Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [b]Daga[/b], ucaluj ode mnie jakiegos Anglika...jakiegokolwiek :lol: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Teklunia'][b]Daga[/b], ucaluj ode mnie jakiegos Anglika...jakiegokolwiek :lol: ;)[/quote] Tekluniu z miłą chęcią :lol: :lol: już kilku fajnych widzialam :lol: KOCHANI jest tutaj wspaniale, całkiem inne życie, jednym ze współlokatorów jest chinczyk Sony - bardzo fajny, a jak gotuje - palce lizac. Wczoraj na kolacje zaserwował nam kilka chińskich potraw - każda była wyśmienita i chętnie przerzucłabym się na chinszczyznę - trzeba jakiegoś chińczyka poderwać hihi :lol: :lol: :lol: Wczoraj na nasz przylot zorganizowali imprezke, było super, kupe śmiechui pełno zabaw. gdybym mogła to bym tutaj została- tylko Oskarka musiałabym ściągnąć :lol: :lol: :lol: Dzisiaj wybieramy się do oceanarium i na miasto. Pogoda typowoangielska czyli pochmurno i od czasu do czasu coś kapie z nieba, ale to w niczym nam nie przeszkaza. Jest świetnie. Caluje mocnoi idę się szykować na wyście :lol: :lol: Pozdrawiam Dagusia! Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Pozdrawiam serdecznie Dagusiu !!!!! Baw się fajnie !!!! :buzi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Nowa fryzura rewelacyjna francja elegancja jak mawiał dziadunio :wink: Quote
Gosiek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Daga ale masz fajowo :D Ty lepiej spisuj te przepisy od Chińczyka :wink: potem nam odstąpisz tajniki tej kuchni :wink: A pogodę mamy identyczną :-? zdjatka pstrykasz? buziaki i baw sie wspaniale dalej Quote
asiunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hej!! Daguś miłej zabawy,ale wracaj szybciutko :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Witam wieczorową porą :) Właśnie zjedliśmy obiad i teraz chwile odpoczynku, a ja z tego jak najbardziej korzystam no i do Was zaglądam :) Byliśmy w tym Oceanarium - coś pięknego, wykonane superowo, miła obsuga, piękne ryby - niestety moj aparat nie należy już do tych dobrych, więc i zdjecia sa jakie sa :-? a o nowym to moge pokicopomarzyc, bo do wakacji jeszcze daleko :-? :lol: :lol: W sklepach jest juz wystoj świąteczny i tak jakos dziwnie sie czuje hihi. W ogóle tyle, ile tu jest sklepów z ciuchami, butami, biżuterią to dawno nie widziałam, mnóstwo resaturacji, pubów, dyskotek - żyć nie umierac i miec duuużo kasy hihi Wrocić, wrócę bo szkole muszę skonczyc, ale na wakacje planuje tutaj na 3 m-ce przyjechac, wtedy dopiero bedzie fajnie :D Buziaczki Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 8) :wink: Daga obieżyświat 8) Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8) Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink:[/quote] Oskarka listem lotniczym się wyśle do mnie i za 2h będziemy razem :lol: :lol: jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi Quote
XXL Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8) Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink:[/quote] Oskarka listem lotniczym się wyśle do mnie i za 2h będziemy razem :lol: :lol: jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi[/quote] pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8) Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink:[/quote] Oskarka listem lotniczym się wyśle do mnie i za 2h będziemy razem :lol: :lol: jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi[/quote] pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D[/quote] Oskarek pewnie nawet nie zauważa tego, że mnie nie ma, bo wraz z rodzicami na te dni nieobecności Pańci pojechali do domku do Leżajska, a on się czuje tam panem i władcą haha, więc pańcia wtedy jestmało ważna :-? :lol: :lol: Quote
sayma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='XXL'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8) Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink:[/quote] Oskarka listem lotniczym się wyśle do mnie i za 2h będziemy razem :lol: :lol: jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi[/quote] pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D[/quote] Oskarek pewnie nawet nie zauważa tego, że mnie nie ma, bo wraz z rodzicami na te dni nieobecności Pańci pojechali do domku do Leżajska, a on się czuje tam panem i władcą haha, więc pańcia wtedy jestmało ważna :-? :lol: :lol:[/quote] Oskarutek teskni napewno i my tez tesknimy więc Daga wracaj szybciutko. Ja tu po długiej nieobecnosci przychodze a Dagi i Oskarka niet :evil: :evilbat: :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote]Oskarutek teskni napewno i my tez tesknimy więc Daga wracaj szybciutko. Ja tu po długiej nieobecnosci przychodze a Dagi i Oskarka niet[/quote] sayma, kochanue nadrobie to jak wrócę :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='XXL']nie maruc wracaj ;) ja chce fotek :)[/quote] ciesze sie, ze chcecie zebym wracala, ale mnie sie wcale do Polski nie spieszy, tu jest jednak inne zycie, ktore by mi bardziej odpowiadalo :D Jutro wybieramy sie do Londynu, wyjezdzamy o 8 a wrocimy kolo 24 :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Dagusiu, fajnie ,że co jakiś czas do nas zaglądasz. :D :D :D Ja już się cieszę na Twój powrót i na foteczki. Póki baw się dobrze, przecież to prezent urodzinowy, eykorzystaj go na maxa ! :wink: :D :D :D Quote
Yorkies Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hey Daguś, no no no to widzę nieźle masz w tej angli, same zalety, pomijając brak Oskarka :wink: Ja czeka niecierpliwie na twój powrót z obszerną fotorelacją :wink: :evilbat: Baw się dobrze! pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Good morning Kochani :laola: Jestem wykamana, ale postanowila, ze mimo zmeczenia i dosyc poznej godziny zajrze tutaj do Was :) Godzinke temu wrocilysmy z Londynu i przywiozlysmy mnostwo wrazen i duzo fotek. Na samym koncu bsterie siadly mi w aparacie i bylam bardzo zla :pissed: Londyn to cudowne miasto, w ktorym nie ma mowy o nudzie.Caly czas cos sie dzieje, jest tyle atrakcji, ze glowa boli, a zeby wszytskie zwiedzic trzeba by tam jechac na conajmniej tydzien hihi, ale kolejne ciekawe niejsca mam nadzieje, ze zobaczymy w wakacje o ile tu przyjade :lol: :lol: :lol: Jak tylko wroce do :terazpol: nadrobie zaleglosci szkolne i te zwiazane z Oskarkiem :lol: :lol: :lol: to zabiore sie za wstawianie zdjec :) W Anglii jest baaardzo duzo wiewiorek - sa przeslodkie i "tresowane" :lol: :lol: Dzisiaj jedna jadla mi z reki orzeszka - jest uchwycone na focie. Sa booskie :) Moglabym tak pisac o tej Anglii i pisac, az rano by sie zblizylo hihi Jutro wybieramy sir nad Morze i do centrum po sklepach povchodzic - to cos co kobiety luba najbardziej :lol: :lol: Pogoda nam dopisuje, wczoraj bylo troche deszczowo,ale dzisiaj za to sloneczka nam nie brakowalo - pogoda wymarzona do zwiedzania Londynu :D :D Dobranoc wszytskim zycze :sleep2: odezwe sie jutro :calus: Good night ! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 No tak zaleglosci na dogo prawie nadrobione, wiec teraz juz spokojnie moge pakowac sie do wyrka. Oj brakuje mi tu Oskarka bo nie ma kto miejsca zagrzac :-? :lol: :lol: Dobranoc i Dzien dobry hihi Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Daga - do domu!!! Oskar mi tu wyje z tesknoty - slysze go!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='sota36']Daga - do domu!!! Oskar mi tu wyje z tesknoty - slysze go!!!!![/quote] Jolus Oskarek dopiero dzisiaj wraca ze swojej posesji do domku hihi wiec go na pewno nie slyszysz :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='sota36']Słysze!!!!![/quote] buu to chyba moj Oskarutek barzo teskni za pancia skoro z daleka go tak slychac :( :( We wtorek sie juz zobaczymy, jutro wylatujemy o polnocy :( Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 juz wiewiorczych zdjec sie doczekac nie moge :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='dbsst']juz wiewiorczych zdjec sie doczekac nie moge :angel:[/quote] jak dobrze pojdzie to pod koniec tygodnie zrobie sesje mojej "wiewiorce" :lol: :lol: Juz teskniem za nia badzio :( Quote
Recommended Posts