Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Oskarek c.d czas na zabawę:p a tutaj akurat łapie słonia w zęby :lol: :lol: Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Daguś, no włąsnie adresu nie podali :mad: Zobacze czy jak przyjdzie potwierdzenie to będzie tam adres dokładny :roll: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] czy Oskarek przybiegnie tak kiedys prosto w moje ramiona? :oops::oops::oops: chcialabym, chciala... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia']czy Oskarek przybiegnie tak kiedys prosto w moje ramiona? :oops::oops::oops: chcialabym, chciala... Kasiu na pewno, już my się o to postaramy żeby do Ciebie tak przybiegł, za to Ty się musisz postarać, zeby tu przyjechać :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Kaaaaaaasiuuuuuuu bięgne do Cieeeeebieeee nosecek kofany nosecek i uśmiesek :lol: ocko :loveu: a tu 2 ocka i 1 nosek Pozdroowionka :buzi: Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Joł jaki pycholek kochany :loveu: Achhhh i ten złoty kolor główki :roll: :loveu: Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] a tu 2 ocka i 1 nosek Żywe złoto :loveu::loveu::loveu::loveu: Całuski w ten czarniuśki węgielek :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='grygy']Joł jaki pycholek kochany :loveu: Achhhh i ten złoty kolor główki :roll: :loveu: Maciuś złotego kolorku to mamy sporo na główece więc podzielimy się z Toluskiem i zrobimy jej balejage :lol: :lol: Moniś :oops: złoty pycholek wycałowany, a raczej to on mnie ciągle tu wylizuje bo razem ze mną czyta forum :lol: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kaaaaaaasiuuuuuuu bięgne do Cieeeeebieeee zlapie Cie, Oskarku...zlapie Cie! i wyprzytulam prawie na smierc!!! :calus: [quote name='Daga_i_Oskar'] ocko :loveu: a tu 2 ocka i 1 nosek jakie cudne zblizonka Oskarkowej buzi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak on sie blyszczy!!! Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cześć wszystkim :multi: :multi: ale jestem padnięta :shake: zostawili samą z ponad 70m2 i kazali wszystko wysprzątać :lol: :lol: Jeszcze tylko wypastować podłogi i free time :multi: :multi: Hihi to masz fajna robote:evil_lol: Ja tez zaraz ide sprzatac.........:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Teklunia'] jakie cudne zblizonka Oskarkowej buzi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak on sie blyszczy!!! Kasiu a kąpany to on już nie byz ze 2 tygodnie :oops: :oops: a zbliżenia to takie nie specjalnie byly tylko sam sie tak zblizal, ze zanim aparat pstryknal on juz byl przed obiektywem :oops: :oops: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Sorki Daga,ze tutaj pisze:lol: [SIZE=2]Maciek, a gdzie zdjecia Toli??:mad: W bialej kreacji i wogle:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Daguś, Oskarek jak zwykle piękny... :loveu: Więcej fotek, koniecznie! Ojej biedne Dzieciaczki nie wiedzą gdzie jest Hala na Podpromiu... :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daguś, Oskarek jak zwykle piękny... :loveu: Więcej fotek, koniecznie! Ojej biedne Dzieciaczki nie wiedzą gdzie jest Hala na Podpromiu... :lol: Gonia może nas jakoś pokierujesz co?? :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Magda_Miki']Sorki Daga,ze tutaj pisze:lol: [SIZE=2]Maciek, a gdzie zdjecia Toli??:mad: W bialej kreacji i wogle:evil_lol: No co ty tu jest miejsce na wszystkie pieski :lol: Oskarek nie ma nic przeciwko zeby Tolutek sie tu pokazal, a wrecz przeciwnie :loveu: Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No co ty tu jest miejsce na wszystkie pieski :lol: Oskarek nie ma nic przeciwko zeby Tolutek sie tu pokazal, a wrecz przeciwnie :loveu: Po tym jak napisalam to Maciek sie zmyl:mad::evil_lol::evil_lol: ALbo sie przestraszyl palki i poszedl pstrykac foty:p Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dagusia, a co bedzie jak zamarzne? :lol: Przypomnijcie mi kiedy jest ta wystawa, zobacze co sie da zrobic. ;-) Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dagusia, a co bedzie jak zamarzne? :lol: Przypomnijcie mi kiedy jest ta wystawa, jak bedzie czas, to waz pokieruje. ;-) Wystawa jest 5 lutego. Szkoda, ze ja nie bede:placz::placz: Quote
marlena924 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Piekniuchene zdjęcia Oskarcia :loveu: Rzeczywiście, jest duzo pozłacany :lol: Zapraszam do nas :D Quote
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 marlena924 napisał(a): Rzeczywiście, jest duzo pozłacany A no, bo to jest zywe zloto!!:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='marlena924']:loveu: Rzeczywiście, jest duzo pozłacany Marlenko on nie jest pozłacany :mad: :mad: to jest żywe złoto 36 karatowe :lol: :lol: [quote name='g_o_n_i_a']Dagusia, a co bedzie jak zamarzne?:lol: qrcze no chyba aż tak źle nie bedzie :eviltong: a powiedz to jest daleko od PKS'U?? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 złotka c.d:lol: :lol: Oskarek wszystko zrobi żeby tylko wyjrzeć przez okienku. Tu siedzi na parapecie i prosi błagalnym wzrokiem :p mały zaprasza do zabawy, więc muszę mu trochę czasu poświęcić :lol: :lol: Quote
Alka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dagusiu, tak właśnie patrze na Oskarka jak siedzi na parapecie:loveu:...wiesz, że Tuffcio nie lubi tego miejsca? Owszem lubi patrzeć z okna ale trzymam go wtedy na rekach ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Alka']Dagusiu, tak właśnie patrze na Oskarka jak siedzi na parapecie:loveu:...wiesz, że Tuffcio nie lubi tego miejsca? Owszem lubi patrzeć z okna ale trzymam go wtedy na rekach ;) qrcze to jest narazie jedyna rzecz która ich różni. Mój za "patrzenie przez okienko" dałby się pokroić :lol: :lol: Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [b[Dagus, Magda[/b] NO miały być fotki ślubne i klapa, bo dziś za ciepło i śnieg klei się straaasznie do łapek :roll: Więc spacerku po lesie niestety nie było :shake: Tolek na placu poskakał tylko po zaspach ( a ja zapomniałemw ziaść aparatu :oops: ) ale poprawie sie :evil_lol: no tylko nie dziś, bo już jej papilotki na głowie zmieniłem i by znów wszystko rozwaliła :shake: Quote
Recommended Posts