Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basenji, no przecież pisałam, że Holandia. A Stuttgart, Strasburg, Wenecja to nie Holandia! Ty wogóle nie czytasz moich postów!
A teraz możesz sobie zgadywać, po odległości, do jakiego miasta jadę. Miłej zabawy.
Pzdr.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczytaj Regulamin.
Dla suk ustalony jest limit wieku (8 lat). Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot. Dla psów nie ma górnej granicy.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale w wyjątkowych przypadkach, można ubiegać się o dodatkowe krycie/miot.
Pzdr.

te wyjątkowe przypadki to słyszałam że mogą pozwolic w ZK na takowe krycie jesli suka z poprzednich miotów dawała jakies wybitne potomstwo.... choc moge sie myslic? :wink: i oczywiscie jesli nie ma żadnych przeciwskazan zdrowotnych :)

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

te wyjątkowe przypadki to słyszałam że mogą pozwolic w ZK na takowe krycie jesli suka z poprzednich miotów dawała jakies wybitne potomstwo.... choc moge sie myslic? :wink: i oczywiscie jesli nie ma żadnych przeciwskazan zdrowotnych :)

Savannah - nie mylisz się.
Ja ubiegałam się o takie dodatkowe krycie dla Pulcinella TARANTELLA i dostałam zgodę Komisji Hodowlanej. I sukcesy potomstwa z poprzedniego miotu były, a przeciwwskazań zdrowotnych nie było.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Savannah - nie mylisz się.
Ja ubiegałam się o takie dodatkowe krycie dla Pulcinella TARANTELLA i dostałam zgodę Komisji Hodowlanej. I sukcesy potomstwa z poprzedniego miotu były, a przeciwwskazań zdrowotnych nie było.
Pzdr.

super, cieszę się :) w końcu nabieram doświadczenia 8) :wink:
Pzdr

Posted

Basenji napisał(a):
Asia, jak już jesteś tak dziwnie taejemnicza to rzeknij chociaż gdzie można to poszukać?
Zdrówko

no nie, Basenji to ty nie wiesz :o czy jaja sobie robisz :lol:
podstawa jest !!! www.zkwp.pl !!!!!!
Pzdr :lol:

Posted

A dlaczego to ja mam wiedzieć?
Jest tyle ciekawszych spraw na świecie niż przepisy związkowe.
Po zrobieniu championatu nie mam specjalnej potrzeby grzebania się w dokumentach. No i zawsze mogę zwrócić się do koleżanek z forum, które CHĘTNIE udzielają wszelkich informacji wraz z niebędnym komentarzem.
Zdrówko :lol:

Posted

Basenji napisał(a):
A dlaczego to ja mam wiedzieć?
Jest tyle ciekawszych spraw na świecie niż przepisy związkowe.
Po zrobieniu championatu nie mam specjalnej potrzeby grzebania się w dokumentach. No i zawsze mogę zwrócić się do koleżanek z forum, które CHĘTNIE udzielają wszelkich informacji wraz z niebędnym komentarzem.
Zdrówko :lol:

no dobra, dobra :P wybaczam :lol: :P
Pzdr

Posted

Basenji napisał(a):
To się niby gniewałaś :angel: ?
Zdrówko

jasne! obraziłam się na śmierc :lol: :2gunfire:
nie, no na serio to sie nie obraziłam :wink: jak czegos nie wiesz to pytaj :) my tu zawsze odpowiemy :wink:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Basenji - masz rację. Jak coś będziesz potrzebował, pytaj się na forum. Masz tutaj full service.
Pzdr.

Dzięki.
W sumie widziałem, że mogę na WAs, LASKI liczyć.
W tylko tak lubicie się drażnić, jak ja z Wami.
Zdrówko :lol: :D