Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Moze tak po 18.00, dajmy na to okolo 18.20???, co????

ok ale w razie czego wymienmy sie jeszcze nr kom na priv ok? Bo mam dzisiaj jechac zalatwiac komorke itp i nie wiem ile mi to zajmie ale postaram sie byc :)

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Jolus,

dzieki za miłe sptkanko ... teraz tylko czekac do piatku, a wiesz jaka czarna wrocilam hihi, dobzre ze juz ciemno było to kawałek sobie podbiegłam :P Oskarek nadawała się prosto do wanny, a teraz śpi jak zabity, a jak tam Gutek? wykąpany ? :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Dagusia :wink: a gdzie fotki ze spotkania z Gutkiem i Jolą :roll:
Czyżbyście się znowu rozminęły :o

Alus tym razem spotkalysmy sie, ale ani ja ani Jolka nie miała aparatu. Mnie baterie wysiadły, bo siostra nie zdarzyla naladowac po powrocie, a JOla rowniez miala rozładowany, ale w piatek bedzie replay wiec fotki tz beda :D W kazdym badz razie pieski sie swietnie ze soba prezentowaly, porownanie bylo nieziemskie :)

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Dagusia :wink: a gdzie fotki ze spotkania z Gutkiem i Jolą :roll:
Czyżbyście się znowu rozminęły :o

Alus tym razem spotkalysmy sie, ale ani ja ani Jolka nie miała aparatu. Mnie baterie wysiadły, bo siostra nie zdarzyla naladowac po powrocie, a JOla rowniez miala rozładowany, ale w piatek bedzie replay wiec fotki tz beda :D W kazdym badz razie pieski sie swietnie ze soba prezentowaly, porownanie bylo nieziemskie :)
:lol: :lol: czyli dwa Yorki MINI i MAXI :wink:

Posted

hahahahhaha zarabisty kreciko-stonka hahahahhaha

ojj nie mow mmi ja bym Cie przygarnela TZ do Kochanek a Ciebie d siebie

ja tez kce takie misiaczki :angel:

Posted

daga10011 napisał(a):
no w koncu dotarlam :D :D :D Oscar przeslodki misio,kudlaczek malenki :D
:lol: :lol: :lol: Daga ale Yorków nie można tuczyć :-? więc to nie pies dla Ciebie :wink:
Dagusia , czekam na piątkowe fotorelacje :angel: :angel:

Posted

daga10011 napisał(a):
no w koncu dotarlam :D :D :D Oscar przeslodki misio,kudlaczek malenki :D

hurra Daga dotarła :D widzisz same plusy sa jezeli chodzi o Yorki, male zgrabne wszedzie mozna je zabrac :D musisz sobie takiego sprawic :)

Alus fotorelacja na pewno bedzie :) Sama juz sie piatku nie moge doczkeac :)

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Hej Jolus,

dzieki za miłe sptkanko ... teraz tylko czekac do piatku, a wiesz jaka czarna wrocilam hihi, dobzre ze juz ciemno było to kawałek sobie podbiegłam :P Oskarek nadawała się prosto do wanny, a teraz śpi jak zabity, a jak tam Gutek? wykąpany ? :D
= no wreszcie do kopma mnie dopuscil! Gutek wykapany, wyczesany, nakarmiony i spi jak susel. Dzieki za mily spacerek i polecam sie na ...piatek. Beda zdjecia!!! Juz aparat (oj sirota ja, bom dzis nie pomyslala, ze trzeba by baterie posprawdzac, bo wakacyjnych wojazach) laduje sie!!!
Daga milutka mloda osobka, a Oskarek swietnie sobie radzil z XXXL yorkiem, czyli Gutkiem. Tylko, ze Oskarek po spacerze wygladam jak polakierowany - hihihi.
I jeszcze jedno - urzekl mnie ten maly nicpon (bo on nie taki swiety jak na zdjeciach!!!). Ale glowke ma sliczna!!!! Fajna z niego psina - moze kupie Agatowi braciszka?????? Choc wtedy to chyba demolke w chacie mi zrobia...

Posted

I jeszcze jedno - urzekl mnie ten maly nicpon (bo on nie taki swiety jak na zdjeciach!!!). Ale glowke ma sliczna!!!! Fajna z niego psina - moze kupie Agatowi braciszka?????? Choc wtedy to chyba demolke w chacie mi zrobia...

Jolus oj tak aniołek to z niego tylko na zdjeciach, swoje potrafi pokazac hihi i nawet miał odwage doskakiwac do takiego BIG YORKA , ale fajnie było i to jest najważniejsze.
Takie 2 pieski w domku to fajne, ale nie wiem czy na dłuższą mete hihi, sama widziałaś jak wyrabiały :) a jak kurz się za nimi dymił hihi

Posted

[quote name='Camara']ja kcem fotki Gutka i Oskara !!! ja muszę zobaczyć razem dwóch facetów w rozmiarze mini i maxi z kucykiem między uszami :lol:

Camara będą będą ale trzeba na nie do juterka poczekać. Jola pewnie już baterie łąduje :D