Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to poczekam jeszzce na te foteczki :roll: :( :(

hihihih chodzilo oczywiście o te z waszego spotkanka :D :D

a te zimowe .....aż ciarki przechodzą :santagri:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sayma napisał(a):
no nie jabłuszko to jeszzce rozumiem, ale taka ogromniasta piła :o :o :o

qrde akurat te zdjecie wyszlo mi takie małe, pozniej je poprawie to dopiero bedzie efekt : York niosacy piłke w zebach haha, widzisz jakiego mam dobrego psa :P

Posted

sota36 napisał(a):
Przepiknej budowie galerii moja panno :)

aaa to w takiej sprawie zapraszam na korki hahaha :)
Wiesz moj pies moze i jest maly i ma dopiero 2 latka, ale fotka to ma juz z kilka tysiecy spokojnie :oops: :oops:
wiem, wiem mam fioła :P naucze Cie tego :P

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
sayma napisał(a):

qrde akurat te zdjecie wyszlo mi takie małe, pozniej je poprawie to dopiero bedzie efekt : York niosacy piłke w zebach haha, widzisz jakiego mam dobrego psa :P

hmmm niewiem jak to ująć...... ciekawe co by na te zdjecia powiedziała p. M. Nowak?? Ja od dzisiaj padam żółwiem przed Yorkami :shocked!: :nerwy:

Posted

Fiola masz?? No cos Ty??/ Jak mozesz???
Tu wszyscy piszacy maja to samo :) - zobacz galerie Ozzy,iego - tam juz lozka w psychiatryku rezerwuja
A co do zdjatek - to i owszem!!!1 Tzrymam za slowo. Nasz gutek tez od roma mial zdje, zgralismy na plytki, a Gutek uznal, ze niejest fotogeniczny i fotki plytki zniszczyl - a byly tam zdjecia jak byl szczeniorkiem!!! :(:(:(

Posted

sayma napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
sayma napisał(a):

hmmm niewiem jak to ująć...... ciekawe co by na te zdjecia powiedziała p. M. Nowak?? Ja od dzisiaj padam żółwiem przed Yorkami :shocked!: :nerwy:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Tu wszyscy piszacy maja to samo :) - zobacz galerie Ozzy,iego - tam juz lozka w psychiatryku rezerwuja
A co do zdjatek - to i owszem!!!1 Tzrymam za slowo. Nasz gutek tez od roma mial zdje, zgralismy na plytki, a Gutek uznal, ze niejest fotogeniczny i fotki plytki zniszczyl - a byly tam zdjecia jak byl szczeniorkiem!!! :(:(:(

właśnie wiem czytałam, tylko że ja mam akie coś, ze jak dorwe się do aparatu to od razu pstrykam niunce ze 100 zdjęć :P Teraz mam nieco ograniczony dostęp, bo siostra w Anglii, ale wraca w pon więc się zacznie :)
Co do galerii Ozzy'iego wiem widziałam, ale moja ma dopiero 2 dni :P

Posted

sota36 napisał(a):

buuuuhahhaha i ja mam fioła a kto płytki pogryzł :roll: :wink: :scared:
no i juz nie wpomne, jak yorczek kolegi (słodziecha Doddi) na paluszku mi sie zawiesił :o :wink: :evilbat:

Posted

Daga pewnie,że chcemy :angel: :angel: :angel: nawet nie pytaj!!!
Mój psiulek jest na działeczce :roll: :cry: i wóci dopiero za tydzień :( . Ale za to ja dla niego łózeczko wygrzeje :wink: :D

Posted

[quote name='Daga&Oskar']

ale slodki!! Zaraz go zjem :oops:
czy chcemy wiecej zdjec? baaa tylko prosze nie zimowe, bo az zimno mi sie zrobilo brrrrrrrr....
Czekamy :angel: :angel:

Posted

proszę, proszę, jak to sie galeryjka szybko rozrasta :wink:
Jeszcze trochę i sie skuszę na Axelkową galerię :wink: :lol: :lol:

Te zimowe zdjęcia... brrr aż mi się zimno zrobiło. Ale Oskar słodko na śnieżku wygląda :P

Posted

Heej, Heej

jest tu kto :P

Zimowych fotek juz nie bedzie hihih - tzn nie bedzie zeszlorocznej zimy :P ale tegoroczna juz tuz tuz :-?

Gosiu,
zdjec mam mnostwo to i galeria sie szybko rozwija, a musze wszytskie zalegle fotki wstawic co poniedzialku, poniewaz w pon przyjezdza moj aparacik i beda nowe fotki :D

No to kolej na Oskarka w domku :)