Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia'][b]Daga[/b], ucaluj ode mnie jakiegos Anglika...jakiegokolwiek :lol: ;)[/quote]

Tekluniu z miłą chęcią :lol: :lol: już kilku fajnych widzialam :lol:

KOCHANI jest tutaj wspaniale, całkiem inne życie, jednym ze współlokatorów jest chinczyk Sony - bardzo fajny, a jak gotuje - palce lizac. Wczoraj na kolacje zaserwował nam kilka chińskich potraw - każda była wyśmienita i chętnie przerzucłabym się na chinszczyznę - trzeba jakiegoś chińczyka poderwać hihi :lol: :lol: :lol:
Wczoraj na nasz przylot zorganizowali imprezke, było super, kupe śmiechui pełno zabaw. gdybym mogła to bym tutaj została- tylko Oskarka musiałabym ściągnąć :lol: :lol: :lol:
Dzisiaj wybieramy się do oceanarium i na miasto. Pogoda typowoangielska czyli pochmurno i od czasu do czasu coś kapie z nieba, ale to w niczym nam nie przeszkaza. Jest świetnie. Caluje mocnoi idę się szykować na wyście :lol: :lol:

Pozdrawiam
Dagusia!

Posted

Daga ale masz fajowo :D
Ty lepiej spisuj te przepisy od Chińczyka :wink: potem nam odstąpisz tajniki tej kuchni :wink:
A pogodę mamy identyczną :-?

zdjatka pstrykasz?

buziaki i baw sie wspaniale dalej

Posted

Witam wieczorową porą :)

Właśnie zjedliśmy obiad i teraz chwile odpoczynku, a ja z tego jak najbardziej korzystam no i do Was zaglądam :)

Byliśmy w tym Oceanarium - coś pięknego, wykonane superowo, miła obsuga, piękne ryby - niestety moj aparat nie należy już do tych dobrych, więc i zdjecia sa jakie sa :-? a o nowym to moge pokicopomarzyc, bo do wakacji jeszcze daleko :-? :lol: :lol:
W sklepach jest juz wystoj świąteczny i tak jakos dziwnie sie czuje hihi.
W ogóle tyle, ile tu jest sklepów z ciuchami, butami, biżuterią to dawno nie widziałam, mnóstwo resaturacji, pubów, dyskotek - żyć nie umierac i miec duuużo kasy hihi

Wrocić, wrócę bo szkole muszę skonczyc, ale na wakacje planuje tutaj na 3 m-ce przyjechac, wtedy dopiero bedzie fajnie :D

Buziaczki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8)
Wracaj , wracaj , przecież Oskarek został w domku :wink:[/quote]

Oskarka listem lotniczym się wyśle do mnie i za 2h będziemy razem :lol: :lol:

jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8)

jestem tu dopiero drugi dzien, a już nie chce mi się wracac hihi[/quote]

pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D

Posted

[quote name='XXL'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8)

pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D[/quote]

Oskarek pewnie nawet nie zauważa tego, że mnie nie ma, bo wraz z rodzicami na te dni nieobecności Pańci pojechali do domku do Leżajska, a on się czuje tam panem i władcą haha, więc pańcia wtedy jestmało ważna :-? :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='XXL'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']8) :wink: Daga obieżyświat 8)

pozdrawiam i czekam na fotki bidny oskarek pani zostawila do tozu z nia hahhahah :D[/quote]

Oskarek pewnie nawet nie zauważa tego, że mnie nie ma, bo wraz z rodzicami na te dni nieobecności Pańci pojechali do domku do Leżajska, a on się czuje tam panem i władcą haha, więc pańcia wtedy jestmało ważna :-? :lol: :lol:[/quote]

Oskarutek teskni napewno i my tez tesknimy więc Daga wracaj szybciutko. Ja tu po długiej nieobecnosci przychodze a Dagi i Oskarka niet :evil: :evilbat: :wink:

Posted

[quote name='XXL']nie maruc wracaj ;) ja chce fotek :)[/quote]

ciesze sie, ze chcecie zebym wracala, ale mnie sie wcale do Polski nie spieszy, tu jest jednak inne zycie, ktore by mi bardziej odpowiadalo :D

Jutro wybieramy sie do Londynu, wyjezdzamy o 8 a wrocimy kolo 24 :lol: :lol:

Posted

Dagusiu, fajnie ,że co jakiś czas do nas zaglądasz. :D :D :D Ja już się cieszę na Twój powrót i na foteczki. Póki baw się dobrze, przecież to prezent urodzinowy, eykorzystaj go na maxa ! :wink: :D :D :D

Posted

Hey Daguś,

no no no to widzę nieźle masz w tej angli, same zalety, pomijając brak Oskarka :wink:
Ja czeka niecierpliwie na twój powrót z obszerną fotorelacją :wink: :evilbat:

Baw się dobrze!

pozdrawiam :fadein:

Posted

Good morning Kochani :laola:

Jestem wykamana, ale postanowila, ze mimo zmeczenia i dosyc poznej godziny zajrze tutaj do Was :)
Godzinke temu wrocilysmy z Londynu i przywiozlysmy mnostwo wrazen i duzo fotek. Na samym koncu bsterie siadly mi w aparacie i bylam bardzo zla :pissed:

Londyn to cudowne miasto, w ktorym nie ma mowy o nudzie.Caly czas cos sie dzieje, jest tyle atrakcji, ze glowa boli, a zeby wszytskie zwiedzic trzeba by tam jechac na conajmniej tydzien hihi, ale kolejne ciekawe niejsca mam nadzieje, ze zobaczymy w wakacje o ile tu przyjade :lol: :lol: :lol:

Jak tylko wroce do :terazpol: nadrobie zaleglosci szkolne i te zwiazane z Oskarkiem :lol: :lol: :lol: to zabiore sie za wstawianie zdjec :)
W Anglii jest baaardzo duzo wiewiorek - sa przeslodkie i "tresowane" :lol: :lol: Dzisiaj jedna jadla mi z reki orzeszka - jest uchwycone na focie. Sa booskie :)

Moglabym tak pisac o tej Anglii i pisac, az rano by sie zblizylo hihi
Jutro wybieramy sir nad Morze i do centrum po sklepach povchodzic - to cos co kobiety luba najbardziej :lol: :lol:
Pogoda nam dopisuje, wczoraj bylo troche deszczowo,ale dzisiaj za to sloneczka nam nie brakowalo - pogoda wymarzona do zwiedzania Londynu :D :D

Dobranoc wszytskim zycze :sleep2: odezwe sie jutro :calus:

Good night !