madzia20sosnowiec Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a):Ja dopiero teraz oglądałam zdjęcia ze strudniówki :loveu: Daguś zdjęcia suuper!! I jak ślicznie wyglądałaś :loveu: Daga dlaczego ja tych zdjęc nie widziałam?Przeoczyłam?Wyślij mi na priv :lol: :mad: Quote
grygy Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Daga dlaczego ja tych zdjęc nie widziałam?Przeoczyłam?Wyślij mi na priv :lol: :mad: Zdjęcia z Dagusiowej studniówki sa gdzieś w tym temacie :evil_lol: Daga je wklejała nam :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Daga powariowałas?Do domu nie do szkoły! :evil_lol: Psa pilnować:lol: Takiej śliczności tylko pozazdrościc ;-) już w piątek nie byłam, teraz w poniedziałek, mama stwierdziła, że ma mnie już dosyc w domku i mam iść juz dzisiaj i sie nie obijac haha :lol: byle do piątku :lol: [quote name='mrowka']Ja dopiero teraz oglądałam zdjęcia ze strudniówki :loveu: Daguś zdjęcia suuper!! I jak ślicznie wyglądałaś :loveu: zdecydowanie za rzadko do nas zagladasz i z opoznieniem wszystko ogladasz :evil_lol: ale mimo wszystko dziekuje :buzi: [quote name='Yorkies']A ja doszłam do wniosku że Daguś zamiast uczyc się do matury tylko Oskarkiem się zajmuje... :evil_lol: ale dla dgm to dobrze mamy co oglądać :razz: :oops: :oops: :oops: po feriach zabieram się za maturke nie ma lekko :roll: [quote name='madzia18sosnowiec']Daga dlaczego ja tych zdjęc nie widziałam?Przeoczyłam?Wyślij mi na priv :lol: :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15868&page=139 tu jest link do 100dniówkowych zdjec :lol: Kasiu,Ewelinko, Gonia, Macius dziękujey za odwiedziny :buzi: Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Napisał(a) Yorkies A ja doszłam do wniosku że Daguś zamiast uczyc się do matury tylko Oskarkiem się zajmuje... :evil_lol: ale dla dgm to dobrze mamy co oglądać :razz: :oops: :oops: :oops: po feriach zabieram się za maturke nie ma lekko :roll: Spokojnie Daguś ja tesh się póki co obijam... heh:roll: P.S. moja galeria ruszyła :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dzisiaj wrócilam do domku, a tu taka miła niespodzianka na mnie i na Oskarcia czekała. Alu Tuffikowa, ależ nam radość sprawiłaś w ten mroźny dzień ślicznym swetereczkiem, a jak Oskarcio w nim pięknie wygląda :loveu: :loveu: Mimo iż miałam naukę to na zrobienie zdjęć czas zawsze się znajdzie, a i po dworze jak goopia latałam z aparatem i szybko fotki cykałam, żeby było widać, jaki zadowolony w sweterku lata :loveu: ALUŚ a o to kilka fot z domku, a zaraz będą z dworku czy nie wyglądam ślicznie :loveu: kierujemy się do drzwi i na spacerek :) Aluś jak Ty to zrobiłaś, że ubraniko pasuje jak ulał, tak bez wymiarów?? Jesteśmy z Oskarciem Waszymi dłużnikami ;) Quote
nikusia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Śliczny sweterek! I Oskarcio w nim wygląda bardzo męsko! :cool3: Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Wow śliczny sweterek! :loveu: Brawa dla Alki!:multi: świetnie pasuję Oskarkowi ten kolorek ;) Quote
Magda Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Daga, ale dostaliescie swietny sweterek!! Az wam zazdroszcze:oops: My mamy tylko czarny kubraczek:placz::placz: Musze cos kupic:evil_lol: Quote
Happy Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ale śliczny sweterek ma Oskarcio. Nie straszne mu mrozy. Moje psiury też szybko robią sik sik i do domciu. Zdjęcia prześlę ci przez gg bo na Twojej galeryjce nie wypada pokazywać moich psiurów. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Mówie Wam dziewczyny jaka zaskoczona bylam, bo nasza Alka to taka tajemnicza, że słówkiem nic nie pisnęła. Wiem, że pisalam jej o sweterku, ale nie spodziewałam się go już teraz, byla zajęta, myślałam, że zapomniała:oops: , a tu prosze :multi: :multi: :multi: tak skakałam z radości :lol: w windzie - jedziemy na dwór oczywiscie wszystko trzeba obwąchać :lol: Alus sweterek jest pięky, wykonany po mistrzowsku i te guziczki :loveu: :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Happy']Ale śliczny sweterek ma Oskarcio. Nie straszne mu mrozy. Moje psiury też szybko robią sik sik i do domciu. Zdjęcia prześlę ci przez gg bo na Twojej galeryjce nie wypada pokazywać moich psiurów. No jak to nie wypada :mad: :mad: w galeryjce Oskarka jest miejsce dla każdego :p Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 czy nie wyglądam ślicznie :loveu: ślicznie?! To mało powiedziane wyglądasz BOSKO!! Przepieknie Oskarku Ci w tym nowym sweterku!! :iloveyou: :iloveyou: Alu sweterek jest śliczny!! :loveu: :klacz: Quote
Moniś Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sweterek bombowy :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Z Ali tajemnicza Kobieta jest :lol::lol: Ale takie niespodzianki są najlepsze :lol: Człowiek jest zaskoczony i w pełni uradowany :lol: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Moniś']Sweterek bombowy :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Z Ali tajemnicza Kobieta jest :lol::lol: Ale takie niespodzianki są najlepsze :lol: Człowiek jest zaskoczony i w pełni uradowany :lol: :buzi: Moniś niespodzianki są the best, ale jestem pewna, że gdyby Alka cos wspomniala wczesniej, ze wyslala to rownie wysoko bym skakala z radosci :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzisiaj wrócilam do domku, a tu taka miła niespodzianka na mnie i na Oskarcia czekała. Alu Tuffikowa, ależ nam radość sprawiłaś w ten mroźny dzień ślicznym swetereczkiem, a jak Oskarcio w nim pięknie wygląda :loveu: :loveu: Mimo iż miałam naukę to na zrobienie zdjęć czas zawsze się znajdzie, a i po dworze jak goopia latałam z aparatem i szybko fotki cykałam, żeby było widać, jaki zadowolony w sweterku lata :loveu: ALUŚ a o to kilka fot z domku, a zaraz będą z dworku czy nie wyglądam ślicznie :loveu: kierujemy się do drzwi i na spacerek :) O Matko!! :loveu: Pasuje idealnie a na dodatek jaki twarzowy !:loveu: Pięknie wygląda w tym sweterku az miło popatrzeć:) Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :p A ja wiedziałam o niespodziance ;) i byłam dziś u Tufficzka na przepysznym ciasteczku karmelowym :eviltong: Quote
Marca_Besi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dagusiu Oskarek prześlicznie wygląda w nowym sweterku!!:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15868&page=139 tu jest link do 100dniówkowych zdjec :lol: jeeeeeeeeeeeeeeeja to ja juz nie wiem kto ładniejszy :oops: czy Daga czy Oskarek :eviltong: mnie studnióweczka czeka w niedziele, przygotowania w tłoku :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 slicznie Oskarkowi w tym sweterku :loveu: a Ala jest przekochana... pamietam, jak Ci pisala, ze nie ma teraz czasu, ze inne rzeczy robi, a tu - niespodzianka :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 qrcze a ja od razu 50 fot napstrykałam w tym swetereku :oops: :oops: mam nadzieje, ze jeszcze nie macie nas dosyc :lol: sweterek pasuje :loveu: pasuje :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p A ja wiedziałam o niespodziance ;) i byłam dziś u Tufficzka na przepysznym ciasteczku karmelowym :eviltong: to wy obie takie tajemnicze jesteście :lol: :lol: A o ciasto karmelowe to muszę mame poprosic :oops: [quote name='Teklunia']slicznie Oskarkowi w tym sweterku :loveu: a Ala jest przekochana... pamietam, jak Ci pisala, ze nie ma teraz czasu, ze inne rzeczy robi, a tu - niespodzianka :smile: Kasiu własnie dlatego byłam tak mile tym prezentem zaskoczona, bo Alka nawet czasu na dogo nie miała, a tu prosze taką niespodzianke nam przyszykowala :oops: :oops: Marcelko, a zobaczysz jak ślicznie w nim wyglada na zywo, bo zdjecia tego nie oddaja :lol: Madziu, kreacja juz przyszykowana? Mam nadzieje, ze później to Ty nas zasypiesz fotkami 100dniówkowymi :cool3: :cool3: jeeeeeeeeeeeeeeeja to ja juz nie wiem kto ładniejszy :oops: czy Daga czy Oskarek :eviltong: do niego to jeszcze daleka droga :oops: chyba nigdy mu nie dorównam :oops: Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu własnie dlatego byłam tak mile tym prezentem zaskoczona, bo Alka nawet czasu na dogo nie miała, a tu prosze taką niespodzianke nam przyszykowala :oops: :oops: no wlasnie dlatego nie miala, ze sweterek dziergala ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 a my juz mówimy DOGNIGHT kochani :buzi: Quote
Recommended Posts