Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Oskarku, jak zjesz te marchewke to pekniesz!!! :-o

Dagus, jak Twoje sprawdziany? Dobrze poszly?

Z pewnoscia dobrze;) Ja z niecierpliwoscia czekam na kolejna dostawe swiezych fot:evil_lol:

Posted

Witam Wszytskich :multi:

Wpadłam tylko na chwileczkę i już wrzucam Oskarcia, bo widze, ze cały czas jest go mało, a my juz nie nadarzamy z foceniem :shake:

Sprawdziany myślę, że poszły dobrze, ze 4 i 5 będa :lol: :lol: ale i tak czeka mnie jeszcze w piątek mata i w przyszłym tygodniu hista :placz: :placz:

Dziewczyny, Oskarek tylko tak "ściemnia" ze jest "roslinozernym" psem

Uciekamy,
Papatki Kofani :buzi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ale cudowna minka!!:loveu::loveu:

Dagus bedzie dobrze! Juz niedlugo kolejny weekend:multi:

Madziu w sobotę to ja dię na Wesele (tylko nawet nie wiem do kogo:oops: ) tak więc w niedziele będę odpoczywac, czyli kojelny weekend minie jak batem strzelił :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu w sobotę to ja dię na Wesele (tylko nawet nie wiem do kogo:oops: ) tak więc w niedziele będę odpoczywac, czyli kojelny weekend minie jak batem strzelił :cool3:
Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi:

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Cześć Daga i Oskarku :multi:. Miłego dnia życzymy ;).

[quote name='an3czka']Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi:

A ciekawe co będzie następnego dnia :evil_lol: :evil_lol: ?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Oskarek sie usmiecha!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Piekny widok :) :) :) :) :) :)

[quote name='an3czka']Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi:

a ja z przerazeniem zauwazam, ze wsrod moich rowiesnikow zaczynaja sie ... rozwody! :shake:
juz szesc znajomych par sie rozwodzi... i to srednio 3-4 lata po slubie :shake:

Posted

Dobry wieczór ...

Monika,
rozesłałam info po znajomych z Siemianowic i okolic, jednak przeczytałam ze prawdopodobnie pieiso sie odnalazł, wszytsko okaze sie jutro, trzymam kciuki !!

Kasiu,
ja tez bardzo czesto zauwazam ze osoby, po krotkim stazu malzenskim sie rozwodza :shake: aż sie sama boje jak to bedzie ze mna

My już mówimy

D*O*B*R*A*N*O*C

Posted

Dzień doberek Kofani :multi:

Ja już jestem gotowa do wyjscia, a ze mam jeszcze 5 minutek to szybciorgiem wpadłam na dogo się przywitac, bo dzisiaj pewnie wpadne wieczorkiem sie tylko pozegnac. Urwanie łowy w tej szkole :shake:

A za onem cos bialego leci grr :angryy: ta zima to chyba na dobre u nas zagoscila. Trzeba na nowo piesie ubierac bo jest sosc mroźnie i zimnie.

Mimo tego zycze wszytskim miłego dnia :lol:

P*O*Z*D*R*O*W*I*O*N*K*A

Posted

Cześć Daguś!

[quote name='Daga_i_Oskar'] Trzeba na nowo piesie ubierac bo jest sosc mroźnie i zimnie.

Masz racje :shake: U nas - 9..., a już tak fajnie było bez kubraczka... :roll::roll::roll:
Cieplutko :roll::roll:

Buziaczki :buzi:

Posted

cześć Daga..... a co wy takie tematy ozwodowe poruszacie? :crazyeye:

Wśród moich znajomych NIKT się nie rozwodzi :p
a mi w tym roku już stuknie 12 latek po ślubie :p

miłego i pączkowego dzionka zyczę

Posted

Witamy Raniutko ...

Na zapas rozwodami nie ma co sie martwić ...

Ja tam o ślubie myśle a o rozwodzie ani mi się śni bRrR ....:razz:

A co do ubranek ..to jak usłyszałąm że do KWIETNIA mamy mieć zime :-(

To wczoraj poszłam kupić polar ...i teraz czatuje na ciocie żeby uszyła jakieś 2 polarki dla Kassi :loveu:

Pozdrawiamy