Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dagusia , zapowiadają się poważne zakupy w Katowicach :razz: Aluś a kiedy, kiedy :D:D Zaglądam tak szybciutko w przerwie skoków :) Jak się zakończy druga tura to wstawimy cosik Oskarcia bo zrobiłam mu kilka fot :cool3: :cool3: Madziu, 3mamy kciukasy, żeby sie piesio znalazł. Oczywiscie ze spacer mozemy odłozyc, a noz moze snieg stopnieje i parczek bedzie dostepny :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']3mamy kciukasy, żeby sie piesio znalazł. Oczywiscie ze spacer mozemy odłozyc, a noz moze snieg stopnieje i parczek bedzie dostepny :lol: mam nadzieje ze sie odnajdzie :-( a poza tym, to daga czy ty widzisz tą magiczną liczę postow twoich :eviltong: zbliza sie nie mała impreza :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a poza tym, to daga czy ty widzisz tą magiczną liczę postow twoich :eviltong: zbliza sie nie mała impreza :lol: Tak, tak Madziu :multi: :multi: :multi: a jestem na dogo już 16 mc-y:multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tak, tak Madziu :multi: :multi: :multi: a jestem na dogo już 16 mc-y:multi: :multi: hmmmm...ja...9 :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hmmmm...ja...9 :p ok uciekam na drugą serię skoków, a później będziemy świętować moj 6000 poscik :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 to ja juz zagrzeje publike :cool3: dla każdego :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
SwEet_LiLi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 bUu a ja chyba nie doczekam się ... :-( Bo ide juz do Łózia ... Dzis zagrzane podwójnie :roll: Nie tylko przez Kassi ..:cool3: Teraz tam czekają oboje na mnie .. Więc kąpciu Kąpciu ... i Spać :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Jeszcze tylko 5 pościków brakuje do 6 z przodu :lol: :lol: Póki co wstawiam Oskarcia tak jak obiecałam :) Chciał zobaczyc jak to jest byc lhasaczkiem i miec przedzialeczek na główeczce nie spinajac wlosków :D a tu już wygląda jak przystało na Yorka :cool3: :cool3: Uciekamy na spacereQ, wracamy za jakieś 20-30 min, czekajcie na nas :lol: Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a dogo widzę u was otwarta:lol: :cool3: i prawidłowo:p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 daga jeszcze tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAWAJ!:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 No i oczywiście nie mogło być inaczej, aby 6000 poscika nie napisac u Oskarcia w galerii mojego największego Skarbeczka :lol: :lol: W takim razie co?? Imprezujemy do rana :lol: :cool3: :cool3: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1: Prosze sie czestowac, dzisiaj stawiamy :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']daga jeszcze tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAWAJ!:cool3: własnie poszedł Madziu :cool3: :cool3: :beerchug: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 NO TO ŻE TAK POWIEM...ZA 6000 DAGOWEGO POSCIKA :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jej!! Za 6000 poscik!! :laola: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Qrcze Dogomaniacy chyba nie w formie, bo cos nie wpadają na imprezke :roll: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 BRAWO, BRAWO, BRAWO [quote name='Daga_i_Oskar']J ale smiesznie wyglada :lol: do tej pory nie pokazywal nam sie bez starannej fryzurki ;) Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia'] Kasia robi sztuczny tlum:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia'] ale smiesznie wyglada :lol: do tej pory nie pokazywal nam sie bez starannej fryzurki ;) Kasiu smiesz nam powiedziec, ze tu nie jest starannie uczesany :mad: :cool3: wiesz ile sie nameczylam przy tym aby wyszedł równiutki przedziałek :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu smiesz nam powiedziec, ze tu nie jest starannie uczesany :mad: :cool3: wiesz ile sie nameczylam przy tym aby wyszedł równiutki przedziałek :eviltong: ups, znowu gafe palnelam :oops: Oczywiscie ze ma piekna fryzurke i przedzialeczek (gratulacje dla autorki tej fryzury - mam nadzieje ze za ten komplement mi przebaczysz gafe ;))... Chodzilo mi o to, ze zawsze mial kucyka albo cos takiego. Nigdy nie pokazywal sie z rozpuszczonymi wloskami... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']ups, znowu gafe palnelam :oops: Oczywiscie ze ma piekna fryzurke i przedzialeczek (gratulacje dla autorki tej fryzury - mam nadzieje ze za ten komplement mi przebaczysz gafe ;))... Chodzilo mi o to, ze zawsze mial kucyka albo cos takiego. Nigdy nie pokazywal sie z rozpuszczonymi wloskami... ;) Oj Kasiu :mad: Cos mi sie zdaje, ze malo uwaznie oglądasz zdjęcia oskarka :mad: :lol: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Oj Kasiu :mad: Cos mi sie zdaje, ze malo uwaznie oglądasz zdjęcia oskarka :mad: :lol: nie nie nie!!! ale sie wpakowalam...:shake: :oops: Daga no zlituj sie i wybacz :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ja coś ali nie widzę :eviltong: alicjo r gdzie jestes :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Teklunia']nie nie nie!!! ale sie wpakowalam...:shake: :oops: Daga no zlituj sie i wybacz :placz: Kasiu wybaczam, ale musisz wiedziec, ze nam podpadłas :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu wybaczam, ale musisz wiedziec, ze nam podpadłas :eviltong: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Daga, jestes okrutna:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dziewczyny imprezujcie, my idziemy spać, jutro lecimy na poszukiwania, trzymajcie kciuki :p dobranoc :buzi: Quote
Recommended Posts