madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 hej dagusia :buzi: ja dzisiaj mam wolne, ucze sie cały dzień :placz: buziaki i miłego dnia :buzi: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarku, jak zjesz te marchewke to pekniesz!!! :-o Dagus, jak Twoje sprawdziany? Dobrze poszly? Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):Oskarku, jak zjesz te marchewke to pekniesz!!! :-o Dagus, jak Twoje sprawdziany? Dobrze poszly? Z pewnoscia dobrze;) Ja z niecierpliwoscia czekam na kolejna dostawe swiezych fot:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Witam Wszytskich :multi: Wpadłam tylko na chwileczkę i już wrzucam Oskarcia, bo widze, ze cały czas jest go mało, a my juz nie nadarzamy z foceniem :shake: Sprawdziany myślę, że poszły dobrze, ze 4 i 5 będa :lol: :lol: ale i tak czeka mnie jeszcze w piątek mata i w przyszłym tygodniu hista :placz: :placz: Dziewczyny, Oskarek tylko tak "ściemnia" ze jest "roslinozernym" psem Uciekamy, Papatki Kofani :buzi: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :crazyeye: Oskarek ma proteze????? :crazyeye: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Ale cudowna minka!!:loveu::loveu: Dagus bedzie dobrze! Juz niedlugo kolejny weekend:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='malawaszka'] :crazyeye: Oskarek ma proteze????? :crazyeye: qrcze wyszło na jaw :roll: a myślałam, że nikt nie zauwazy :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale cudowna minka!!:loveu::loveu: Dagus bedzie dobrze! Juz niedlugo kolejny weekend:multi: Madziu w sobotę to ja dię na Wesele (tylko nawet nie wiem do kogo:oops: ) tak więc w niedziele będę odpoczywac, czyli kojelny weekend minie jak batem strzelił :cool3: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu w sobotę to ja dię na Wesele (tylko nawet nie wiem do kogo:oops: ) tak więc w niedziele będę odpoczywac, czyli kojelny weekend minie jak batem strzelił :cool3: Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Cimi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cześć Daga i Oskarku :multi:. Miłego dnia życzymy ;). [quote name='an3czka']Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: A ciekawe co będzie następnego dnia :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Cimi']A ciekawe co będzie następnego dnia :evil_lol: :evil_lol: ? Odpoczynek:lol:. To nie wesele, więc i poprawin nie będzie:razz: Quote
Cimi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='an3czka']Odpoczynek:lol:. To nie wesele, więc i poprawin nie będzie:razz: Ale pewnie mała popijawa będzie :evil_lol: :drinka: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Cimi']Ale pewnie mała popijawa będzie :evil_lol: :drinka: No w sobotę tak:multi: Z czego ja się cieszę? Przecież nie piję:roll: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='an3czka'] Z czego ja się cieszę? Przecież nie piję:roll: :evil_lol: Ja tez nie :roll: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja tez nie :roll: Tzn. Ja się nie upijam!:lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22345 daga w Siemianowicach zaginął rottek - roześlij info po znajomych plz Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Oskarek sie usmiecha!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piekny widok :) :) :) :) :) :) [quote name='an3czka']Tralalala!:loveu: Moi znajomi 4 marca biorą ślub i też się imprezka szykuje:multi: :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: a ja z przerazeniem zauwazam, ze wsrod moich rowiesnikow zaczynaja sie ... rozwody! :shake: juz szesc znajomych par sie rozwodzi... i to srednio 3-4 lata po slubie :shake: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='malawaszka'] :crazyeye: Oskarek ma proteze????? :crazyeye: raczej laske :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Dobry wieczór ... Monika, rozesłałam info po znajomych z Siemianowic i okolic, jednak przeczytałam ze prawdopodobnie pieiso sie odnalazł, wszytsko okaze sie jutro, trzymam kciuki !! Kasiu, ja tez bardzo czesto zauwazam ze osoby, po krotkim stazu malzenskim sie rozwodza :shake: aż sie sama boje jak to bedzie ze mna My już mówimy D*O*B*R*A*N*O*C Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dzień doberek Kofani :multi: Ja już jestem gotowa do wyjscia, a ze mam jeszcze 5 minutek to szybciorgiem wpadłam na dogo się przywitac, bo dzisiaj pewnie wpadne wieczorkiem sie tylko pozegnac. Urwanie łowy w tej szkole :shake: A za onem cos bialego leci grr :angryy: ta zima to chyba na dobre u nas zagoscila. Trzeba na nowo piesie ubierac bo jest sosc mroźnie i zimnie. Mimo tego zycze wszytskim miłego dnia :lol: P*O*Z*D*R*O*W*I*O*N*K*A Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Cześć Daguś! [quote name='Daga_i_Oskar'] Trzeba na nowo piesie ubierac bo jest sosc mroźnie i zimnie. Masz racje :shake: U nas - 9..., a już tak fajnie było bez kubraczka... :roll::roll::roll: Cieplutko :roll::roll: Buziaczki :buzi: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 cześć Daga..... a co wy takie tematy ozwodowe poruszacie? :crazyeye: Wśród moich znajomych NIKT się nie rozwodzi :p a mi w tym roku już stuknie 12 latek po ślubie :p miłego i pączkowego dzionka zyczę Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witamy Raniutko ... Na zapas rozwodami nie ma co sie martwić ... Ja tam o ślubie myśle a o rozwodzie ani mi się śni bRrR ....:razz: A co do ubranek ..to jak usłyszałąm że do KWIETNIA mamy mieć zime :-( To wczoraj poszłam kupić polar ...i teraz czatuje na ciocie żeby uszyła jakieś 2 polarki dla Kassi :loveu: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts