Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani ja to sie boje teraz wejsc do naszej galerii jak nam tak wszyscy wałkami grożą :crazyeye: :crazyeye:

jeszcze jak teraz napisze ze zdjec niet ... ach strach pomyslec co to sie bedzie ze mna działo :shake:

Posted

oj bedzie sie dzialo bedzie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='ewelinabuck']oj bedzie sie dzialo bedzie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

qrcze no wybaczcie mi :roll:
to nie z mojej winy nie ma fot. Ja poprostu nie moge ich zgrac na laptop, a qmpeli nie ma w domku i bedzie dopiero kolo 21 :shake: wczesniej nic nie wykombinuje :shake:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To jak zdjęć Oskarka nie chcesz wstawić to może swoje wstaw :cool3: ...
My bardzo lubimy patrzeć na piękne osoby :cool3: ...

Podzielam opinie Piotrka:lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']To jak zdjęć Oskarka nie chcesz wstawić to może swoje wstaw :cool3: ...
My bardzo lubimy patrzeć na piękne osoby :cool3: ...

swoich zdjęc niet
za to Oskarka już mam :lol: :lol:

z wczorajszego spacerku, jeest ich tylko kilka, poszlismy w inna strone niz zwykle i maly byl nieco sploszony obcymi terenami, wiec do zdjec nie chcial pozowac :roll:

Ja tam nie chce iść :shake:

więc jak nie chciał iść to zrobiłam zdjęcia drzewkom :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']:cool3: :cool3: :cool3: niop :lol: :lol: :lol:
Trzeba było kupić czarny :evil_lol: TOlek ma biały i byłoby jak do ślubu :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

grygy napisał(a):
Trzeba było kupić czarny :evil_lol: TOlek ma biały i byłoby jak do ślubu :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

My mamy czarny:eviltong:
To wklej zdjecie Tolki na spacerze to chetnie zobaczymy biala kreacje:loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']co się tu porobiło :shake: :shake: :shake:
Piotruś toż to galeria Oskarka, ja jestem okazjonalnie :lol: :lol:

No Oskarek śliczniasty jest, ale Pańcia to ... :loveu: :loveu: :loveu: ;) ...

Posted

[quote name='grygy']Trzeba było kupić czarny :evil_lol: TOlek ma biały i byłoby jak do ślubu :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

pomyślimy nad tym Maciuś, pomyślimy :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='Magda_Miki']Oskarek pieknie sie komponuje na tym bialym sniegu w swojej fioletowej kreacji:multi::multi: Byliscie w lesie?;-)

chcieliśmy iść do parczku przez las, no ale jak wyzej pisalam, Oskarkowi ta droga nie specjalnie sie podobała. Brakowalo jakiegos towarzysza do ganiania się :shake:

Posted

[quote name='Magda_Miki']My mamy czarny:eviltong:
To wklej zdjecie Tolki na spacerze to chetnie zobaczymy biala kreacje:loveu:
Oj będą fotki :evil_lol: jutro pocykam- tyle, że nie bede miał z kim isć i będe musiał zabrać sam briarda i Yorka :crazyeye: jak sie nie zabije i wróce to fotki będą :cool3: :cool3:

Daguś pomyśl, pomyśl :cool3: :cool3: