Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Daga dlaczego ja tych zdjęc nie widziałam?Przeoczyłam?Wyślij mi na priv :lol: :mad:

Zdjęcia z Dagusiowej studniówki sa gdzieś w tym temacie :evil_lol: Daga je wklejała nam :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Daga powariowałas?Do domu nie do szkoły! :evil_lol: Psa pilnować:lol: Takiej śliczności tylko pozazdrościc ;-)

już w piątek nie byłam, teraz w poniedziałek, mama stwierdziła, że ma mnie już dosyc w domku i mam iść juz dzisiaj i sie nie obijac haha :lol: byle do piątku :lol:

[quote name='mrowka']Ja dopiero teraz oglądałam zdjęcia ze strudniówki :loveu:
Daguś zdjęcia suuper!! I jak ślicznie wyglądałaś :loveu:

zdecydowanie za rzadko do nas zagladasz i z opoznieniem wszystko ogladasz :evil_lol: ale mimo wszystko dziekuje :buzi:

[quote name='Yorkies']A ja doszłam do wniosku że Daguś zamiast uczyc się do matury tylko Oskarkiem się zajmuje... :evil_lol: ale dla dgm to dobrze mamy co oglądać :razz:

:oops: :oops: :oops: po feriach zabieram się za maturke nie ma lekko :roll:

[quote name='madzia18sosnowiec']Daga dlaczego ja tych zdjęc nie widziałam?Przeoczyłam?Wyślij mi na priv :lol: :mad:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15868&page=139 tu jest link do 100dniówkowych zdjec :lol:

Kasiu,Ewelinko, Gonia, Macius
dziękujey za odwiedziny :buzi:

Posted

Napisał(a) Yorkies
A ja doszłam do wniosku że Daguś zamiast uczyc się do matury tylko Oskarkiem się zajmuje... :evil_lol: ale dla dgm to dobrze mamy co oglądać :razz:

:oops: :oops: :oops: po feriach zabieram się za maturke nie ma lekko :roll:

Spokojnie Daguś ja tesh się póki co obijam... heh:roll:

P.S. moja galeria ruszyła :cool3:

Posted

Dzisiaj wrócilam do domku, a tu taka miła niespodzianka na mnie i na Oskarcia czekała. Alu Tuffikowa, ależ nam radość sprawiłaś w ten mroźny dzień ślicznym swetereczkiem, a jak Oskarcio w nim pięknie wygląda :loveu: :loveu: Mimo iż miałam naukę to na zrobienie zdjęć czas zawsze się znajdzie, a i po dworze jak goopia latałam z aparatem i szybko fotki cykałam, żeby było widać, jaki zadowolony w sweterku lata :loveu:

ALUŚ

a o to kilka fot z domku, a zaraz będą z dworku

czy nie wyglądam ślicznie :loveu:

kierujemy się do drzwi i na spacerek :)

Aluś jak Ty to zrobiłaś, że ubraniko pasuje jak ulał, tak bez wymiarów??
Jesteśmy z Oskarciem Waszymi dłużnikami ;)

Posted

Ale śliczny sweterek ma Oskarcio. Nie straszne mu mrozy.
Moje psiury też szybko robią sik sik i do domciu.
Zdjęcia prześlę ci przez gg bo na Twojej galeryjce nie wypada pokazywać moich psiurów.

Posted

Mówie Wam dziewczyny jaka zaskoczona bylam, bo nasza Alka to taka tajemnicza, że słówkiem nic nie pisnęła. Wiem, że pisalam jej o sweterku, ale nie spodziewałam się go już teraz, byla zajęta, myślałam, że zapomniała:oops: , a tu prosze :multi: :multi: :multi: tak skakałam z radości :lol:

w windzie - jedziemy na dwór

oczywiscie wszystko trzeba obwąchać :lol:

Alus sweterek jest pięky, wykonany po mistrzowsku i te guziczki :loveu: :klacz:

Posted

[quote name='Happy']Ale śliczny sweterek ma Oskarcio. Nie straszne mu mrozy.
Moje psiury też szybko robią sik sik i do domciu.
Zdjęcia prześlę ci przez gg bo na Twojej galeryjce nie wypada pokazywać moich psiurów.

No jak to nie wypada :mad: :mad: w galeryjce Oskarka jest miejsce dla każdego :p

Posted

ślicznie?! To mało powiedziane wyglądasz BOSKO!! Przepieknie Oskarku Ci w tym nowym sweterku!! :iloveyou: :iloveyou:
Alu sweterek jest śliczny!! :loveu: :klacz:

Posted

Sweterek bombowy :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:
Z Ali tajemnicza Kobieta jest :lol::lol:
Ale takie niespodzianki są najlepsze :lol: Człowiek jest zaskoczony i w pełni uradowany :lol:
:buzi:

Posted

[quote name='Moniś']Sweterek bombowy :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:
Z Ali tajemnicza Kobieta jest :lol::lol:
Ale takie niespodzianki są najlepsze :lol: Człowiek jest zaskoczony i w pełni uradowany :lol:
:buzi:

Moniś niespodzianki są the best, ale jestem pewna, że gdyby Alka cos wspomniala wczesniej, ze wyslala to rownie wysoko bym skakala z radosci :multi: :multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dzisiaj wrócilam do domku, a tu taka miła niespodzianka na mnie i na Oskarcia czekała. Alu Tuffikowa, ależ nam radość sprawiłaś w ten mroźny dzień ślicznym swetereczkiem, a jak Oskarcio w nim pięknie wygląda :loveu: :loveu: Mimo iż miałam naukę to na zrobienie zdjęć czas zawsze się znajdzie, a i po dworze jak goopia latałam z aparatem i szybko fotki cykałam, żeby było widać, jaki zadowolony w sweterku lata :loveu:

ALUŚ

a o to kilka fot z domku, a zaraz będą z dworku

kierujemy się do drzwi i na spacerek :)

O Matko!! :loveu: Pasuje idealnie a na dodatek jaki twarzowy !:loveu: Pięknie wygląda w tym sweterku az miło popatrzeć:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p A ja wiedziałam o niespodziance ;)
i byłam dziś u Tufficzka na przepysznym ciasteczku karmelowym :eviltong:

to wy obie takie tajemnicze jesteście :lol: :lol:
A o ciasto karmelowe to muszę mame poprosic :oops:

[quote name='Teklunia']slicznie Oskarkowi w tym sweterku :loveu:
a Ala jest przekochana... pamietam, jak Ci pisala, ze nie ma teraz czasu, ze inne rzeczy robi, a tu - niespodzianka :smile:

Kasiu własnie dlatego byłam tak mile tym prezentem zaskoczona, bo Alka nawet czasu na dogo nie miała, a tu prosze taką niespodzianke nam przyszykowala :oops: :oops:

Marcelko, a zobaczysz jak ślicznie w nim wyglada na zywo, bo zdjecia tego nie oddaja :lol:

Madziu, kreacja juz przyszykowana? Mam nadzieje, ze później to Ty nas zasypiesz fotkami 100dniówkowymi :cool3: :cool3:

jeeeeeeeeeeeeeeeja to ja juz nie wiem kto ładniejszy :oops: czy Daga czy Oskarek :eviltong:

do niego to jeszcze daleka droga :oops: chyba nigdy mu nie dorównam :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu własnie dlatego byłam tak mile tym prezentem zaskoczona, bo Alka nawet czasu na dogo nie miała, a tu prosze taką niespodzianke nam przyszykowala :oops: :oops:

no wlasnie dlatego nie miala, ze sweterek dziergala ;)