Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dagusia , zapowiadają się poważne zakupy w Katowicach :razz:

Aluś a kiedy, kiedy :D:D

Zaglądam tak szybciutko w przerwie skoków :)
Jak się zakończy druga tura to wstawimy cosik Oskarcia bo zrobiłam mu kilka fot :cool3: :cool3:

Madziu,
3mamy kciukasy, żeby sie piesio znalazł. Oczywiscie ze spacer mozemy odłozyc, a noz moze snieg stopnieje i parczek bedzie dostepny :lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']3mamy kciukasy, żeby sie piesio znalazł. Oczywiscie ze spacer mozemy odłozyc, a noz moze snieg stopnieje i parczek bedzie dostepny :lol:

mam nadzieje ze sie odnajdzie :-(

a poza tym, to daga czy ty widzisz tą magiczną liczę postow twoich :eviltong: zbliza sie nie mała impreza :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a poza tym, to daga czy ty widzisz tą magiczną liczę postow twoich :eviltong: zbliza sie nie mała impreza :lol:

Tak, tak Madziu :multi: :multi: :multi: a jestem na dogo już 16 mc-y:multi: :multi:

Posted

bUu a ja chyba nie doczekam się ... :-(

Bo ide juz do Łózia ... Dzis zagrzane podwójnie :roll: Nie tylko przez Kassi ..:cool3: Teraz tam czekają oboje na mnie ..

Więc kąpciu Kąpciu ... i Spać :mad:

Posted

Jeszcze tylko 5 pościków brakuje do 6 z przodu :lol: :lol:

Póki co wstawiam Oskarcia tak jak obiecałam :)

Chciał zobaczyc jak to jest byc lhasaczkiem i miec przedzialeczek na główeczce nie spinajac wlosków :D

a tu już wygląda jak przystało na Yorka :cool3: :cool3:

Uciekamy na spacereQ, wracamy za jakieś 20-30 min, czekajcie na nas :lol:

Posted

No i oczywiście nie mogło być inaczej, aby 6000 poscika nie napisac u Oskarcia w galerii mojego największego Skarbeczka :lol: :lol:

W takim razie co?? Imprezujemy do rana :lol: :cool3: :cool3:

:knajpa: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1:

Prosze sie czestowac, dzisiaj stawiamy :lol:

Posted

NO TO ŻE TAK POWIEM...ZA 6000 DAGOWEGO POSCIKA

:laola: :laola:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Teklunia']

ale smiesznie wyglada :lol:
do tej pory nie pokazywal nam sie bez starannej fryzurki ;)

Kasiu smiesz nam powiedziec, ze tu nie jest starannie uczesany :mad: :cool3:
wiesz ile sie nameczylam przy tym aby wyszedł równiutki przedziałek :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu smiesz nam powiedziec, ze tu nie jest starannie uczesany :mad: :cool3:
wiesz ile sie nameczylam przy tym aby wyszedł równiutki przedziałek :eviltong: ups, znowu gafe palnelam :oops:
Oczywiscie ze ma piekna fryzurke i przedzialeczek (gratulacje dla autorki tej fryzury - mam nadzieje ze za ten komplement mi przebaczysz gafe ;))... Chodzilo mi o to, ze zawsze mial kucyka albo cos takiego. Nigdy nie pokazywal sie z rozpuszczonymi wloskami... ;)

Posted

[quote name='Teklunia']ups, znowu gafe palnelam :oops:
Oczywiscie ze ma piekna fryzurke i przedzialeczek (gratulacje dla autorki tej fryzury - mam nadzieje ze za ten komplement mi przebaczysz gafe ;))... Chodzilo mi o to, ze zawsze mial kucyka albo cos takiego. Nigdy nie pokazywal sie z rozpuszczonymi wloskami... ;)

Oj Kasiu :mad: Cos mi sie zdaje, ze malo uwaznie oglądasz zdjęcia oskarka :mad: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Oj Kasiu :mad: Cos mi sie zdaje, ze malo uwaznie oglądasz zdjęcia oskarka :mad: :lol:
nie nie nie!!!
ale sie wpakowalam...:shake: :oops:
Daga no zlituj sie i wybacz :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu wybaczam, ale musisz wiedziec, ze nam podpadłas :eviltong:
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Daga, jestes okrutna:placz::placz::placz::placz::placz::placz: