuki. Pzdr. :D :lol: :D Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Basenji - Ty się tu nie uśmiechaj ikonkami, lecz najnormalniej w świecie trzymaj kciuki! Przed nami 1200 km w jedna stronę! Pzdr. Quote
Basenji Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Jasne, Przewidywalna jak Asiaczek. Ale 1200 km z Wawy to np Strassburg, Stutgart, Amsterdam, Bergen, Wenecja itd. Czyli? Zdrówko Quote
Recommended Posts