Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 sota36 napisał(a):Moze tak po 18.00, dajmy na to okolo 18.20???, co???? ok ale w razie czego wymienmy sie jeszcze nr kom na priv ok? Bo mam dzisiaj jechac zalatwiac komorke itp i nie wiem ile mi to zajmie ale postaram sie byc :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Dawno cos nie wstawialam, zaleglosci c.d :) Ok zabieram sie za reszte :) Moze w tym tygodniu uda mi sie jesczez dobic do tych terazniejzych fot :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Oskarek buszujący w trawie - pola 1.06.2005' Jolus poznajesz? "Nasze pola" :D PoZdRaWiAmY :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 sota36 napisał(a):No jasne!!!!! To NASZE pola!!! to o 18:20 na sciezce ? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Troche zamecze Was zdjeciami Oskarka ... ale to juz ostatnia dawka zdjec w dzisiejszym dniu, reszte zrobimy jutro :D Taka mała sesyjka :D the end ... Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Dagusia :wink: a gdzie fotki ze spotkania z Gutkiem i Jolą :roll: Czyżbyście się znowu rozminęły :o Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Hej Jolus, dzieki za miłe sptkanko ... teraz tylko czekac do piatku, a wiesz jaka czarna wrocilam hihi, dobzre ze juz ciemno było to kawałek sobie podbiegłam :P Oskarek nadawała się prosto do wanny, a teraz śpi jak zabity, a jak tam Gutek? wykąpany ? :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Dagusia :wink: a gdzie fotki ze spotkania z Gutkiem i Jolą :roll: Czyżbyście się znowu rozminęły :o Alus tym razem spotkalysmy sie, ale ani ja ani Jolka nie miała aparatu. Mnie baterie wysiadły, bo siostra nie zdarzyla naladowac po powrocie, a JOla rowniez miala rozładowany, ale w piatek bedzie replay wiec fotki tz beda :D W kazdym badz razie pieski sie swietnie ze soba prezentowaly, porownanie bylo nieziemskie :) Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Dagusia :wink: a gdzie fotki ze spotkania z Gutkiem i Jolą :roll: Czyżbyście się znowu rozminęły :o Alus tym razem spotkalysmy sie, ale ani ja ani Jolka nie miała aparatu. Mnie baterie wysiadły, bo siostra nie zdarzyla naladowac po powrocie, a JOla rowniez miala rozładowany, ale w piatek bedzie replay wiec fotki tz beda :D W kazdym badz razie pieski sie swietnie ze soba prezentowaly, porownanie bylo nieziemskie :) :lol: :lol: czyli dwa Yorki MINI i MAXI :wink: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 hahahahhaha zarabisty kreciko-stonka hahahahhaha ojj nie mow mmi ja bym Cie przygarnela TZ do Kochanek a Ciebie d siebie ja tez kce takie misiaczki :angel: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 no w koncu dotarlam :D :D :D Oscar przeslodki misio,kudlaczek malenki :D Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 daga10011 napisał(a):no w koncu dotarlam :D :D :D Oscar przeslodki misio,kudlaczek malenki :D :lol: :lol: :lol: Daga ale Yorków nie można tuczyć :-? więc to nie pies dla Ciebie :wink: Dagusia , czekam na piątkowe fotorelacje :angel: :angel: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 a ja kogos tucze?? :o :lol: yoreczek sliczny,te piora takie dlugie :P takie bym leonom dala i ten kolor odpowiedni :P :lol: no i na lozko by sie zmiescil :D same plusy :P Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 daga10011 napisał(a):no w koncu dotarlam :D :D :D Oscar przeslodki misio,kudlaczek malenki :D hurra Daga dotarła :D widzisz same plusy sa jezeli chodzi o Yorki, male zgrabne wszedzie mozna je zabrac :D musisz sobie takiego sprawic :) Alus fotorelacja na pewno bedzie :) Sama juz sie piatku nie moge doczkeac :) Quote
sota36 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Hej Jolus, dzieki za miłe sptkanko ... teraz tylko czekac do piatku, a wiesz jaka czarna wrocilam hihi, dobzre ze juz ciemno było to kawałek sobie podbiegłam :P Oskarek nadawała się prosto do wanny, a teraz śpi jak zabity, a jak tam Gutek? wykąpany ? :D= no wreszcie do kopma mnie dopuscil! Gutek wykapany, wyczesany, nakarmiony i spi jak susel. Dzieki za mily spacerek i polecam sie na ...piatek. Beda zdjecia!!! Juz aparat (oj sirota ja, bom dzis nie pomyslala, ze trzeba by baterie posprawdzac, bo wakacyjnych wojazach) laduje sie!!! Daga milutka mloda osobka, a Oskarek swietnie sobie radzil z XXXL yorkiem, czyli Gutkiem. Tylko, ze Oskarek po spacerze wygladam jak polakierowany - hihihi. I jeszcze jedno - urzekl mnie ten maly nicpon (bo on nie taki swiety jak na zdjeciach!!!). Ale glowke ma sliczna!!!! Fajna z niego psina - moze kupie Agatowi braciszka?????? Choc wtedy to chyba demolke w chacie mi zrobia... Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 I jeszcze jedno - urzekl mnie ten maly nicpon (bo on nie taki swiety jak na zdjeciach!!!). Ale glowke ma sliczna!!!! Fajna z niego psina - moze kupie Agatowi braciszka?????? Choc wtedy to chyba demolke w chacie mi zrobia... Jolus oj tak aniołek to z niego tylko na zdjeciach, swoje potrafi pokazac hihi i nawet miał odwage doskakiwac do takiego BIG YORKA , ale fajnie było i to jest najważniejsze. Takie 2 pieski w domku to fajne, ale nie wiem czy na dłuższą mete hihi, sama widziałaś jak wyrabiały :) a jak kurz się za nimi dymił hihi Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ja kcem fotki Gutka i Oskara !!! ja muszę zobaczyć razem dwóch facetów w rozmiarze mini i maxi z kucykiem między uszami :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Camara']ja kcem fotki Gutka i Oskara !!! ja muszę zobaczyć razem dwóch facetów w rozmiarze mini i maxi z kucykiem między uszami :lol: Camara będą będą ale trzeba na nie do juterka poczekać. Jola pewnie już baterie łąduje :D Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Bede, beda - jutro wieczorkiem!!! Po spacerku!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Uff zaległosci powoli sie koncza. To juz przedostatnia sesyjka robiona w czerwcu :) c.d.n Quote
sota36 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Dagmara - Oskar ma biala brodke???? teraz tak widze... Quote
Recommended Posts