sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Dzięki Kochani za wsyztskie przemile komentarze ... Oskarek az sie zaczerwienil od tego wsyztskiego :lol: :lol: sayma, bo Yorki zaraz po tych wsyztskich bullowatych terrierach mają najlepszy zgryz, mocną szczękę i noszenie jabłek to dla nich pestka nnooo baaaa w małym ciele ........... mocna szczęka :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Ok wstawie kilka fot Oscarka z zeszlorocznej jesieni :) ... gdzie sie podziała druga łapka? Dagus, pedze do Ciebie z zabaweczka - cieszysz sie ? znowu coś dorwał heeej Dagus! gdzie jestes? ech i znow ma cos w pyszczku :P to tez jest dobre :P ooo prosze jak dumnie stoje :) posadzili mnie przed dzialka i kaza pilnowac :-? :):):):):):):):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 I jesczez kilka z parku :) tak łądnie idę przy nóżce daj mi tego smakołyka ! okropny wiatr, rozwiał mi moje włosy :P na dzisiaj chyba starczy co ? :) Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Oskar urodzony model nie ma co :angel: :angel: :iloveyou: Oskar pędziwiatr :o :o :o latający Oskarek :angel: ta foteczka jest jak z książeczki z bajkami :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='sayma']Oskar urodzony model nie ma co :angel: :angel: :iloveyou: :o :o :o latający Oskarek :angel: ta foteczka jest jak z książeczki z bajkami :multi: uwielbiam tą foteczke :) Quote
Teklunia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'] latający Oskarek :angel: ta foteczka jest jak z książeczki z bajkami :multi: zgadzam sie w pelni :) I jeszcze to, przecudne... Oskarek jest jak romantyczny bohater wsrod jesiennych lisci... :wink: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ale on cudowny!!! Az pychol mi sie smieje!!!! Quote
Gosiek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No proszę: kolejny yorczek w ogólnej galerii 8) Daga - Oskarek śliczny - fajnie wspomnieć po zdjeciach jaki to maleńki był kiedyś... nie ma to jak zdjecia w 1 miejscu :wink: buziaki Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='Gosiek']No proszę: kolejny yorczek w ogólnej galerii 8) Daga - Oskarek śliczny - fajnie wspomnieć po zdjeciach jaki to maleńki był kiedyś... nie ma to jak zdjecia w 1 miejscu :wink: buziaki Gosiu całkowicie sie z Toba zgadzam. Do zalozenia tej galerii zabieralam sie lohoho i troche, ale w koncu sie skusilam hihi. A wspomnienia naprawde sa supper ... i zdjecia sa tego najlepszym przykladem :) Dziekujemy wsyztskim :) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Kilka fotek z grudnia 2004 Moja złota mordeczka a to z moim kuzynem :D a to już Świąteczny Oskarek Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 sota36 napisał(a):A ja moze Oskarka dzis poglaszcze.... :) jak sie da to pewnie pogłaszczesz :D Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='sota36']A ja moze Oskarka dzis poglaszcze.... :) jak sie da to pewnie pogłaszczesz :D a foty z glaskanka bedą??? Ale Oskarek ma supperowska świateczna kokardkę z misiem :angel: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 sota36 napisał: A ja moze Oskarka dzis poglaszcze.... jak sie da to pewnie pogłaszczesz a foty z glaskanka bedą??? niestety nie beda :( do spotkanka nie doszlo, bo chyba mówilysmy o innych miejscach ;) Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Daga&Oskar']sota36 napisał: A ja moze Oskarka dzis poglaszcze.... jak sie da to pewnie pogłaszczesz a foty z glaskanka bedą??? niestety nie beda :( do spotkanka nie doszlo, bo chyba mówilysmy o innych miejscach ;) no to nie bedzie fotek z głaskanka :roll: :( :( oj to chyba zescie się nie dogadały 8) :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Daga&Oskar']sota36 napisał: A ja moze Oskarka dzis poglaszcze.... jak sie da to pewnie pogłaszczesz a foty z glaskanka bedą??? niestety nie beda :( do spotkanka nie doszlo, bo chyba mówilysmy o innych miejscach ;) no to nie bedzie fotek z głaskanka :roll: :( :( oj to chyba zescie się nie dogadały 8) :wink: :D ale jest jesczze jutro :) mam nadzieje, ze juz nie pobladze, umówimy sie lepiej w jakims punkcie latwo rozpoznawczym i wsyztsko juz bedzie ok, ide troche fot z zimy powklejac bo troche ich mam :) Quote
sayma Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 sota36 napisał(a):Uciekla mi!!!!! ale za to bedą foty!!!! Please dogadajcie się jutro to będą suuuper foteczki :angel: :angel: Quote
sota36 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 no Ty - zobacz info na spotkaniach - tam masz odpowiedz Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Tak, własnie przeczytalam hihi :P Quote
sota36 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 No jaka szkoda!!! Ajutro jade na wies - w koncu to ostani weekend wakacji, na gieldzie bede dopiero w poniedzialek. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 sota36 napisał(a):No jaka szkoda!!! Ajutro jade na wies - w koncu to ostani weekend wakacji, na gieldzie bede dopiero w poniedzialek. Oj wielka szkoda, wielka ... ale nic pewnie bedzie jesczze nie jedna okazja do spotkania się. Moze akurat nie poniedzialek, ale w przyszlym tygodniu na pewno w jakis dzien tam zawitam. Oczywiscie zanim przyjde uprzedze ;) Milego wypoczynku zycze ! Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 No i wreszcie zaczynamy rok 2005 :) I mnóstwo fotek na śniegu :) są przykładem tego, ze i Yorkom śnieg nie straszny :) ale mam latareczki w oczach :D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 z kolegą PAKO rasy posokowiec bawarski tak szaleliśmy Quote
Recommended Posts